Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)
Raspunsuri - Pagina 15
speel spune:
Salut.Is moarta de oboseala,am alergat dupa progenitura de mi-a iesit pe ochi
si duminica e partea a doua!!!!!A fost foarte incintat Ricu de carnaval,a plins putin la inceput cind a vazut atitia nebuni acolo,pe urma si-a intrat in rol.Fugea dupa fetite!!!!
http://adorata.myphotoalbum.com
philip spune:
ce mustacila am vazut eu....si ce ochi frumosi albastri (si tu si el, ema). foarte frumos si iti sta bine mai rotunjoara la fata.
philip
&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Alice distractie mare la voi..am vrut sa sciru 19 mai..ma rog pe-aproape...
Dana...vazut un leusor foarte frumusel...
Liliana...distractie placuta la training![]()
Papa...
..asa este cam de multisor nu am mai pus de o
kim222 spune:
Tocmsi am citit despre cele 5 alimente daunatoare organismului prin aportul de toxine : gogosile, cartofii prajiti, fructele de mare prajite, bauturile carbogazoase si cipsurile...
carmenp spune:
moaaaaareeeeee, hai la moaaaareeee, moaaareeeee-aveeemmmmm
![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
polux spune:
Dana m-au innebunit ochii lui Ric.Vreau si eu un baietel cu ochii albastrii si parul negru daca se poate.
Paserica....ce urechi fine ai, cum auzisi mataluta de petrecere, cum hop din cuibar.Si vad ca incepi direct cu moareee, mai bine hiccc, eu cu cine votez.Noroc si sa ne traim.
Liliana
philip spune:
hahaha, ai aparut pan' la urma, ma gandeam eu ca ti-o fi dor de ceva petrecere...eu dau asa: marguerita, whiskey cream, vin alb si...cam atat, asta am in frigider zilele astea. voi cu ce sariti?
philip
&andreea
copilasi dragalasi
polux spune:
Olivia ia nu mai citi tu mama nica, ca nu mai mancam deloc daca este dupa statisticile lor. Eu nu ma omor dupa nici unul din alimentele enumerate, ma rog mai putin sucurile carbogazoase sau nu. Dar daca e sa ma iau dupa tot ce se scrie, post negru scrie pe noi. Si vorba aceea, de aia nu, din cealalta nu...atunci de ce mai traim.
O zi buna in continuare.
Liliana
carmenp spune:
hehehe, mirosea a beuta da` vaz ca-i liniste, e linistea de dinaintea furtunii sau de dupa?
am citit pe sarite, vaz ca melu` tot cu muci si febra, ntzzz, ce-aveti de nu va mai trece? pupam papa pe burtika...
vazut frumusete de baiet cu oki albastri, madam spil, o sa crape gagicile dupa asta micu...
ce mai era... eli, tinem pumnii sa treci cit mai repede
corina, cre` ca la fel faceam si io
roxy, n-am inteles de ce i-ai luat temperatura azi irinei, au te paste vreun we prin brasov?am zis c-am cetit pe sarite
lioooo, tu esti suparata pe mine, da` io tot te umbesc sa stii... si las` odata bucatareala aia!
dario, m`ac sa-tz vad fata ca vazusem un link pi la tine, da` n-am bagat inca okiu`
ieri am avut o zi super naspa, am ars doua rinduri de fasole, a fuuum ce-mi mirosea casa, nu vrea va sa va spun... belita e belita rau, nu vrea sa manince de la bona si pace, sunt prietene da` toate pin` la mincare...
cristal, sa mai zici ca n-ai fata buna... mustacesc de fiece data cind imi imaginez cum o zgiltii tu de kurutz ca s-adoarma, hehehe
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3