Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (160)
Raspunsuri - Pagina 12
cristalina spune:
Aaaa...mi-am adus aminte...
Ieri povestea "tante" a noastra ca Botoshu' ...care face atatea nazuri la somn in casa...a adormit jucandu-se afara, pe o scara...![]()
Pur si simplu i-a cazut capul in barbie si tatal unui copil care misuna pe langa ea se uita mirat..."ce repede adoarme fetitza!"...hehehe
Fara suzeta, fara zgaltzaieli...n-avea treaba gagica mea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Buna ziua si de la mine!
Copilul meu nu stiu ce avu' asta-noapte - s-a trezit la un moment dat si vroia sa se scoale in fund. Eu, ca de obicei, l-am pus inapoi la culcat si atunci s-a pus pe un plins si pe niste nervi de nu mai puteam sa-l potolesc...Intr-un tirziu am reusit cu chiu, cu vai...
Aseara l-am controlat si la dinti - in sfirsit i-au spart gingia ultimul canin si un colt de la ultima masea...deci in scurt timp vom fi in formatie completa: totii incisivii, toti caninii si cele 4 masele - e, ce spuneti de isprava asta, mai e cineva ca noi? ![]()
Cit despre mincare de fast-food eu nu i-am dat nimic altceva decit cartofi prajiti de la mac dar i-a mincat de parca zici ca erau poleiti cu aur, nu ca mincarea mea care e bleah
!
Abia astept sa mergem la Circ duminica - am sa va spun cum a fost, sper insa sa nu se sperie si sa-i placa!
In rest pupam mame rabdatoare si copilasi zglobii!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Hihiii, Monica, vezi ca se poate si fara zgiltiieli ? ![]()
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
roberta04 spune:
Am intrat sa va salut, eu ma zbat de zor nevoie mare sa gasesc materiale pentru lucrarile de licenta (a mea si a sotului- daca mi-a trebuit barbat coleg de facultate!!!
).
In plus, am o mare problema, am fost saptamana trecuta la coafor si de atunci mi-a iesit o chestie in pavilionul urechii, un fel de cos care s-a infectat si mor de durere, nu am inchis un ochi toata noaptea!!
Matei parca s-a tzicnit, numai in cap nu sta, nu are stare nici o clipa, daca nu-i fac toate mofturile se pune pe un plans de zici ca-l taie cu lama...
Cam atat- in plus, frig si vant la noi, deci stam in casa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243
cristalina spune:
Evident ca se poate si fara zgaltzaieli...da' nu trebe sa simtz si io ca's mama de copil?!...![]()
![]()
Gabi...noi, noi...toti incisivii, caninii, premolarii de jos, premolarii si caninii de sus au spart si sunt in curs de aparitie completa...
Insa (nu vreau sa-tzi stric bucuria dar...) acum trebuie sa apara si ceilalti premolari...asa ca mai avetzi 4 masele care trebuie sa apara...alea dau intre 20 si 30 de luni parca...:) (ca-s 8 la numar premolarii astia care dau acum...)
cristalina spune:
Roberta...mie imi apar cosuri in pavilionul urechii si eu nu am calcat la coafor in viata mea...:)
Sunt tare durerosi si nu prea ai ce sa le faci, poti pune niste spirt ca sa colecteze mai repede, dar cam atat...
leeloo2004 spune:
Da, Cristalule, stiu ca mai trebuie sa-i mai iasa si ultimele 4 masele dar intrucit nu am vazut inca gingia inflamata pe acolo, presupun ca o sa-i iasa mai dupa 2 ani, incolo...Hai sa-i face frati de cruce ca vad ca sunt cu dintisorii aproape in acelasi stadiu - Stefan nu adoarme leganat, dar doarme cu noi in pat, asa ca se pune!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
pako spune:
Io i-am pus camera de luat vederi lui fi-mea ca s-o monitorizez, ca de 2 ori s-a dat singura din pat si si-a deschis usa la dormitor.E asa finutz aparatul asta...aud cum respira, aud tot felul de zgomote ciudate, niste bocanituri, nu-mi dau seama de unde...parca ar fi un sobolan care racaie.Asa auzeam io cand eram mica si dormeam la bunici, adica nu puteam sa dorm din cauza unui sobolan care tot racaia in pod
.
haha Monica...botoschicu'vrea sa arate la lume ca e un copil exemplar.
roxanaz spune:
hahahhaahahaaa ce mai, cea mai tare faza dupa cartofii prajiti ai lui Radu e adormitu botoshului pe scara. saracu copilu', ii ajunse joaca.
Ina saru mana din suflet pentru prognoza meteo detailata, esti super! cica si la Ploiesti ploua....aci inca nu a venit. oricum vremea e cah. te intrebam ptr ca barbata-miu week end-ul asta e la Bran si eram curioasa daca or sa aiba vreme ok.
Roberta ufff ce urata chestia cu coshu'. vb Monicai, punei niste spirt sa colecteze mai repede. nu ti s-a mai intamplat pana acu'? spor la cautat materiale!
szivarvany spune:
Cristalina - ahaaa, deci Botosica este cumintica foc, doar acasa este undercover 
Pako - io cred ca acuma vei auzi prea multe si-ti vor veni idei si mai si.
la nazdravana cataratoare !
Leeloo - asa deci, Stefan are fitze, noah sa vezi ce ne molipsim si noi
La noi se intampla mai des in we cand am dormi mai mult si mai bine, noi, astia obositii.
Roberta - tzacaneala se manifesta doar acasa - acasa , sau si la altii in casa ? Ca daca numai acasa - acasa in propria casa, e tzacaneala si la noi, in rest dam clasa, precum Botosica 
Roxanaz - io am crezut ca mergi in vacanta la Predeal :-) Te invidiam pe sub mustati :-)))
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004