Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marinela, sa nu iti fie rusine sa le zici sa se spele pe maini. Eu nu-i las sa se apropie daca nu se spala. Inca sa vezi ce lung s euita la mine daca ii intreb. Ca eu le zic asa, cand vor sa o ia in brate: "te-ai spalat pe maini?". Normal ca nu, dar eu asa le atrag atentia. Solutia aia de la dalin, pentru mainile de bebe sau ale noastre?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

gata, am reusit cu semnatura!!!!

am hranit si bebeaca!

simonique, codruta bafta cu supita! sa aveti succes la bebei!

marilena eu zic sa dea mana soacrele noastre, ca si a mea ... cu tot respectul ...
cu musafirii, eu propun sa le intinzi cum intra la bb in camera un pachet de servetele umede sub pretextul ca asa a recomandat dr din cauza epidemiilor :) nu cred ca vor comenta... si chiar vor cere ei data viitoare servetelul

ioana noi o sa serbam ziua lui bb numai in lunile cu 31 de zile: ha ha ha. tare haios mi se pare

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

vera(Hildegard) noi avem un HP Photosmart si suntem multumiti.si apropos de poze, am facut si noi albumul de 5 luni si va asteptam sa ne admirati
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/album?.dir=38b3&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
Ege, cred ca ne vor manca urechile.Am admirat-o zilele trecute pe frumusica ta, si ti-am admirat familia, sunteti tare frumosi si se vede cat de uniti sunteti.
Codruta eu cred ca este pt mainile noastre deocamdata pt pt bebe mi se pare ca inca nu e ok, poate o sa fie cand vom iesi cu ei in parc si vor fi deja mari, dar am experimentat pe mine gustul de dupa si e cam amara, Este gel antibacterian pt maini, il am in fata,si e fain ca dupa ce te dai cu el nu trebuie sa clatesti mainile si chiar se usuca pe maini, esti spalat si uscat, e bun cand pleci de acasa mie imi place. si mercic pt pont, cred ca asa o sa fac si eu.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

acum chiar am reusit sa modific semnatura!!!

ioana e tare naspa sa stai cu cineva in casa si sa nu suporti persoana... bine ca ai concediat-o. iti urez mai mult noroc cu urmatoarea!

LiaMia, mama lui Florin (31 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

LiaMia, merisc, poate urmatoarea bona e in Olanda.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Am revenit.I-am dat supa si nu prea se omoara dupa ea.Azi i-am bagat si un pic de cartof ca poate nu-i place morcovul asa de mult.A mancat 7 lingurite si alea chinuite.In schimb cerealele ii plac f.mult.
Codruta cred ca Petra v-a manca repede singurica la cum se intindea dupa lingurita.
Ioana bine ca ai scapat de asa un ajutor.
locca ce cavaler e Matei!Foarte frumos gestul!
Ege pufoasa si frumoasa bebelusa.Ia vezi ca poate se trezeste de la dinti.Si eu am crezut ca nu se mai satura si am inceput diversificarea si tot se scoala noaptea.Cand o dor gingiile se trezeste plangand si din doua in doua ore sau din ora in ora cu mana in gura.Ne-am chinuit o luna pana i-a aparut primul colt.
Jadi sa va bucurati de noua casa si sa fiti fericiti!
Anya am vazut pozele de la nunta:ati fost niste miri frumosi.Mi-au placut pozele cu Anya si Andra.
Daniela in mod normal cand nu e agitata de la dinti,Stefania se trezeste o data pe la 2-3 si apoi 4-5.
Hidegard eu am un sony digital si sunt multumita de el.Pozele mai ies nasoale cand misti mana,dupa ce ai declansat.
La noi a nins o tura si acum e ceata,asa ca nu vom iesi azi afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

IERA SA FAC CU INIMA...l-am gsit pe stefan pe burta in patuc si intors invers de cun l-am lasat eu. statea cu capul afara din patuc si se uita in camera. am facut progrese de intoarcere pe burta am sa las patul mai jos azi.
la 9.30 a papat un piuc de suculet de mar si scum nu vrea sa pape......e linistit si rade. incep sa ma panichez deja...oare de ce?
ieri a papat de 7 ori titi

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Gata, papat supa! Am pus 20 ml in biberonul cu lingurita ca sa am o masura si papat. Nu stiu dak ii place ca nu parea entuziasmat dar nici nu scuipa, deschidea gura. Cred ca ar mai fi mancat dar sa o luam usurel, cu toate ca ma tenta sa ii mai dau. A
Eu am facut supa asa:am pus un morcov, o radacina patrunjel mica, un pastarnac mic, un cartof mic, o felie telina, o ceapa mica, un sfert de ardei, 2 degete dovlecel, o lingurita ulei si 1 l apa. Fiert 2 ore.La sf am pasat cate putin din fiecare in afara de ceapa si ardei.
Am gustat si eu, nu e asa rea, e dulceaga. Sa vedem maine.
Problema e ca nu prea imi mai mananca lapte...oooffff A mancat dimineata, apoi la 10 a papat sucul de fructe cu branzica, am incercat la 12 sa ii dau sa suga, nu a vrut, nici acum dupa supa nu a vrut, sa vedem la 4. Sper sa nu fie de rau.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

simonique, i-a placut sigur supa! O sa-i fac o poza mirunei sa vezi ce greatza se citeste pe fatza ei cind mincarea are gust de morcov fiert, ca sa-l apreciezi pe bb Mario la adevarata valoare.
Mamita lui Iaris, v-am vazut pozele, sinteti asa frumosi.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Marinela, nu se vad pozele!

Simonique, buna supa, mi-o scriu si eu.

Stefan pana la urma a moflait un pic titi, si a a dormit la noi in pat...ihi...am plecat de acolo. Il las sa doarma. Daca ar fi flamand ma gandesc ca nu ar putea sa doarma, nu?

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput