Mamici casnice (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

...sunteti bestiale
Eu una sunt de vre-o saptamana in greva...nu's de ce, da' sunt, mi-a cam pierit chefu' , asa mi se mai intampla cate odata, cu o saptamana inainte de a-mi veni "musafirii"

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Aha, deci o saptamana inainte sa vina musafirii, una cand vin, sunt deja 2:)
Deci 2 da, 2 ba

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ange, e bronzat normal, dar lui ii place sa zica "m-a lasat mama mai mult in cuptor la copt" si eu ii zic "te-a uitat in cuptor"

Flavia multzumim ca esti alaturi de noi, dar eu itzi dau alta idee, presteaza si pentru noi , asha ca sa nu ne mai simtzit batrine.

mihaela vezi ce faci, ca acushica trecem in catalogul nostru, care a prestat, care nu si la sfirsit de an punem note.

Uraaaa, au venit portocalele, deci va invit la o portocala calabresa, dulce, dulce, ca sotzul meu, asha era pe vremea cind il gustam.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Hehehehe, rade ciob de oala sparta

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mai ce bine-i sa faci haz de necaz:)
Eu am facut un pact cu barbatu-mio si acum sunt in greva, da pe bune :)

Mersi da nici mie nu-mi plac portocalele:)

Hopa, a intrat cineva pe mess :)
Voi nu veniti? Ca in seara asta sunt a voastra

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

auziti treaba cu sta cam asa: cand esti tanar spui lasa ca am timp de asta toata viata!
cand ajungi la o varsta nu te mai saturi(vezi io:))))

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

somn usor.
dana,sa-ti fie de bine
flavia,baga somn langa colegu si lasa greva
Alina,imi pare rau ca nu am vorbit mai mult dar trag astia micii de mine sa-i scot afara...
pe data viitoare,

c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey fetele sunteti de belea cu .
lasa-ti grevele si prestati.
cami, no problem. da' ce ziceai tu, ca nu-s decit 4 albume? da' io ce sunt acolo? tablou de picasso?
danelutza, felicitari sotului! mare curajos. arunca si la mine vreo 2-3 portocale.

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La cererea lui Cami am adaugat poze (scanate), sa il poata vedea pe colegu meu

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

gata masa fetele!
Bey in seara asta fara ca sotu ,cica, il doare in gat si nu prea se simte bine!Si eu care de abia asteptam.
Da' maine sigur nu-mi scapa!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sa-ti fie de bine dana! da' nu inteleg, ce are gitu' cu ?
noapte buna, somn usor, vise placute!

alexa & fam

Mergi la inceput