Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai fetiscanelor, intru si eu ca omu' pus pe citit si dau de greve d'astea nemotivate? Ptiu, ca acus ma duc sa va razbun, m-a pus sotu' sa-l scol ca sa joace sah pe Yahoo cand termin aici, sa vedeti ce trezire bag pe muteste, ca e soacra colea.
Ce sa zic, aveti o logoree de groaza, si d'aia-mi placeti asa mult ... inca putin si ma inscriu si eu in grupul vorbacios, ca luni imi pleaca musafira... sper. Azi s-a simtit rau, noi am avut musafiri pana la 23, mai e o zi si gata.
Nu mai stau ca mor de frig. Va pup si sanatate si cupliasilor si voua!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

andreea, du-te si razbuna-te, da' in soapta ca-i faci pofta socroseniei.
si abia te astept la un taifas, ca imi e tare dor de tine.
gogo ce mai face?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alinuta mamicule incerc dar am o nevralgie... as m-as culca...
Inca n-am plecat, dadui o raita pe la "nurorici"....... si eu abia astept sa cetuim , cand ma gandesc ca inca n-am prins nici o conferentaaaaa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

lasa andreiuta mama ca recuperam noi. numa' s aplece musafira odata.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinquleasa spune:

am trecut scurt sa va salut,astazi ninge la noi si am hatarat sa iesim un picut afara...sa vada si alex o leaca de zapada ca pana acum anul asta nu a avut asa ocazie.
va pup.
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salut fetelorrrrrr, se vede ca azi e duminica, slaba miscarea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

buna fetele!
miha cred ca slaba miscare se datoreaza faptului ca nu a mers DC-ul. cel putin la mine nu a mers de dimineata, acu' vad ca l-au reparat.
nico, ce a facut coca la zapada? i-a placut? cum se mai simte?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Mihaela,ti-am vazut pozele,Scuze.sunt 5 albume,nu 4
dar sunt 2 fetite pe acolo.cine e cu Amalia?

nu a mers dc-ul...

symaco,adaugat in catalog 17 aprilie

ralucutza,la tine cand urmeaza sa nasti?

ma duc sa-,mi pun cafeaua ca nu vaz tastele bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by ange

Mihaela,ti-am vazut pozele,Scuze.sunt 5 albume,nu 4
dar sunt 2 fetite pe acolo.cine e cu Amalia?

nu a mers dc-ul...

symaco,adaugat in catalog 17 aprilie

ralucutza,la tine cand urmeaza sa nasti?

ma duc sa-,mi pun cafeaua ca nu vaz tastele bine...

Pozele sunt de la petrecerea de cand a facut Amalia un an, iar fetita e a unei prietene...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nici mie nu mi-a mers dc de dimineata...
Ma duc sa vad si eu pozele noi, Mihaela :)

Andreea abia astept sa recuperezi, cred ca ti-a ajuns si tie

Dragelor, cum v-ati distrat aseara?:) Ca eu am lasat greva deoparte, dar dupa aprige "confruntari":) Si v-am ascultat sfaturile

Azi voi fi plecata, probabil ca ma voi intoarce diseara. Si m-am apucat de citit/studiat impreuna cu al meu, cam asta a fost activitatea noastra pe ziua de azi:)

A fost un subiect acu cateva zile asemanator cu al nostru, daca vreti sa il vedeti e pe la femina intim, vre-o 2,3 pagini mai in spate:)
Am invitat-o pe mamica la noi, daca vrea e binevenita.

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput