asortati geanta/poseta cu pantofii??
Raspunsuri - Pagina 3
pet.cost2005 spune:
Si eu fac parte din categoria "demodatelor" care asorteaza poseta/geanta cu incaltamintea. Sau, pe cat posibil, ma straduiesc sa le potrivesc. Si, de obicei, toamna/iarna prefer culorile inchise: negru, maro, gri, atat la genti cat si la incaltaminte. Iar primavara/vara, culorile deschise: alb, bej, roz. Pana acum cateva luni imi placeau gentile mari (nu exagerat de mari), mijlocii, dar de curand au inceput sa imi placa si cele micute, de mana. Sunt dragute.
Petro

energy spune:
aproape intotdeauna le asortez.
la incaltaminte sport port rucsacel.
am vazut si eu la mare moda posheta si baschetzi (cu palton elegant negru de stofa si jeansi) dar mi se pare o mare porcarie.
boo lina spune:
eu NU imi asortez geanta cu pantofii, ci tinutei. pot s-o asortez la geaca sau la pantaloni, etc. e adevarat ca se intampla sa o port asortata si la incaltari dar nu fac din asta un scop in sine.
iriale spune:
quote:
Originally posted by energy79
de exemplu la o tinuta:pantalon kaki army 3/4+cizme negre+geaca neagra,mi se pare ca vine mai bine cu o gentuta kaki decat una neagra!!!
in fine,poate e doar chestie de gusturi!!!
Madutza
De acord cu tine...

Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
osna spune:
in general imi asortez geanta cu pantofii dar se mai intampla sa o asortez si cu hainele.mi-am luat palton crem si pentru ca aveam cizmele negre deja cumparate mi-am luat o poseta tot crem sa mearga cu paltonul.
vreau sa va intreb ce faceti cu posetele mai vechi.ca eu imi tot cumpar posete,mai ales vara la sandale sau saboti si apoi dupa ce trece sezonul lepun in dulap si ma trezesc ca am o gramada pe care nu le-am mai luat de un secol.am mai si dat din ele pe la prietene.
oricum posete si pantofi sa cumpar este placerea mea
.
9+
ooana spune:
Eu am colectie de genti...diverite culori...ce sa faci asa e cu femeile
...si asortez geanta si pantofii, daca nu macar asortez ori geanta ori pantofii cu hainele!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ariciu spune:
Se intampla sa-mi placa genti si sa nu am la ce sa le asortez si atunci pun o esarfa la gat in ton cu ea....
felicia74 spune:
nu, ca mi-e tare lene. Oricum ma imbrac mai mult in negru (pantalonii mai ales).
Dar mi-e groaza sa mut toate nimicurile dintr-o geanta in alta, ca sigur uit ceva f.f.important in cealalta geanta ![]()
Asa ca stau asa, si neasortata.
Pe de alta parte imi cumpar, in general, genti maro sau negre, care merg la multe tinute.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
DARAEL spune:
Nu rezist sa nu va spun ca eu nu am posete, asa ca, nevoit de soarta, imi asortez INTOTDEAUNA unicul-si-singurul-ghiozdanel-albastru-turbat
cu multimea de adidasi, pantofi, sandale sau slapi pe care le schimb in fuctie de sezon.......
Evident, mi se rupe in 14 de moda desi, daca stau bine si ma gandesc, si modei i se rupe in 14 de mine
DARAEL
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT