Mamici casnice (12)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
quote:
Originally posted by mihaela amalia
...sunteti bestiale
Eu una sunt de vre-o saptamana in greva...nu's de ce, da' sunt, mi-a cam pierit chefu' , asa mi se mai intampla cate odata, cu o saptamana inainte de a-mi veni "musafirii"www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
Aha, deci o saptamana inainte sa vina musafirii, una cand vin, sunt deja 2:)
Deci 2 da, 2 ba
Flavia (sotie si mamica fericita)
Danelutza spune:
ange, e bronzat normal, dar lui ii place sa zica "m-a lasat mama mai mult in cuptor la copt" si eu ii zic "te-a uitat in cuptor"
Flavia multzumim ca esti alaturi de noi, dar eu itzi dau alta idee, presteaza si pentru noi , asha ca sa nu ne mai simtzit batrine.
mihaela vezi ce faci, ca acushica trecem in catalogul nostru, care a prestat, care nu si la sfirsit de an punem note.
Uraaaa, au venit portocalele, deci va invit la o portocala calabresa, dulce, dulce, ca sotzul meu, asha era pe vremea cind il gustam.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
mihaela amalia spune:
Hehehehe, rade ciob de oala sparta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
impreuna spune:
Mai ce bine-i sa faci haz de necaz:)
Eu am facut un pact cu barbatu-mio si acum sunt in greva, da pe bune :)
Mersi da nici mie nu-mi plac portocalele:)
Hopa, a intrat cineva pe mess :)
Voi nu veniti? Ca in seara asta sunt a voastra
Flavia (sotie si mamica fericita)
ange spune:
auziti treaba cu sta cam asa: cand esti tanar spui lasa ca am timp de asta toata viata!
cand ajungi la o varsta nu te mai saturi(vezi io:))))
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
ange spune:
somn usor.
dana,sa-ti fie de bine
flavia,baga somn langa colegu si lasa greva
Alina,imi pare rau ca nu am vorbit mai mult dar trag astia micii de mine sa-i scot afara...
pe data viitoare,
c.
alexa si mami spune:
bey fetele sunteti de belea cu .
lasa-ti grevele si prestati.
cami, no problem. da' ce ziceai tu, ca nu-s decit 4 albume? da' io ce sunt acolo? tablou de picasso?
danelutza, felicitari sotului! mare curajos. arunca si la mine vreo 2-3 portocale.
alexa & fam
mihaela amalia spune:
La cererea lui Cami am adaugat poze (scanate), sa il poata vedea pe colegu meu
Site Amalia
diadaniela spune:
gata masa fetele!
Bey in seara asta fara ca sotu ,cica, il doare in gat si nu prea se simte bine!Si eu care de abia asteptam.
Da' maine sigur nu-mi scapa!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
sa-ti fie de bine dana! da' nu inteleg, ce are gitu' cu ?
noapte buna, somn usor, vise placute!
alexa & fam