Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Sunt foarte agitata, la serviciu am o gramada de treaba,la mine in burta e mare batalie....
Maine mergem la ecografie, abia astept sa vad ce face bb ca toata lumea imi spune ca nu se cunoaste ca sunt gravida!
toate fetele!

Doina21+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

FETELEEE,
inspirandu-ma de pe alt site, vreau sa va intreb daca vreti sa incepem un miniconcurs ... asta in primul rand ca io`s un melc puturos si fara chef de miscare sportiva si apoi ne-ar prinde bine poate mobilizarea in masa
So, din 1 martie 2006 pana pe 31 martie 2006, sa facem fiecare macar exercitii de abdomen; sa ne masuram talia la inceput de drum si sa dam raportul de cm pierduti peste o luna.
Vra cineva sa-mi tina companie ??? Io ma masor diseara si din 1 incep abdomenele, sa vad cate pot si cat ma tzine

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Daria, foarte buna ideea ta, subscriu si eu si ma bag la concurs. Cred ca cel mai bine e sa te masori dimineata dupa ce ai golit intestinele si inainte sa bei apa sau sa maninci (la fel ca si cintaritul). Asadar melcule , sintem 2 pe lista!
Fetelor, astept si alte doritoare pina miine si atunci voi schimba si lista.
Ioana, sanatate multa fetitei tale si pe tine te asteptam sa ne mai scrii cind ai timp.
Carolinah, eu cred ca acele diete pe grupe de singe trebuie luate ca idei generale si nu ca litera de lege. La mine de exemplu (A2- grupa vegetariana) zice ca daca vreau sa slabesc trebuie sa consum fructe si vegetale multe si sa renunt la carne. Cu prima parte sint de acord, cu a doua, nu. Am incercat mai demult (cind inca nu stiam de aceasta dieta) sa renunt la carne (din motive medicale). M-a tinut entuziasmul vreo citeva luni, dupa care m-a apucat o foame cumplita si am decis ca nu are rost sa ma chinui mai ales ca mie imi place carnea.
Vad ca si in meniul tau sint fructe, ce fel maninci si cam cite pe zi?
Meniul:
MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu sunca si brinza Feta, salata
C: 2 bucati carne porc prajite la teflon (cam 200-250g in total, masurate "ochiometric"), 3 linguri de mincarica de fasole boabe, salata (rosii, ceapa, castraveti- cu ulei de masline).
Intre mese: 1 banana, 1 portocala mica, 1 mar, 1 ciorchine mare de struguri, 2 ceaiuri cu miere.
Va pup pe toate si va astept la raport: Klaus, Mik, Roxana, Nora, Allain, Silvana, Cookie, Mihaela, Miag, Crystina, Clara, Mamicadulce.
Pe miine.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Prezent si eu,dar fara cantarit ,ca n-am cantar acasa (ma cam repet) si n-am iesit din casa de sambata cand am fost la sedinta foto cu puradeii,pt costumele de carnaval si de acolo,glontz acasa.Poate ies maine afara si ma cantaresc.Oricum am avut abateri sambata,deci...parca nici nu ma grabesc sa aflu ca am stagnat

Dar la abdomene...ma bag...chiar imi trebuia un stimulent.Ca de multe ori m-am apucat si faceam febra musculara si iar ma lasam.

Daria,io as zice sa ne masuram pe 1 martie,dimineata,sa fie corecta masuratoarea.Daca te masori seara,mancata si inainte de a merge la baie....ies cativa cm in plus.

Sigrid...esti o frumusete si fetita la fel.Din nou La multi ani pt ziua de ieri!
Deci va pup

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Pentru raport: vreo 5 purcei: 69.4 kile!

Daria, ma bag si eu la abdomene, daca ma lasa durerea de spate!

Miercuri imi masor colaceii de la burtica si dau raportu'!

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare fetelor! In sfarsit pot si eu posta.
Daria felicitari pentru kg pierdute.
Tzuni mama daca ai timp poate si exces de zel imi zici si mie pentru grupa de sange AII combinata cu zodia leu ce-ar trebui sa pap cu preponderenta? Cum mai stai cu sportul?
Carmen din cate ai mancat in weekend sa inteleg c-ai scapat de greturi? Bravos! Nu te porci prea des insa ca tot tu ai sa te lupti cu kg. dupa.
Sigrid si toate dorintele sa vi se implineasca frumuselelor.
Ioana sanatate multa Deliei si ai grija si de tine sa n-o furi de la ea.
Doina ai grija de tine si te-asteptam maine la raportul cel mai important. Sexul .
Delidana multumesc mult ca ai transmis mesajul meu. Ma bucur ca si-s revenit motata bej si sper sa va rvenit si voi cat mai repede.
Fetele cucuietele va pupa (viitoarea) mama acum si mai vb diseara cand intru de-acasa.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Eu ma iau de manuta cu Ioana...imi vine sa urlu de suparare si neputinta..dupa nenumarate infectii virale, raceli, febre etc..Lilly s-a procopsit acum cu o conjuctivita (virala cica..care a debutat tot in urma racelilor repetate) la numai o saptamana de la reinceperea gradinitei. Nu gravitatea bolii ma doboara (conjunctivita trece relativ usor) ci faptul ca o tinem tot asa. Ma omoara faptul ca trebuie sa-i dau iar antibiotice..habar n-am ce sa mai zic. Ba da..asta:

Sa ma scuzati daca nu intru..primele doua zile trebuie sa-i pun picaturi in ochi din 2 in 2 ore, lucru care ma termina ca devine nervoasa, da din picioruse,ma zgaraie, trebuie s-o tin de manute..nu suporta deloc.

In fine, fetelor..scuze ca v-am innebunit iar da' m-am descarcat si eu.

Deliuta, pentru raport am aproape 1 kg in plus. Sunt inca cu rusii pe cap si ma simt ca un butoi..plus ca m-am cantarit tarziu, spre dup-amiaza.

Gata, ma grabesc ca trebuie sa ajung la intrunirea WW.

V-am pupat!

P.S. Ioana, sanatate Deliei!

P.P.S. Carmen, o zi fara greturi maine!

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Tzuni mama daca ai timp poate si exces de zel imi zici si mie pentru grupa de sange AII combinata cu zodia leu ce-ar trebui sa pap cu preponderenta?

WOOOWWWW!!!!!! zuzilico si io la fel

fetele dragele mele va pup iar pe fuga !!eu m-am ingrasat ceva ca purcelu' ca a fost carnaval,am avut invitati,am ajuns la 84.500 -asta e raportul meu pe azi.delidana porceste-ma in lista ca merit!

saptmana asta nu pot sa mai intru pe net,maine merg cu puiul la spital pentru operatie si stam cam 4-5 zile,sper sa reactioneze bine!
(pentru fetele care nu stiu despre ce e vorba-amigdalita.´,polipi si tirbusoane la urechi)

v-am pupat
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ma bag si eu la concurs!

Anca sanatate puiului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ei, Anca asa surpriza mai rar, nu? Sa fim sanatoase si iubite si sa speram ca o sa fim si slabe intr-o buna zi si mai ales o sa ne mentinem asa. Bafta multa maine lui Marc si tie iti aduc aminte ca ai o nunta la orizont unde ai promis c-ai sa fii cea mai cea. Please don't let me down! mai ales acum c-am aflat ca-mi esti si sora de sange.
Crystina multa sanatate pentru Lily si sper sa scapati de toate bolile ca anul asta parca s-au ingramadit toate pe capul vostru. Multa putere si rabdare si tie sa iesiti cu bine si din asta.
Daria, Delia, Nora, Olo, Georgiana si toate celelalte fete care se hotarasc sa intre in concursul abdomenelor mult succes!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput