Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Daniela ce copii cuminti ai, sa-ti traiasca :))) Ai mancat toate portocalele?:)

Cami pai cand vine sta, daca nu o cheama datoria acasa (pe maica-mea:), cel mai mult a stat o luna jumate, atunci cand am nascut. A, da, e la Tm, cam mare distanta, dar avand in vedere ca Sara e prima nepoata, nimic nu-i prea mult pt bunici:)
Ah, nici nu sti ce pierzi dc nu citesti subiectul pana la sfarsit :)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

hai ca am citit si io printre rinduri. sa nu se supere nimeni, da' fraiere mai sunt! cum sa te plictisesti cu ccc cupilu' acasa? ca io n-am timp. as vrea ca ziua sa aiba cel putin 26 ore. si mai am o mare problema, ma apuca cind ma gindesc ca in oct tre' sa merg la serviciu. cum sa-i pacalesc sa mai stau acasa
danelutza, cupii cuminti ce ai! plimbarica placuta.
si la noi, dupa ninsoare de ieri, azi e un soare cu dinti. deja avem o repriza de plimbari, urmeaza a doua cind se trezeste piticot.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bye ce toanta suntttt.ma uitai in calendar din greseala si vazui ca suntem in 26.
azi e ziua mamei mele mey pretnele.si nu-s nici anul asta langa ea.si probabil ca niciodata nu voi avea ocazia sa fiu langa ea de ziua ei
ma duc sa o sun la tf. macar atat sa fac...

Flavia,promit ca voi citi subectu cu mamicile care se plictisesc acasa dar nu acum ca a facut si Maiuca mea ochisori si-mi incep programul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

La Multi Ani! pt mami de cami(ange)
sa fie sanatoasa si puternica. imi inchipui cit sufera ca nu esti linga ea.
cami, vezi ca parca ne-a zis si ralucutza DNP-ul (25.05.2006)

alexa & fam

Mergi la inceput

Cami La multi ani mamei tale si o viata fericita, si sunt sigura ca veti avea ocazia sa o petreceti macar o data impreuna, nimic nu-i imposibil.
Da azi e si ziua surorii mele mai mici, ai mei toti chefuiesc si eu stau...

Apropo de mamicile care nu mai trec pe aici, n-am trimis mesaje tuturor, dar celor la care le-am trimis si mi-au raspuns, au de gand sa vina (am scris si zilele trecute despre fiecare, ce raspunsuri am:)

Alina ce tare esti:) Probabil nu e vorb de plictiseala ca nu ai ce face, mai degraba de rutina. Si pe mine recunosc, ma oboseste rutina mai rau decat plictiseala, dar imi dau eu destule ocazii sa omor rutina:)
Eu totusi nu cred ca ele sunt de vina, ci societatea care alimenteaza feeling-ul asta, cum ca daca stai acasa esti inutila. De parca societatea nu tot pe copii s-ar baza, care sunt viitorul.
Si mass-media de astazi, care mereu prezinta femeia "fatala" pe cea care isi pune profesia pe primul loc, iar familia, mai ales copiii se multumesc cu ce ramane. Nici cu asta nu sunt de acord

Mi se pare o responsabilitate mult mai mare sa modelezi caracterul unui copil, sa il educi, decat sa stai 8 ore la job si sa faci acelasi lucru in fiecare zi, sau sa suporti toanele tuturor, mai degraba le suport pe ale copilului:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ALEXA DA ASA ESTE!MULTAM CA AI REMARCAT!dar eu il mai spun pana il vede careva!

ANGE
despre "chineji" eu am o parere proasta!dar despre bucataria lor .......numai cuvinte de lauda!eu nu am pus gura in romania pe mancare chinezeasca.....nici in USA cand am fost in vizita.....motivele chiar tu le-ai insirat!si nu poti spune ca mananci mancare chinezeasca pana nu mamanci aICI la restaurantul nostru!mancarea e super gustoasa si curata!au vedere la bucatarie si poti vedea flacari si totului tot "live"!eu-s atat de scarboasa ca nu mananc nici oua rosii fierte in alta casa decat la mine!asa ca nu m-as duce cu gandul impacat daca nu as stii ce imi dau aia sa pap!si am mancat niste pestisori cu legume si orez si sos de usturoi de am muritttttttttttttt!!superrr bun!

RAALUCUTZA27+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza

Mergi la inceput

ralucutza da pestisorii erau cruzi?:) Ca eu stiu ca asa ii cu chinezismele, multe cruditati :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

fetele dece nu apar mesajele?
vi s-a intamplat si voua?
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

alina ,alex acum e bine ,dar am vazut-o astazi toata ziua ducand iarasi mana la gura(asta e semnu)...cred ca o sa ne chinuie iarasi dintii.
Am iesit la tanc astazi ,ca zapada a tinut cam 1 ora dupa care s-a si topit....(aici nu exista zapada pe termen lung)...alex a fost super incantata mai ales cand am iesit noi se pusese iarasi pe nins.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Sara buna, hai c-am trecut sa va pup ca daca tastez se scoala mandra. Incep cu...
La multi ani mamei Camelutei!
si
La multi ani surioarei Flaviei!
Sa fie sanatoase, norocoase si frumoase si sa fiti alaturi de ele cat mai mult timp!!!!

Rezumat - recuperari pauza , dormit azi noapte Gogo - 50%, cu maraieli, cazut din pat, vorbit in somn, lovituri de picioare, dormit azi Gogo - 15 min. la biserica in t predicii, plus acum de 5 min. (sper pana dim.). Maine sanse 50% sa ma car cu Gogo cu socrella la spital la 7 dimineata in caz ca seful sotului e tolomac si nu-l lasa. Cam atat despre noi.

Zapada... nici soare ca la Alina nici o ora ca la Nico - haha am citit la nurori ce-a patit socrella ta cu gardutul, bai e de groaza, rad singura imaginandu-mi scena... soacra vanata pebalcon ascultand serenade si umflata la usa cu masca de carnaval pe ochi primind oficialitatile... pe bune, sugerati=le bal mascat pe 3 martie, ar fi distractie mare mey

Cu scuzele de rigoare pt ne-urmarirea noutatilot, doresc dintoci nedurerosi copilasilor chinuiti si calm mult mamicilor doritoare de somn si liniste.
A propos de plictis...... wow, eu astept plictisul de cand am intrat in pre-natal prin luna 8-9, si de atunci nu tu monotonie nu tu nimic. Rude, prieteni, dar mai presus de toate copil 100% si timp 0%. Abia mai strecor o treaba si-un parc, unde sa mai bag plictiseala?!!
Auziti chiar vroiam sa va intreb, voi nu va doriti cateodata sa nu mai vina nimeni la voi/? Ceva gen inchis telefon/ interfon/ sonerie, izolare totala macar 30 min. Eu n-am puterea asta ca ma gandesc sa nu se supere careva pe mine, e grija vietii mele.

Va pup dulce pe toate si iertare de aspectul de "nuca-n perete" al postului, va pup noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput