Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Sa stii ca si eu consum..in afara de gogosi..toate celelate..ideea este nu sa le taiem de tot...probabil ca este vorba doar de moderatie...zic si io ...datorita obiceiurilor alimentare s-au inmultit atit de mult bolile digestive/cancer...
Mai sint citeva ore de lucru..si we scrie pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io sar c-o fraguta, parca mai era ceva pe fundu sticlei...ia chiar sa ma uit
papaaaa, unde disparusi?
olivia, vad ca sunteti tot raciti, sanatate multa!
am plecat sa-mi pun in pahar

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Carmen..nu sintem deloc raciti..tocmai asta ma deruteaza...Doar behaim :)))
Imi pare rau ca nu merge treaba cu papa...dar in rest este ok bona? Ceva plingeri pr condica de sugestii si reclamatii??

Mergi la inceput

Eu dispar o ora..asa ca nu cred ca va mai gasesc la intoarcere:)..sa nu va imbatati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

olivia, n-am reclamatiui, azi chiar mi-era mila de ea cind am vazut-o ce suparata e pe chestia ca nu maninca... deh, avertizarea mea o luase in gluma, a crezut ca exagerez...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

am culcat copilita dragalita. doamne atita-i de scumpaaaaaaaaaaaa si ma tzocaie si apoi face "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" a mirare si da capu pe spate:))))))))))))))))))))

v-ati dat in spectacol sau ati beut cu moderatie? ca vaz ca sticla de martini ce-o lasai nouta e cam goala care-a mincat maslina, care-a sutit umbreluta?

philip sa stii ca la mine e profitabil sa beu ma ...ca bea unu si se satura doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uitasem de martini, mai eu n-am mancat maslina, da' cre c-am inghitit scobitoarea ca ma sageata pe la stomac...brrr

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Haideti sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69916" target="_blank">aici

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput