Aspirante optimiste(183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

tabi nu era vorba de tine..ca stiu io ce stiu
uratele stiu ele care ele nu mi'au simtit deloc lipsa

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna Seara,fetele!!!!
Liana,BINE AI REVENIT PRINTRE NOI!!!!
ancuta,imi pare rau de rezultate!mergi in continuare la medic si urmeaza tratamentul ce ti-l prescrie!vei vedea ca totul va fi bine!
alexia28,da-i incolo de rushi ca ne-am saturat toate de ei!nici nu-i mai baga in seama,las'ca le vii tu de hac!!poate in catva timp ne luam iar de manuta sa vedem care ramane graviduta prima!cred ca de data asta e randul tau,oricum eu pana peste 1 luna cam nu prestez!!
Sper ca ati petrecut frumos Dragobetele astazi,nu ca mine care am aflat abia pe la amiaza de la o colega ca azi e ziua dragostei,la noi,romanii!
Va pup si va urez o seara cat mai placuta si un weekend minunat!!!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

PamElla, lasa ca mergem impreuna si de data asta o da fie bine, OK?

http://community.webshots.com/user/tinisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

promisiunea-i promisiune.am evadat ca sa va aduc iarasi pe pg intai.

asi tort cu trufe fac.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

alexia28BINEINTELES CA DE DATA ASTA VA FI BINE!!DOAR SUNTEM OPTIMISTE!!!!
tumpi

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

neata,sa aveti o zi frumoasa, io va aduc pe prima pagina,dar incercati sa va mentineti.daca mai am timp revin,acum merg sa

au mai ramas 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

am ceva emotii,sunt noua pe la voi...
voiam sa.i raspund ANCUTEI STAN.la mine zanocinul nu a avut nici un efect.abia dupa sumamed a fost ok.insa daca dr ti.a zis ca nu sunt probleme...eu stiu ca de la sumamed nu ai probleme cu sarcina sigur...
bafta si sa scapi cat mai repede de problema...

am intrebat-o in mod expres si mi-a raspuns ca nu trebuie sa-mi fac nici o problema. Mi-a spus in schimb ca e posibil sa nu scap cu un singur tratament . O sa incepem in seara asta. Multumesc de raspuns si de incurajari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi
ancuta stan dr stie mai bine, probabil ca zanocinul se poate lua in sarcina, nu stiu,dar ar fi de preferat sa nu ramai cu pacatoasa asta de chlamydia.Sper ca v-a spus sa va protejati atata timp cat luati tratament.)[/red]

Dupa ce am citit pe forum despre tratament, cand am fost la dr. am intrebat daca trebuie sa ne protejam - mi-a zis ca nu are nici un fel de importanta, dar am discutat cu sotul meu si am decis ca ar fi mai bine sa ne protejam, ca sa nu plimbam nenorocirea de la unu la altu. Pe de alta parte: daca il am de cel putin 6 ani (de atunci sunt cu sotul meu si nici unul dintre noi nu a mai avut relatii cu altii) atunci cu siguranta a facut ravagii prin trompitele mele si n-am cum sa fiu insarcinata.
Va pupa cesc si va doresc un week-end romantic. Noi mergem la un botez astazi

Mergi la inceput

ancuta stan mi se pare inadmisibil sa-ti zica un dr ca nu are importanta.Ba sa sti ca are.Sa zicem ca sunteti amndoi infectati, faceti tratament in acelas timp, unul reactioneaza mai rapid ca celalalt la tratament ,dar din pacate este reinfectat de partenerul care inca are boala.Crede-ma ca stiu ce vb.Daca nu m-as fi luptata ea as fi tacut,dar am vb cu diversi dr si stiu ce spun.Asa ca mai bine va protejati.Eu iti urez bafta.
Ps: era mult mai eficient sumamedul.

au mai ramas 5 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tumpi

ancuta stan mi se pare inadmisibil sa-ti zica un dr ca nu are importanta.Ba sa sti ca are.Sa zicem ca sunteti amndoi infectati, faceti tratament in acelas timp, unul reactioneaza mai rapid ca celalalt la tratament ,dar din pacate este reinfectat de partenerul care inca are boala.Crede-ma ca stiu ce vb.Daca nu m-as fi luptata ea as fi tacut,dar am vb cu diversi dr si stiu ce spun.Asa ca mai bine va protejati.Eu iti urez bafta.
Ps: era mult mai eficient sumamedul.

[red][font=Tahoma]Spune-mi te rog tu cum ai luat sumamedul. Sunt dispusa sa incerc cu sumamed in loc de zanocin; referitor la protectie: ti-am spus aue si sotul meu ne-am decis sa ne protejam. Da-mi eventual un mesaj pm sau un e-mail cu mediactia la sumamed.

Multam.

Ancuta

au mai ramas 5 zile

Mergi la inceput