si baietul meu tot in 98 e nascut ,dar abia anul asta incepe scoala,nu am vrut sa ne grabim!
si ameu tot asa poznas este,dar totusi parca zic eu nu chiar asa,in schimb nu vrea sa mearga la scoala al meu!sau nu vroia cel putin la inceput ,dar incet incet,cred ca-l fac sa vrea !
cat despre baietelul tau,inerca atunci cand face ceva rau, sa -i dai o pedeapsa,de exemplu nu mai are voie afara,sau la desene sau la calculator,etc,ce stii tu ca-i place cel mai mult,eu ii spun la al meu pe langa cele de mai sus ca ii dau toate jucariile la un copil mult mai cuminte,. de exemplu,daca arunca lucrurile pe jos,lasa-l sa le ridice singur,laudal atunci cand face ceva bun,aratai cand face ceva rau si explica-i de ce nu e bine!!
altceva ce sa-ti spun ,vizavi de sotul tau stai de vb cu el dar nu in fata copilului si explica-i ca nu e bine ce face, si chiar daca nu e de acord cu metodele tale,sa-ti spuna in alta parte nu de fata cu copilyul,ptr ca asa copilul stie ca are pe cineva care sa-i ia apararea mereu!!
dar eu sunt sigura ca el va creste si se va schimba!!
da=-l la un sport ca sa-i mai ocupe din timp!
te pup
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
POZE ANA-MARIA
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998