In Italia (9)
Raspunsuri - Pagina 14
iriale spune:
Cristina (str.) si Petro, multam de urari, acum ma simt ceva mai bine. Sper sa imi treaca pana luni.
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crista-s spune:
Mey mey chiar ca suntem vorbarete in simbata asta.
Enn eu in camasuta de noapte bintui numai dimineata devreme, adica nu ma schimb decit dupa ce maninc, ca imi e tare lene... insa si pe mine "ma trage de urechi" omu' asta .. in timpul saptaminii mai uitam sa ma schimb si uneori recunosc cu rusine sa fac patul pina pe la 9-10 ( adica tirziu caci eu ma trezesc la 5:30 ). Insa odata a sunat la usa (adica jos la scara blocului) postasul si a trebuit sa cobor in picioarele goale in papuci si cu paltonul pus peste camasa de noapte si de atunci ma chinuiesc sa nu ma prinda ora 7 maxim 8 asa. Insa simbata si duminica ma rasfat...Oricum pe balcon mai ies si asa caci in blocul din fata inca nu s-a mutat nimeni .. insa pina acum citeva luni cind inca mai erau muncitorii pe schele tb sa am grija cum apar ...
Iri la noi e asa non stop de dimineata de la 8 pina seara pe la 5-6. Lucrau chiar perete in perete cu mine si nu aveam unde sa ma ascund in casa de zgomot, aveam impresia ca o sa cada tencuiala, vitrina se balabanea .. am zis odata ca intra cu burghiul peste mine. Acum s-au mutat un etaj mai sus dar tot pe partea asta ... si o sa mai dureze ... nu se poate vorbi la telefon, ascult televizorul ca batrinii la maxim .. si cind se opresc cu galagia eu inca mai simt creierashul vibrind... Asa ca te inteleg, dar ar tb nu sa reclami ca e urit cuvintul, dar sa faci o intrebare " oare cineva isi renoveaza apartamentul, caci am auzit bormasina simbata la ora 15 ... ?!" ca poate ajunge la urechile lor si se vor simti. La noi in bloc s-au reclamat ca era unul care punea masina sa spele la 10-11 noaptea ...
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iriale spune:
Cri, sa ne faci capitol nou inainte de plecare, da?
Iri, mami de Ale
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/g_a_i_2003/my_photos
"Accadono cose che sono come domande. Passa un minuto o passano gli anni e poi la vita ti risponde."
crini spune:
Danangie, pe noi nu ne-a controlat la documente cand am fost in Spania, Franta cu avionul. S-au purtat ca si cum era un zbor intern. Mi se pare ca ne-au cerut pasaportul cand ne-am urcat in avion ca sa ne identifice dar atat. Iar cu ricevuta de la permis se poate circula oricand, ca tu faci rinnovo. Ordinanza se refera la cei care fac primul permis.
stralucitor1 spune:
Hop si eu dupa o zi de umblat brambura..dupa munca am alergat pe la Carrefour si Auchan dar in afara de ceva de papa si de un frullator /mixer/blender de facut suculetze, nu am luat nimic.
Lume innebunita prin supermecate (ca in fiecare simbata!), frate, parca ii dezleaga pe toti "nelinistitii"am gasit si o carte de bucate pentru mine "Subito pronto" adica include retete ce se fac in 5 minute...caci daca dureaza prea mult sau e complicat pe mine ma ia durerea de cap in bucatarie
Angi si eu zic ca poti sa mergi linistita ca nu mi s-a intimplat niciodata sa intrebe ceva...nu te intreaba, nu pun stampile!
Cri-Cri, si eu tot imbracata ca un soldatel in casa...eheh...
Torino si azi sub nori...ofof nu mai vine odata primavara!
Tot ce conteaza in viata in mod deplin si dureros este iubirea...
To and Me
crista-s spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70478" target="_blank">capitol nou (10)
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."