Sa stii ca si eu consum..in afara de gogosi..toate celelate..ideea este nu sa le taiem de tot...probabil ca este vorba doar de moderatie...zic si io
...datorita obiceiurilor alimentare s-au inmultit atit de mult bolile digestive/cancer...
Mai sint citeva ore de lucru..si we scrie pe mine![]()
io sar c-o fraguta, parca mai era ceva pe fundu sticlei...ia chiar sa ma uit
papaaaa, unde disparusi?
olivia, vad ca sunteti tot raciti, sanatate multa!
am plecat sa-mi pun in pahar
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Carmen..nu sintem deloc raciti..tocmai asta ma deruteaza...Doar behaim :)))
Imi pare rau ca nu merge treaba cu papa...dar in rest este ok bona? Ceva plingeri pr condica de sugestii si reclamatii??![]()
olivia, n-am reclamatiui, azi chiar mi-era mila de ea cind am vazut-o ce suparata e pe chestia ca nu maninca... deh, avertizarea mea o luase in gluma, a crezut ca exagerez...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
am culcat copilita dragalita. doamne atita-i de scumpaaaaaaaaaaaa si ma tzocaie si apoi face "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" a mirare si da capu pe spate:))))))))))))))))))))
v-ati dat in spectacol sau ati beut cu moderatie? ca vaz ca sticla de martini ce-o lasai nouta e cam goala
care-a mincat maslina, care-a sutit umbreluta?![]()
philip sa stii ca la mine e profitabil sa beu ma ...ca bea unu si se satura doi
uitasem de martini, mai eu n-am mancat maslina, da' cre c-am inghitit scobitoarea ca ma sageata pe la stomac...brrr
philip
&andreea
copilasi dragalasi
Haideti sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69916" target="_blank">aici
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare