Gravidute in strainatate

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumesc Cristina, eu tot Pregnacare iau, doctorul a zis ca sunt bune si sa iau in continuare. Am sa merg in Iasi la doctor, multumesc pentru recomandare, si eu sunt pretentioasa (mai mult fricoasa, ma sperii repede...)Abia pe la mijlocul sarcinii o sa mai fac un scan, asa zis dumnealui. Eu as vrea sa fac cezariana, sa nu ma rup in doua, mai ales ca am auzit de la niste fete pe aici ca e foarte rau la nastere, mai ales pentru foreigners. Fetele sunt filipinos si au nascut una acum vreo 2 ani una acum vreo 2 luni. Fara medicamente, decat durere in stare pura (le-au dat gaz - complet ineficient si nu poti trage mult), nu le-au taiat, le-au lasat sa se rupa in 10 locuri, ce mai m-au speriat rau. Si erau una la a doua nastere una la a patra, mersesera fara grija ca stiau cum merge treaba, si cand colo s-au intors cu traume. Nu stiu ce sa fac, mai ca imi vine sa nasc in Ro...
Pentru fetele cu greturi care fac cumparaturi in Lidl, luati ardeii grasi in otet la borcan - fac toti banii! Si au gust ca cei de acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Ivona, ma sperii rau cu ce imi spui tu. E drept ca difera de la spital la spital, dar eu nu pot sa cred ca sunt asa medicii din maternitati. Eu am multe prietene in Londra, nici una romanca ,insa toate straine,si ce mi-au spus este cu totul diferit de ce ti-au zis tie fetele alea. In primul rand, trebuie sa ceri in avans epidurala, sa o precizezi in planul de nastere, atunci cand ai sa il completezi. Planul ala contine toate "pretentiile" pe care le ai tu vis-a-vis de nastere,si , de regula ,se tine cont de ce scrii tu acolo. Altfel, pur si simplu ii poti da in judecata si nu au ei chef sa-ti dea bani la greu,ca daune, asa ca fii convinsa de ce iti zic eu.Mai mult, trebuie sa verifici daca la spitalul unde vei naste este un anestezist 24/7,pt ca doar ala iti poate face epidurala. gazul ilariant,intr-adevar, nu este eficient.
Eu voi naste la maternitatea Portland,care este privata 100%, si nu imi fac nici un fel de probleme in legatura cu nasterea. Iar cu lasatul sa te rupi de 10 ori,scuza-ma, insa eu cred ca fetele alea sau au fost super ghinioniste,sau,pur si simplu,vor sa te sperie pe tine. Nu e asa,si nu pot sa cred ca in Norwich este diferit de Londra,ca doar tot NHS este.
Te pup

16+

cristina

Mergi la inceput

Ivona, si ,ca sa nu uit, daca simti ca vrei sa stii mai multe din experienta mea si a altora, asta ca sa nu-ti mai fie asa de frica, uite,id-ul meu pe Yahoo messenger este cristina_lutac.Putem sta mai mult de vorba, si ai sa vezi ca nu e dracul asa de negru.
Iar cezariana nu se face decat daca sunt probleme obiective pe care le repereaza medicul la eco sau dupa ce ti-au inceput contractiile. Nu se face la cerere decat in maternitatile private,insa, eu iti spun ca nu are sens sa te panichezi asa, nu este asa cum ti s-a descris. Si nu se face diferente,in functie de tara de origine.Eu sunt aici de peste sase ani,sunt cetatean deja, insa nu am auzit asa ceva in tot timpul asta.

16+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna DBUNNY.buna fetelor.eu sunt in zaragoza.
cu greturile m am ami linistit ca sa zic asa...numai ca detest orice miros de parfum, detergent , sapun....si nici cu mancarea nu stau prea bine ca nu prea am pofta de mancare dar incerc sa manac cat mai sanatos.
acum am facut o pasiune pt rosii cu otet!azi am fost la medic , la tocologie, dar atat de bine a fost ca nu le merge aecograful si cum mie mi a venit ciclu peste sarcina nu stiu sigur cate saptamani de sarcina am. a incercat sa i asculte inimioara dar bebelusul meu nu s a lasat localizat....dupa consultatie medicul mi a zis ca sunt in 15 saptamani dar trebuie sa mi fac eco. m a cam nelinistit faptul ca nu l a "gasit" pe bebelus... dar trebuie sa raman calma pana saptaman viitoare cand am programare la eco.mi se pare o vesnicie.....

Mergi la inceput

Cristina, parca mi-a mai venit inima la loc. Acuma nu stiu ce sa zic, sper sa fie cum spui. Asa mi-au spus si mie mai multi, ca nu ma lasa sa fac cezariana. Ce sa fac, pun raul in fata, nu sunt tanara si nepasatoare, dar panicara sunt. Am sa mai intreb, mai am niste colegi carora le-au nascut nevestele de curand, cu toata jena, prefer sa aflu mai multe decat sa mor cu rusinea. Poate aflu si de niste experiente pozitive. Te pup si mai vorbim! merci pentru ID si incurajari.

Ivona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Hop si eu!
31 sapt.
Astept in august sa nasc!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Ivona, nu pot sa cred ce spui in leg. cu nasterea in...Norwich!! Pe bune.Si eu am colege care au nascut de curand(2-3 luni in urma)si n-au nici un fel de trauma.Eu ma simt mult mai bine de cand am vb. cu ele. Mi-au povestit cu lux de amanunte cum a decurs totul.Am auzit numai lucruri incurajatoare.E diferit,bineinteles, de rom. dar ,din p. meu de vedere,in bine.Am lucrat 6 ani in maternitate(nou-nascuti)si se simte diferenta.Ma bucur ca este diferit.Stai linistita,nu te agita degeaba. Mai nou, Norwich & Norfolk University Hospital este cotat ca unul din cele mai bune spitale din estul Angliei.Nu e "verificat" dar.. fara foc nu iese fum.
Dana19+

Mergi la inceput

Multumesc Dana, sper ca de acum sa aflu doar lucruri bune...Va pup pe toate, Ivona

Mergi la inceput

Mia, bine ai venit!
Se pare ca tu dai tonul la nasteri,cred ca esti cea mai avansata dintre noi. Sa ai o sarcina cat mai usoara, in continuare,si o nastere super usoara!
Ivona, ti-am lasat mesaj pe mess. Ai sa vezi ca o sa fie totul ok, insa numai daca nu te panichezi tu. Panica nu face bine deloc, pentru ca aduce stresul, care poate provoca pierderea sarcinii,intr-un procent destul de ridicat.
te pup si ai grija de tine. Astept sa vorbim

16+

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_irina spune:

buna mamici! azi am fost la ecograf! i am ascultat inimioara lui bebe si mi s a spus in cate saptamani sunt insarcinata. sunt in 16 saptamani si 4 zile. acum astept luni sa merg la medic cu rezultatul de la eco sa vad ce imi zice. sunt putin nelinistita pentru ca nu inteleg toti termenii in limba spaniola si azi nuu mi a spus nimeni daca totule bine. din ceea ce am inteles eu bebe masoara la aceasta varsta 44 mm de la cap pana la fundulet. voi ce parere aveti? e bine sau e micut? si daca o mamica din spania ma poate ajuta sa mi spuna ce inseamna translucencia nucal?? aici mi a trecut ca e de 12 mm.va multumescpupici la toate si sarcini cat mai usoare!

Mergi la inceput