Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI cum ai scapat de umbrela? Ca mi-as pune un titlu si mi-e frica sa nu ma trezesc cu vreo s c u l a ciudata pe acolo!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica am adunat puncte si am schimbat titulatura, acum mi se pare chiar caraghioasa dar astept sa fac puncte sa pun alta
Irina hai ca pe mine ma intelegi trebuie sa ma gandesc ce dusmani am sa trimit chestia aia

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

IRINA ... prosuctia
Eu bere nu,dar am cam bagat bomboane de pom (saloane) in mine ... de acolo mi se trage,ca de cand n-am maipus gura pe cioco!!!

Mergi la inceput

MARAKI ce-am pierdut? Ce dusmani? Ce sa trimiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki acum am vazut ce ai pus in locul umbrelei. Cum naiba ai dat din una intr_alta?
Monica pai prosuctia vine de la suctie deci de la sugere deci de la ... deci tot la productie ajungem.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MARAKI - mousul?
IRINA - prosuctia?
MONICA - maipus?

Haideti... cine poate mai multeeee?

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica daca ai id in yahoo mess iti trimit si tie( sa ai pt altii )

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MAi ce haioase suntetzi cu subiectul in seara asta si Moni nu stiai ca Irina e profesoara de cuvinte incrucisate, e cea mai tare meserie acuma si ce amai banoasa, cred ca o sa mearag si la masterat in curand, cu Mario dupa ea sa o ajute, of course
Sa va zic ce am patzit si eu azi la mall, dupa ce cat de cat am gasit ce cautam, mai putin pantofi mie, i-am luat lui fii-mea o rochitza mortala cu palarie smechera pt nunta( in iunie mergem la o nunta la o prietena in Bucu) si zic hai sa ma uit si pt mine pt botez- si dau de o o asiatica, cred ca japoneza, care mi-a dat vreo 6-7 rochii sa probez, nici una nu mi-a placut din cauza celor 7 kg in plus si a celulitei, asa m-am enervat, de imi venea sa ma teleportez la gym instantaneu.In final mi-am luat un pantalon fain negru de voal, drept si un pic larg jos si despicat pe parti si cu un tp gen corset -crem cu niste margeluzte negre pe el si cu o esarfa, e fain, m-am tocmit cu japoneza( tot vroia sa ma abureasca ca ea nu castiga si ca era dej aredus costumul si etc, si i-am spus ca dc vrea atata bine si am dat sa pelc- am ofticat-o ca vorbeam si cu mama pe limba noastra si ea vroai sa vinda ca nu era nimeni in magazin), ca de la 100 l-a lasat la 85 si fara taxe, dar cred ca acest corset tot nu il voi purta laboetz decat d c mai slabesc 3kg, e cam greu intr-o luna, dar e clar ca eu luni sunt la gym si pina atunci imi antrenez muschii abdominali.
Acuma trebuie sa ii gasesc lui fii-mea sandaluzte si mie cica o toaleta s ane asortam, adic cu bej si grena

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

TEOLINDA ai trecut examenul,esti admisa la "schimbul doi". Licenta ti-o dai cu DENISA,ea se pricepe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki ai dusmani pe mess da_mi si mie cativa ca ii hakuiesc de nu se vad. Ii trimit unde nu se asteapta.
Irina

Mergi la inceput