Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
MARAKI cum ai scapat de umbrela? Ca mi-as pune un titlu si mi-e frica sa nu ma trezesc cu vreo s c u l a ciudata pe acolo!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
Monica am adunat puncte si am schimbat titulatura, acum mi se pare chiar caraghioasa dar astept sa fac puncte sa pun alta![]()
Irina hai ca pe mine ma intelegi
trebuie sa ma gandesc ce dusmani am sa trimit chestia aia![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
IRINA ... prosuctia
Eu bere nu,dar am cam bagat bomboane de pom (saloane) in mine ... de acolo mi se trage,ca de cand n-am maipus gura pe cioco!!!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Maraki acum am vazut ce ai pus in locul umbrelei. Cum naiba ai dat din una intr_alta?
Monica pai prosuctia vine de la suctie deci de la sugere deci de la ... deci tot la productie ajungem.
Irina
teolinda spune:
MARAKI - mousul?
IRINA - prosuctia?
MONICA - maipus?
Haideti... cine poate mai multeeee?![]()
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
maraki spune:
Monica daca ai id in yahoo mess iti trimit si tie( sa ai pt altii
)
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
MAi ce haioase suntetzi cu subiectul in seara asta si Moni nu stiai ca Irina e profesoara de cuvinte incrucisate, e cea mai tare meserie acuma si ce amai banoasa, cred ca o sa mearag si la masterat in curand, cu Mario dupa ea sa o ajute, of course![]()
Sa va zic ce am patzit si eu azi la mall, dupa ce cat de cat am gasit ce cautam, mai putin pantofi mie, i-am luat lui fii-mea o rochitza mortala cu palarie smechera pt nunta( in iunie mergem la o nunta la o prietena in Bucu) si zic hai sa ma uit si pt mine pt botez- si dau de o o asiatica, cred ca japoneza, care mi-a dat vreo 6-7 rochii sa probez, nici una nu mi-a placut din cauza celor 7 kg in plus si a celulitei, asa m-am enervat, de imi venea sa ma teleportez la gym instantaneu.In final mi-am luat un pantalon fain negru de voal, drept si un pic larg jos si despicat pe parti si cu un tp gen corset -crem cu niste margeluzte negre pe el si cu o esarfa, e fain, m-am tocmit cu japoneza( tot vroia sa ma abureasca ca ea nu castiga si ca era dej aredus costumul si etc, si i-am spus ca dc vrea atata bine si am dat sa pelc
- am ofticat-o ca vorbeam si cu mama pe limba noastra si ea vroai sa vinda ca nu era nimeni in magazin), ca de la 100 l-a lasat la 85 si fara taxe, dar cred ca acest corset tot nu il voi purta laboetz decat d c mai slabesc 3kg, e cam greu intr-o luna, dar e clar ca eu luni sunt la gym si pina atunci imi antrenez muschii abdominali.
Acuma trebuie sa ii gasesc lui fii-mea sandaluzte si mie cica o toaleta s ane asortam, adic cu bej si grena![]()
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
TEOLINDA ai trecut examenul,esti admisa la "schimbul doi". Licenta ti-o dai cu DENISA,ea se pricepe ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Maraki ai dusmani pe mess da_mi si mie cativa ca ii hakuiesc de nu se vad. Ii trimit unde nu se asteapta.
Irina