asortati geanta/poseta cu pantofii??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by april

Mie imi plac posetele MARI sa inacap toate prostiile, cum zice soatza mea. Tot el zice ca "doar serpii imi plisesc din poseta". Asa o fii, la cat e de grea....ca-mi omoara coloana....

De asortat le cam asortez: poseta cu pantofii dar si cu tinuta.
2 seturi: negre si maro. Asta cu exceptia verii cand am o sumendenie de sabotzei si sandalute de toate culorile, si posetuze asemenea.

puiutzul meuFericirea e compusa din lucruri marunte.

Idem si la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Si eu sunt adepta asorataului, am f f multe genti de diverse forme si culori, prea mari nu, ca nu m-i se potrivesc....Mai trist e la tinuta sport cand nu aunde sa pui macar portofelul si tel si cheiele ...dar sunt aparute acele posetute mici din material textil si de toate culorile...daca nu am si feanta si pantofii de ac culoare ma asortez cu tinuta...

Am vazut ca anul acesta nu se mai poarta asortat , dar parca nici nu poti sa fii asa "baltata" , nu?
Depinde de gusturi?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu imi asortez poseta sau pantofii cu hainele. Asta zi de zi, la ocazii poseta cu pantofii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaNG spune:

Se pare ca si eu sunt demodata, pentru ca asortez poseta cu pantofii. Iar apropos de posetele mari, care sunt foarte in, mie nu-mi plac. Am vazut niste modele absolut oribile cara aratau ca niste saci imensi in care ar fi incaput lejer 10 kg de cartofi. Mai nou am vazut genul asta de genti si la barbati, in prezentarile de moda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

am vazut ca majoritatea asortati!
cineva intreba ca daca nu asortezi geanta cu pantofii,atunci cu ce sa o asortezi?pai exact la asta ma refeream...sa o asortezi la tinuta...in nici un caz sa iei o geanta sau niste pantofi asa fara sa-i potrivesti la nimic!!!
de exemplu,prietena mea imi zice mereu...eu nu inteleg de ce daca iti iei cizme negre nu iti iei si geanta neagra mai ales ca ai!!pai tocmai de-aia!ca mi se pare mai trendy si mai interesant sa-mi asortez geanta cu pantalonii de exemplu sau cu manusi+curea+fular,sau uneori cu palaria,ca nu am prea multe palarii!
de exemplu la o tinuta:pantalon kaki army 3/4+cizme negre+geaca neagra,mi se pare ca vine mai bine cu o gentuta kaki decat una neagra!!!
in fine,poate e doar chestie de gusturi!!!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Nu este demodat sa-ti asortezi pantofii cu poseta, nici n-o sa fie niciodata, pur si simplu e o tendinta de ultima ora sa nu asortezi prea multe dintre chestiile pe care le porti, ca oricare alta tendinta va trece si va ramine tot vechea poveste cu pantofii si poseta asortate.
Moda este o idee si ca oricare alta idee poate fi sau nu imbratisata de ceilalti. Cu siguranta nu as judeca pe nimeni dupa tendintele modei, fiecare are stilul sau personal.
Decit sa vad pe toata lumea imbracata dupa ultimul strigat, aproape in uniforma, mai bine privesc o tinuta creativa ( de la simplu la complex) asortata cu personalitatea celei/celui care o poarta.
Prietena mea este cam zbanghie si de cind o stiu se imbraca numai neasortat ( intentionat..nu pentru ca nu ar avea gusturi...) gen camasa verde cu buline albe, fusta mov cu flori rosii, ciorapi albi in carouri, pantofi maro si poseta aurie si mie mi se pare ca ii sta traznet! Asta e stilul ei de ani de zile, dinainte de a se fi "inventat" treaba cu ne-asortatul.
Ea lanseaza un semnal prin felul ei de a se imbraca, un mesaj de genul " daca nu ma intelegi, lasa-ma in pace..."
Asa ca dati-i inainte si purtati numai si numai ce va place si va reprezinta!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Am primit in dar poseta de iarna a vietii mele: maron cu negru. Asa ca de o luna nu mi-am mai transferat zestrea dintr-o geanta in alta, mi se asorteaza fara griji si la cele trei perechi de cizme, si la hainele groase pe care le am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

si eu de obicei asortez poseta cu incaltamintea ,dar uneori daca am chef sa port o anume poseta(de ex.cand abia am cumparat -o si e noua,stiti feelingul )nu ma mai uit la incaltaminte,ci asortez cu hainele

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

si eu incerc cat de cat sa le asortez, chiar daca nu se mai poarta........ doar la adidasi nu is prea asortata, ei fiind albi iar geanta neagra, dar sunt Puma amandoua si dupa mine zic ca merge!!!

Lavinia : Sotie alintata si in curand (sper)........ !!!!

SUNT FERICITA
!!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Si eu am tendinta sa asortez geanta la pantofi, daca nu.. macar la ceva din tinuta. Acum sunt foarte multe variante....

Mergi la inceput