Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)
Raspunsuri - Pagina 13
papadie spune:
ete fete ce gasii pe DC si vrau sa fac maine:
Adio vara!
Dovlecei, cartofi, vinete, rosii, ardei, foi de vita(in functie de cat de mare este cratita). Eu le fac intr-un ceaun mare.
Totul se scobeste si se umple cu carne tocata (mixta),o felie de paine inmuiata in lapte, un ou + multa ceapa. Miezul de la legume impreuna cu apa, condimente, bulion si un pic de ulei vor forma sosul care trebuie sa acopere legumele umplute. Se lasa sa fiarba pe aragaz si apoi spre sfarsit se baga la cuptor pt. rumenire.
ina32 spune:
Apropos de adormit, Radu a adormit saptamana trecuta in scaunul de masina, in timp ce molfaia la un biscuite si mi-l cerea pe al n-spelea. L-am auzit vorbind tot mai incet, in timp ce i se inchideau ochii. Pana sa-i intind biscuitul deja dormea ![]()
.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze
eli spune:
Buna ziua/dimineata!
Si lui Stef i-au dat toti dintii, 4 masele, 2 canini si ceilalti 2 (de jos) spar acum gingia.
Lia, si Stef cat i-au dat caninii (3 in aceeasi perioada) a fost mai mofturos la mancare. Aa, daca nu ma insel, tu ai zis ca ii faci omleta in unt lui Danut. Mi-a zis mai dedemult un doctor ca in timpul incalzirii untului sunt eliberate niste sust (nu mai stiu denumirea) care sunt mai rele decat cele eliberate de ulei.
Multumesc mult pt sfaturi. Intarcatul decurge bine, prima noapte a plans 15 min, dormit 5, iar plans 10 min si gata. Azi noapte a marait vreo 2 min, s-a cocotat pe mine si a adormit.
Olivia, te rog sa nu ma uiti cu regimul, chiar am nevoie, mai ales ca in ultimul timp am cam dat iama in frigider. Imi tot propuns o sapt cu legume crude sau fierte, dar nu reusesc.
Daria, un strudel virtual nu trimiti?
Sper sa avem un weekend placut, aici a plouat azi de zor. Va pupacim!
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
roxanaz spune:
Ina hahahaah asa si Patrick adoarme in scaun....se aude din ce in ce mai incet, in timp ce i se inchid ochii.
Eli lasa gandu la strudele.....nu face bine la dieta
(zic eu care am mancat azi numai dulciuri - da se iarta, is pe fond nervos
). imi pare bine ca intarcatul merge bine. tu esti ok?
eli spune:
Roxi, mersi d eintrebare, sunt ok. Ma apuca asa cate o nostalgie, dar asta e. Sanii au mai cedat, scot dimineata cate un pic de lapte, azi am facut ca acum 1 an si, m-am muls si am pus
(piculetul de) lapte la frigider si a baut Stef pe seara .
Cristalina, mama eroina, uite ce Botoshica model ai.
papa, pare buna reteta, sa ne zici cum a iesit, poate incerc si eu! sa pape cu pofta si mielul
_
O zi plina de bucurii, Eli &
Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte
corianai spune:
Asaaa... am fost,am vazut si ne-am decis sa mai asteptam, am simitit ca mi se rupe sufletul sa o las pe Eva singurica la gradi toata ziua... am pus-o oricum pe lista de asteptare, vedem ce se mai intampla intre timp ( nu mai amintim iar motivele celelalte
)
Moaamm ce pofta mi-ai facut Papa 
Vorbeati de adormit in scaun, Eva adoarme si pe jos daca nu esti pe faza, s-a intamplat de 2 ori, am si poze![]()
Va dorim weekend frumos, sper ca data viitoare sa va spun ca nu mai doare capatanaaa!!!!
philip spune:
corina, asta o sa se intample oricum mai devreme sau mai tarziu...tot la gradi vor merge toti, asta daca n-o sa stam acasa toata viata cu ei. imi amintesc cand l-am dus si eu pe pupi (idioata mama) la 6 luni la gradi ca ma apucase dorul de scoala, mama cate probleme mi-am facut, ce-am mai bocit, ma duceam la gradi de 3 ori pe zi sa ma asigur ca e ok...eh, trec si astea. si noi suntem pe lista de asteptare da' pe pozitia 31
, cel putin asa eram ultima data...
eli, ma bucur ca esti bine, stiu cum e si cu nostalgiile, eu ma simteam asa de vinovata, imi venea sa mor, mai ales ca eu lapte am avut dar alta fu problema...
daria, pupici muuuulti giuliei mancatoare de strudel
v-am zis ca pupi a inceput in sfarsit sa strige mama, dar inca fara directie, striga si el asa-ntr-o doara...oricum, eu ma topesc...zice soacra-mea ca si-a gasit un prieten filipinez si cica ieri ii pupa aluia manutele si incerca sa i le linga. sper sa-i treaca repede. a, plus ca ala avea suzeta (pupi nici nu stie ce-i aia, la el dejtu-i baza) si se oftica pe langa el, ca, deh, ar fi vrut si el putin...
gata ca iar ma lungesc
philip
&andreea
copilasi dragalasi
mitzura spune:
Salut fetele!
Am intrat sa vad ce mai faceti. Noi suntem bine, am avut vreo doua zile mucisori, dar au trecut foarte repede fara tratament.
Am intrat si sa intreb daca mai stiti ceva de AndreeaB, ca n-a mai intrat de mult. Mi-am adus intr-o seara aminte de ea si ma intrebam ce-o fi cu ea...
Roxi, mama, da ce ai de papi pe fond psihic?
kim222 spune:
Raportez o noapte dormita
. Sigur ca sint tot felul de siropuri dar in genareal nu se dau copiilor sub 2...unele sub 6 ani. Asa ca de aseara am trecut pe Dimetapp, forma de noapte care in mod normal se da peste 6 ani..dar am primit unda libera de la pediatru..Si uite asa nu a mai tusit copilul meu.. Mai nasol este sa -l convingem (a se citi sa fortam)...sa inghita. De cind a luat Prednisonul..nu mai vrea copilu' medicamente!
Papa ,sanatate la toti!
Daria ..yumii.....
Eli ma bucur ca ai reusit asa de repede! Adevarul este ca am uitat de dieta. Sper ca azi sa ti-o dau pe PM.
Lumi..petrecere frumosa la munte!
Roxi..la Bran?? Vreau si io!!!
Unde-i d-na pasarik???
Liliana...ai inceput sa mai si dormi
?
Felicia da...miine sint mosii de iarna...![]()
Sa va spun si voua...am vazut la Tv ...s-a dovedit , deci nu mai este doar o poveste...teflonul si alte materiale non sticky....sint cancerigene...si eu care ziceam ca gatesc sanatos
Pe 10 mai apare filmul Codul lui DaVinci!!!! Abia astept!
Revin mai tirziu...ca cica am de lucru....
kim222 spune:
Cori am vrut de ieri sa-ti urez sa-ti treaca repede durerea de cap..dar am uitat..mi-am amintit...ai sa rizi ..cind am vazut-o la Tv pe patinatoarea din Suedia
. Eu nu sint sigura ca-i nevralgie de trigemen (durerea in acest caz este aproape de nesuportat)....In caz ca este asa...acupunctura poate rezolva problema, dar trebuie sa fie facuta de cineva care a avut rezultate..Cunosc pe cineva dar in Ro..Eu cred ca totusi este o migrena. Incerca combinatia :metoclopramid+ paracetamol+1/2distonocalm
Adela ..ce mai face socrela?![]()