Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Vin si eu la raport, victorioasa: 62,4kg
Ieri n-am putut raporta, nu mi-a mers netul
Ma simt ok, sala merge bine(chiar mi-a lipsit vineri, cand nu m-am putut duce din cauza de...un calcat stramb )

Ma inscriu si eu in cursa abdomenelor, mai ales ca am cu ce...

Pupici la fete si spor la slabit!

PS Cristina, iti eram datoare cu un raspuns...eu stau in I.C.Frimu...
Tu pe unde ai stat?
Nu iti e dor de Galati?
Daca da, nu vrei sa vii pe la subiectul nostru cu galatence?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Delidana - io m-am masurat azi, ca maine dimineata incep devreme programu` si oricum nu slabesc in 24 de ore, deci, sunt un copac butucanoas de 79 cm
Zuzilici - si io`s leoaica
Cristina - sanatate muuulta, muuulta mandrei , sa treaca si conjunctivita !

Ufff, revin ca am un boss pe aici !
O zi faina !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua la toata lumea.
Azi cica merge forumul mai bine, dar sunt eu cam ocupata.
Meniul vi-l spun simplu:INTERZISE.De maine promit sa ma apuc de numarat puncte si de verificat atent ce mananc.
Va si ne auzim later.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor!

Va scriu pe fuga, pt ca pana joi sunt prinsa tare intr-o actiune.
Deci, meniul meu de azi:

D: 3 renclote
P: salata de salata si castraveti verzi cu branza Feta
S: legume inabusite cu peste
2 l de apa + ceai verde + vitamine + sport.

Sa stiti ca la mine simt ca da rezultate regimul asta de viata. Ma simt mai usoara si, mai mult, aseara cantaream cu 200 gr mai putin decat ieri dimineata. Sunt curioasa cum va merge mai departe treaba, mai ales ca am scos din alimentatia mea alimentele care, se spune, nu-mi fac bine, ma ingrasa (cerealele - cu exceptia orzului, painea si fainoasele, rosiile, carnea de pui si de porc etc)

Zizilici si mamica dulce, in we, daca am timp, va scriu si voua ce va trebuie pt o alimentatie sanatoasa. Stiti, eu am facut asa, un fel de medie aritmetica intre toate regimurile, sfaturile si indicatiile nutritionistilor. Si mi-a dat o lista de alimente pe care le combin dupa regulile de combinare (o sa vi le trec si pe astea). Doar, putina rabdare, ok?
Delidana, pune-ma si pe mine pe lista "abdoministelor" .
Da' cate abdomene sa facem? Cate putem? Am voie sa le fac pe bancuta mea de abdomene, sau trebuie sa le fac jos, pe podea? Ca n-as vrea sa spuneti apoi ca am trista - pe bancutza, recunosc, sunt mai usor de facut!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Tzuni, vreau si io (saru' mana). Tot cu B3 suntem toti in casa, asa ca ii voi pune pe toti la regim.

mamamariana@hotmail.com

Mersi mult,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor!
V-am scris aseara un mesaj lung si greu si pe cand sa-i dau send s-a luat conexiunea mea la Internet !

Asadar, la raport, voi incasa un purcelus infierbantat in freza deoarece aratam 58.5 kg! Asa cum vroiam sa promit aseara, voi face tot posibilul sa revin la cel mult 58.00!!! next Monday!

Mamagiuliei, io am fost plecata la Piatra Neamt...frumos oras, dar drumul a fost cumplit! Am facut 7ore si jumatate la dus si 6 ore la intors! Noroc ca au aia un hotel supercomod si bun, taman in centru. Cat despre concursul cu masuratul, yo-s in, dar vreau sa ma masor la coapse nu la talie, ca aclo stau mirific...dar la mine coapsele sunt problema...

va pup pe toate, spor la treaba si la slabit,

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Uf, citesc numai de copilasi bolnaviori, le doresc multa sanatate!!!

Crystina, sanatate multa lui Lilly, cate boli au navalit pe ea iarna asta....va cred ca sunteti terminate amandoua.
Sa stii ca te-au auzit 'greturile': azi m-au ocolit.
Pupici si aveti grija de voi.

Zuzilici, asa-i, ai dreptate. Esti o fericita ca ai luat doar 7 kile pana acum.
Greturile nu m-au lasat, de asta am zis ca se compenseaza: cand ma simt bine si poftesc la pizza, cand ciugulesc cate ceva doar ca sa am ceva in stomac.

Mamicadulce, ne rugam sa treceti cat mai usor peste operatie. Pupici lui Marc

Mik, mai da-ne vesti despre voi.

Tzuni, ce-s renclotele alea din meniul tau? Si in ce actiune esti prinsa? Ceva de 8 martie?
Sa ai spor cu noul tau stil de viatza!

Eftimie, ce-i cu tine de-ai dat iama in interzise? Vreo frustrare?

Nastad, si eu ard de nerabdare sa aud ce vei avea: baietel sau fetita.

Am plecat la treburi. O zi frumoasa!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mephala, renclotele sunt niste prune, de-alea grase, rotunde si mari. Cica sunt indicate in grupa mea de sange (B), ca nu ingrasa. Am mancat si ieri si mi-a fost bine. Io sper sa dea roade stilul asta de viata. Nu neaparat sa slabesc, dar macar sa testez cu adevarat alimentele care nu ma ingrasa si sa le elimin pe celelalte.
Ce mai face Iustin? I-ai explicat cumva ca va mai fi un bb in casa? sau inca nu intelege? (sorry, dar cum n-am copii, nu stiu ce si cat pricep la varste asa de mici !).
Actiunea pe care o organizez e o lansare de carte pe 2 martie (joi). De-asta ma agit!

Te pup si ai grija de tine!
Ella

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tzuni, aha, m-ai lamurit. sunt autohtone sau de import? Oricum, mi-ai facut pofta. O sa caut si eu in week. pe la marketuri.
Iustin e un scump. Ii spun ca am in burtica o coca si-l rog sa ma mangaie. Si spune asa frumos: 'mei-mei, mei-mei'...

Bafta cu organizarea activitatii!

....a...mai am o curiozitate: legumele alea inabusite cu peste le mananci la un restaurant....nu? Sa ai pofta!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Abia am venit de la ecografie si suntem foarte fericitzi!
Am luat 4 kg in 7 saptamani, asta e cam nasol dar de azi sunt la un pic de regim.Mi-a mai dat niste ovule ca iar mi-au venit ciupercile in vizita.

BB e foarte bine, e baietzel si o sa-l cheme LUCIAN AUGUSTIN.

Cam atat, sunt cam ametzita dar poate reusesc sa mai intru.

toate fetele!

Doina21+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput