Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Hai mai Sigrid, chiar asa...suna de parca n-ai mai mincat de o saptamina. Te chinui si tii disociatul atita vreme (mie si 2 zile mi se pare mult ) dupa care vrei sa "maninci" si mai astepti si purcelul! De aici deduc ca 1. ti-e foame, 2. prin "a minca" duminica se intelege a minca interzise de fapt. Sper sa ma insel insa altfel de ce ai mai cere porcusorul? Da-o incolo de treaba ca asa nu faci nimic, maninca din toate cite un pic, stai departe de junk food si de alcool si gata. Nu-ti mai impune atitea restrictii ca nu fac bine, nici la corp si nici la psihic. Daca am gresit cu ceva in cele ce am zis poti sa ma tragi de urechi ca nu ma supar.
Ioana, spatele nu mi-a trecut de tot ci cam in proportie de 95%. Sper sa-mi intru in ritm cu sala.
Klaus, chiar asa, 10 beri?? M-am mirat si eu... vorba Carolinei, cred ca doar renuntind la bere si tot ar trebui sa slabeasca destul de mult.
Tzuni, buna pita cu unsoare, ce mai mincam si eu la bunica S-au dus vremurile alea....acum cred ca ma ingras doar cind ma uit la ea.
Daria, multumesc.
Carmen E, maninca ce ai mincat si pina acuma ca vad ca ti-a mers bine.
V-am pupat si fug la munca (e dimineata).

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, nu dormi? Ce ora e la tine? Te gandesti la lucruri interzise....hahaha. Vezi ca iau la tine!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Dragelor, azi am 64,000kg!

Delidana, poate scap si eu de porcusor, ca tare mi-e rusine
Si ma duc si la sala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neata fetelor,

Sigrid, ma chinui sa mai tin si eu Atkins fara abateri dar nu reusesc. Toata ziua e ok si seara am cate o abatere cu ceva dulce.Nu stiu ce sa mai fac. Am senzatia ca am si luat vreo 1/2 kg , daca nu mai mult.

Mamagiuliei, cum merge 'cartoful de aur'? Parca l-as tine si eu, ca mi s-a urat de atatea carnuri. Dupa cartof ce dieta tii ca sa nu recuperezi kg pierdute.Eu as tine o runda sau doua din cartof si apoi iar low carb.

Delidana, azi merg la tenis...deci am mai scapat de una din zilele de miscare...cred ca la sala merg de sapt viitoare ca mi-e urat sa merg singura. Asa la tenis ma alearga sotul, dragul de el..

Pupici la toata lumea.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetele.Am intrat si eu acum dimineatza,poate mai tarziu nu mai apuc sa deschid calculatorul.Cand e Delia acasa trebuie sa ii scot curentul pt ca si-l aprinde singura si vrea sa se uite ore intregi la desene si daca nu o las nu ma mai inteleg cu ea.Asa ca de 2 zile cand e ea acasa,calculatorul e stricat!!!Tot incearca ea sa-l deschida,vede ca nu merge si o lasa balta.Asa ma baga si pe mine in seama si ne jucam amandoua.
Meniul de azi va fi cam asa:fructe(portocale si mere),fasole verde scazuta cu painica si ceva sandwichuri cu pateu 3% grasime sau muschiuletz de porc 3% grasime + rosii si castraveti.
Acum merg sa ma pregatesc de mers la doctor sa-mi schimb anticonceptionalele.Vaiii si fac o ora pana la medic....tare departe e si tare greu mi-e sa merg pana acolo!!!

Delia ma bucur ca nu te mai doare asa rau spatele si poti merge din nou la sala.Spor la "munci".

Mia,incearca daca iti e pofta de dulce sa-ti faci mai bine pofta dimineatza sau pana in ora 5-6 si poate totusi nu se vede la cantar.

Pup si celelalte fete.Merg la dush.
O zi buna va doresc.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Am 71,600 kg, sa va zic ce bine ma simt ? Doar ca mi-au navalit si mie rusii
Tzuni si Roxa - pita unsa cu ceapa ... vorbiti de lucruri sfinte.
Cookie - felicitari !
Miag - de miercuri revin, cu mare dor, la WW.
Nora - cum esti ???
Sigrid - sper sa rezist, macar de rusinea de voi ...

Va pup pe toate si revin cum pot !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Ieri am reusit sa mananc de abia la 10 seara 5 cartofi copti.Dar de azi...la orez....vai de steaua mea.Voi cauta si eu indulcitori fara calorii,sa vad ce iese,dar in afara de zaharina,nu stiu altul.Aveti sugestii?

Nu stiu cate kg am,pt ca nu am ajuns la un cantar.Dar poate am o surpriza luni...
Daca nici acum nu reusesc sa dau jos ca lumea,ma apuc si eu de WW.De fapt dietele ma tzin departe de dulciuri,altfel sunt tentata.Si asta e problema la mine,nu cantitatile de mancare.

Nu mi-e foame aproape toata ziua,aseara am mancat doar in ideea ca azi sunt la orez...offf...si cine stie cand ma apuc de mancat din el.

Na...atzi inceput si voi cu pita unsa...ca la topicul cu fetele de iasi,de o saptamana ma omoara fetele cu retete de muffins si alte prajituri...plus ca dau si amanunte..de aroma,gust......eu zic ca fac anume...ma saboteaza

Va pup si sa aveti o zi minunata

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

He, he, he, tocmai ce ma bucuram ca mi-au trecut greturile, dar de unde: ieri am vomat de 2 ori...nu-i nik, recuperez azi daca ma simt mai bine. Deja am halit o pulpa de pui cu salata de rosii, castraveti si 2 lingurite de branza topita.

Daria, multe pentru vointa de a fi serioasa si consecventa in dieta.
Dar.....daca scapi iar la dulciuri, peste vreo juma de an, pun biciul urat pe tine. Ai grije!

Ioana, bafta la doctor azi. O ora...mama-mama....departe mai e doctorul asta.
Sanatate Deliei, nu mai e mult si vine primavara. Apoi adio muci, tuse, etc...
Iustin e bine, sanatos, voios, energic...Slava Domnului, noi am trecut de iarna asta fara nici o raceala.
Pupici

Crystina, sper ca azi e mai frumos afara si tu esti intr-o dispozitie mai buna.

Mik, si azi ai program la sanius? Ce-ti mai fac copilasii?

Delia, se apropie week, concediul....trebe sa fii tare bucuroasa. Mai ales ca te-a lasat si spatele...

Cami, distractie maxima si week. asta! Profita, cand va veni bebe nu vei fi asa de 'avaible'

Nora, nu ceda ispitelor...Gandeste-te ce bine vei arata dupa.

Salutari la toata lumea si o zi fara greturi!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata !

Fain, fetelor, daca o puneti de o intilneala la Cluj. Noi am fost toti asta-vara si ne-a placut orasul foarte mult ! As merge si eu in club (iar ma vaicaresc "ce bine era in tineretile mele"), da' pita cu untura n-as minca.
Ioana eu sut pregatita psihologic sa am zapada pina in luna martie. Mephala, azi nu mai iesim la sanius caci s-a topit destul de mult zapada. Si nici afara nu putem iesi, caci e ceata si zapada topita. Ca sa compenseze cel mare mi-a cerut sa-i fac clatite.
Mephala, maninca bine chiar daca mai dai la rate, sa ramina
ceva si pentru bebe mic. Inca putin si in luna a 3-a trece de tot. Pupici.
Ioana, plimbare placuta pina la doctor si inapoi.
Crystina cu ce deghizei iepurina ta ? La ai mei carnavalul a fost fixat in martie, am in stoc un costum de dalmatian pentru cea mica si un Spiderman pentru cel mijlociu.
Carmen E, mai ai treaba cu dentistul ? Sa fie cum vrei tu !

Delidana, am nevoie de sfatul tau expert. Am calcat prea mult aseara si nu stiu de ce m-am ales cu niste dureri de spate, mai ales pe parte stinga, nefolosita ( ca eu calc cu dreapta). Ce fel de exercitii sa fac ?

Deci cum va spuneam, iar fac clatite pentru gustarea de la ora 4. Promit sa nu maninc decit una.
Meniul de azi :
- cereale cu lapte. cafea expresso.
- friptura de porc si cruditati. un iaurt.
- salata verde cu alte cruditati si peste marinat. un fruct

Va pup pe toate si mai trec.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Neata fetelor!

La noi a venit iarna, ninge sau "ploua cu stelute" asa cum zice Lilly. Afara, frigul "aferent". Brrr! Acum cateva zile erau vreo 18 grade..acum ninge. Ciudata vreme pe aici!

Meniul meu azi:
- omleta cu putina branzica si o felie toast
- o pulpa cu salata
- supa de rosii cu crutoane
- doi biscuiti
- fructe

Carmen
, ce bine ca motanicul nu a racit deloc. Ce bine suna! Pupici!!! A inceput sa se vada burtica?

Ioana bafta la doctor azi! Uff..o ora!! Mult tare! Pupici ratustei tale si bafta la serbare! Si Lilly are serbare maine..ei au o tema in fiecare luna si de data asta e ceva despre mare. Asa ca maine se imbraca toti in pirati. Eu i-am comandat dupa net costumul www.partydomain.co.uk/d-commerce/product884.html" target="_blank">asta . Chestia aia peste ochi nu i-o pun pentru ca nu o suporta dar i-am luat un cerceloi din ala de pirat rotund si ii place la nebunie. Sa pui poze!! Am sa-i fac poze acasa ca la ei serbarea este numai intre ei, copilasii. Numai alea de Craciun si de Pasti sunt cu parinti. Cu racelile asa e..pana cand vine caldura tot asa o sa o tinem. La Lilly la gradi inca sunt cativa copii raciti..sper ca Lilly sa se tina "tare" de data asta.

Delia, Zuzilici, Tzuni, Mik, Mia, Sabina, Doina, Paula, Cami, Sigrid si celalalte fete va pup si va doresc o zi super!

P.S. Cookie am vazut ca esti galateanca de-a mea..pe unde stai?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput