Mamici de ianuarie - februarie 2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa lasa cumparaturile ca ne_ai inebunit . Acum pe bune dupa ce ai pus forumul pe jar cu abdomenul tau zi_ne si noua chiar va da voie sa mergeti la sala asa repede? Nu iti e frica ca ti se incurca matele prin burta? Ca muschiul e muschi re reface greu si nu il poti refeca ca sicum l_ai pune la gratar. Deci lamureste-ma si pe mine cum naiba la noi 6 luni si la voi 6 saptamani. Ca doar nu taie la voi cu bisturiul si la noi cu satarul.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa sa porti sanatoasa ce ai cumparat, si nora mea la felSandalute gasesti in perioada asta? Aici inca nu au bagat.
Irina nu am nick-urile la dusmani pe lista mea am doar familia si prieteniiTotusi ma mananca sa trimit la cineva si nu stiu la cine
Fetelor avem chef de vorba dar sa vedem cat ne tinepana se trezesc bebeii la mine nu mai e mult

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

MONICA - multam fain. Pana sa dau licenta cu Denisa.. o sa cer lectii de la Irina , maestra la cuvinte incrucisate... ca deja la unele mesaje ma descurc mai greu.

Denisa spor la gym... sa ne zici cum te simti dupa primele serii de abdomene facute dupa "cezariana canadiana".

Daca as bea 1l de bere cu alcool .. cum recomanda Denisa.. as baga papanasul in coma alcoolica... Doamne Fereste

Si-acum ca tot m-ati primit in schimbul 2 ... ma retrag.

Pe maine si noapte buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Marki nu cumva vrei sa le trimiti ce ti_am trimsi eu? Pai zi asa .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Noapte buna TEOLINDA!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

wow, suntetzi deja mortale, rad ca o nebuan de fii-mea a dormit si mama zice ca am luat-o rana si nu stie dc de la muls ( am facut scurat la mina) sau de la bere
Moni- vad ca esti cam invidioasa pe aspiratorul meu..
Cuscra- nu ii face rau norei tale, stai linistita, ca e lungana si a facut si cute la picioruse
Irina- deci prosuctie= productie, esti tare, vrei sa facem un nou dictionar,mai scoatem si noi un ban cinstit si usor,hai ca il vand eu aici la comunitatea din canada ca e mare..

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Irina acum te-ai prins???
Teolinda noapte buna
Gata: m-am prins care e faza cu 6 luni

Monica

Mergi la inceput

Fetelor ma retrag ca trebuie sa vina Robert de la sv. Mai e putin si trebuie sa manance si Angelo.Va pup pe toate si pe bebelaci
Pe maine, noapte buna

Monica

Mergi la inceput

Pai tu razi ? Vrei sa te citez? "am luat_o rana" , " ras ca o nebuna de fiimea", " am facut scurat la mana". Deci cum ai faceço cum ai drege_o esti campioana . Jos palaria.
Pai Maraki de ce nuai zis ca iti ziceam cum se rezolva in doua sesc da vorbeai acasa ce sa iti fac?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mie mi se pare ca arati bine,vrei iar 55 de kg?
Eu am tot 60 kg, am reusit sa-mi inchei fermoarul la blugi si sunt happy ca stau mulati pe pulpe Si GHITA .... mai ales ca mi s-a refacut si fundul de pe la 19-22 de ani cand aveam 55-57 kg. Tot ce sper e sa nu ajung iar la 52 si sa-mi ramana pulpele...pe loc.

Eu astept sa se trezeasca Diana ca a mancat cam putin si doarme de la 21,30 parca. Imi face in ciuda.Daca ma culcam,poate se trezea dupa o ora-doua. Dar cred c-o trezesc sa pape,daca n-o face singura.Si apoi sa dormim pana dimineata! sper!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput