Nou stil de viatza (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna fetelor,

Vin si eu la raport : 71kg, deci -1kg!

Ma simt tare bine cu noul stil de viata, putin obosita fizic dar am inceput sa iau suplimente.
Dupa ce-am citit in weekend foarte mult pe tema asta, m-am hotarat sa cresc nr caloriilor la 1400-1500/ zi, astfel incat sa slabesc cat mai lent...si sa am de unde sa scad daca nu mai dau jos.

O saptamana cat mai buna,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Delidana, stiu ca nu-i frumos ce fac, da` as vrea sa ajung sub 70 ... Dar vad ca tu esti o adevarata sportiva, te admir pentru asta
Tzuni - ioi ce pacat ca nu ai AB4 ... nu arunci macar ceva titluri de cartulii ?
Sgrid - da`esti faina rau, iar micuta brunetica este dulce foc
Nora - cum esti azi ???
Roxa - pe unde ai umblat ?
Restul de fete, burtici, ce faceti ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Ce bine e sa nu dai raportul
Ieri mi-am facut de cap: mici, clatite cu branza de vaci si stafide (doar una am putut sa mananc), cremsnit...am exagerat!
In schimb, azi, am mancat niste mar si ananas, dupa care am vomat

Sigrid, sunteti tare frumusele!

Daria, felicitari!

Carolinah, nu stiu ce sa-ti spun....eu n-am avut astfel de 'probleme'.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Am uitat sa postez meniul:

Gustare(inainte de sala): 1 banana
Mic dejun (10am)- 2 albusuri, 150g branzica de casa slaba
Pranz (13.30)- piept de pui la gratar (200g), mazare ( 150g), salata de cruditati ( 200g)
Gustare- 150g branzica de casa
Cina- 150g piept de pui cu salata

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mariana, tu ai dat raportul ieri, duminica...Il dai si azi din nou sau te trec cu 73.5kg?
Puskin, doar un fruct azi? Felicitari pentru kilogramul pierdut! O mica precizare: s-ar putea sa te simti obosita si de la faptul ca nu prea maninci carbohidrati, mai ales acum cind te duci si la sala si depui efort. Stiu ca acestia se gasesc si in fructe si legume insa un cartof fiert sau niste orez nu cred ca ar strica alaturi de meniul postat de tine.
Carolinah, felicitari pentru scaderea in greutate. Incet dar sigur, nu?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Daria, eu am cate un fisier Word pt fiecare grupa de sange. Mie mi se pare o aberatie, dar daca vrei ti-l pot trimite pe al tau. Da-mi o adresa de email.

Carmen, da nici eu nu am patit asa la Alina. habar nu am ce se intampla...

Sigrid, eu nu am apucat, asa ca o fac acum: La multi ani, sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de brunetica ta cea dragalasa.

Delidana, da incet, dar de tot, asta e deviza mea si cu ea am ajuns de la 80 Kg pana aici.

Puskin, da' unde sunt fructele, mama? Ca banana e minunata, da' dupa mine altele se numesc fructe. Si unde sunt cerealele integrale?

Tzuni, esti pe calea cea buna, asta-i sigur! Muuuuuuult mai bine decat cu daneza si nu mai stiu eu ce vrajeli.

Meniul (de care am uitat):

-tarta (din faina integrala)cu visine, lapte
-mamaliga cu branza de vaci, smantana si ou
-salata de cruditati, iaurt
-fructe

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Scuzati-mi va rog absentza,dar Delia e bolnava de cateva zile.Am tinut-o acasa azi si cred ca o voi tine pana se insatatoseste complet.Incepe a treia saptamana cand o tine tot intr-o raceala.Cand ma bucur ca a scapat,i se intoarce!!!Nu mai suport!!!
Pt raport:stagnare!!!
Inca o data mii de scuze,dar nu pot sta la calc. sa scriu.
Va pup pe toate,aveti grija de voi,spor la slabit si o saptamana frumoasa va doresc.

IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carolinah, te rog frumos sa-mi trimiti daca ai timp si chef pt AB4
mamagiuliei@yahoo.com
Editez: Justa, multa, multa sanatate Deliei !
Cristinica, pe unde umbli ?

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Cu fructele, ce sa zic...n-am gasit portocale frumoase unde fac eu cumparaturile, am luat banane si niste minole acreeeee de nu le poti manca.

Cereale am sa bag in meniu, de obicei dimineata mananc paine integrala...dar nu am ajuns acolo unde cumpar paine...poate ajung in seara asta.

Multumesc frumos de sugestii .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am iesit la raport cu STAGNARE ,nici saptamana aceasta nu am dat jos in schimb v-am urmat sfaturile. Am inceput sa mananc mai normal dar echilibrat si fac si TAE BO

Mergi la inceput