PayPal

PayPal | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Ma puteti lamuri si pe mine cum e cu PayPal-ul?
Se poate in Roamania, cum se inscrie, cum se depun banii? Se poate cumpara pe net?
Va multumesc

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

PayPal nu accepta membri din Romania

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ce nasol............
Dar este vreun sistem care merge in Romania? MoneyBookers???

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am incercat si io..si nu merge...si chiar aveam nevoie...dac astie cineva ceva asemanator...plizzz sa ne spuna

Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005

Cezar,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

MoneyBoookers accepta membri din Romania. Dar mi se pare ca banii din cont nu ii poti scoate prin banci din Romnaica, trebuie sa ii cheltuiesti online.... sau cel putin asa era acum ceva vreme cand ma preocupa subiectul.

StormPay iarasi accepta romani. Personal nu vi`l recomand. Eu am in cont peste 30 de dolari, din programe din alea de surfat. Probelma e ca nu prea ai ce cumpara de pe net cu ei, ca nu prea se inghesuie vanzatorii sa folosesca SP (au comisioane cam mari). Cat despre retragerea banilor.... nu stiu ce sa spun. Teoretic e posibil: tu iti revendici banii si ei iti trimit prin posta un cec, cu ccc care te duci la banca (nu stiu lista celor care accepta asemenea cecuri). O colega de`a mea a vruts a`si retraga 8 (opt!) dolari, asa de chestie. A cerut, a primit cec acasa si s`a dus cu el la Transilvania (parca). Acolo i s`a spus ca pentru a putea retrage acei bani, repet: opt dolari, trebuia sa`si deschida cont la BT in care sa depoziteze 30 dolari (sau cam asa ceva) ca si garantie.

Va las pe voi sa trageti concluzii!

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput