Testicul flotant
Raspunsuri - Pagina 2
cl spune:
Draga Cristina, nu vreau sa te inspaimant, dar fi atenta. Si cu Alex al meu s-a intamplat la fel: l-a presat putin, a coborat si cateva zile a stat la locul lui. Apoi a inceput, din nou, sa se miste. Urmareste-l cu atentie. Poate aveti noroc si s-a rezolvat. Sanatate multa.
Claudia
palmyrah2002 spune:
Draga Claudia,
Sigur ca am sa-l urmaresc,dar vroiam sa-ti scriu si tie sa mergi la
dr.la care a fost Lucia.Baietelului tau i-au facut echografie sau a fost numai palparea obisnuita???Cristina
PS Oricum vreau sa mai consult si alt medic,dar e al doilea care imi spune ca acest diagnostic se definitiveaza la virsta mai mare,nu acum cind sint mici.Si imi dau si eu cu parerea asa cum a zis si medicul Luciei daca acel canal este in regula,inseamna ca nu sint probleme.
cl spune:
Draga Cristina, am fost de doua ori la echografie. Prima oara (la Medicover) nu l-a vazut de loc si eram putin speriata (desi in timpul sarcinii medicul le vazuse pe amandoua si-mi spusese ca unul nu a coborat inca in scrot). A doua oara am fost cu el la Grigore Alexandrescu, iar acolo l-a vazut si ne-a dat si pozele cu el (ca sa ne linistim). Saptamana viitoare (astept sa iau leafa) o sa merg cu el la Budimex, la dr. Dimitriu, care am inteles ca este specializata pe astfel de probleme. Oricum, n-as vrea sa ajungem la operatie, iar de tratamentul cu hormoni mi-e frica sa nu-l dea peste cap. Mai vorbim.
Claudia
palmyrah2002 spune:
Draga Claudia,
Parerea mea este sa nu incepi inca tratamentul hormonal pina nu esti sigura 1000 % ca asa este.
Plus ca este inca prea mic,pentru a fi o problema acest diagnostic.
Eu zic sa intrebi medicul despre virsta optima pentru interventie(DACA DOAMNE FERESTE VA FI NEVOIE DE ASA CEVA)!!!Multa sanatate !!!Cristina si Mihnea
cl spune:
Cristina, din pacate parerile sunt impartite! Unii spun ca pana la varsta de 1 an, altii 3 ani si altii(foarte putini) 9 ani. Noi deja avem 4 ani si 3 luni si sunt putin debusolata. Am inteles ca daca faci tratamentul hormonal prea tarziu (9-12 ani) ii poti stopa cresterea copilului. Iar daca nu-l faci si astepti prea mult testiculele se pot "strica" (mi-a spus medicul ca daca se strica unul, de regula, si celalalt se va strica mai tarziu). Oricum, in primavara asta trebuie sa actionez cumva. O sa merg si la dr. asta si o s-o intreb si de tratamentul cu apilarnil. Cred ca l-as prefera. Nu de alta, dar macar este natural. Sanatate si mai vorbim.
Claudia