Ati ascultat piesele de la Eurovision?
Raspunsuri - Pagina 3
daniela_b spune:
le-am ascultat, vai de capul lor de piese...nu sint ele ingrozitor de rele dar nu sint nici ce ne-ar trebui noua pentru eurovision, ca de obicei, e nevoie de un miracol sa ajungem cu ceva de calitate, sparkling! intr-un concurs subiectiv, cu punctaje subiective...un cintec ( retineti bine: cintec...) suficient de bun sa nu poata trece neobservat...dar chiar si asa...cine ne iubeste pe noi destul ca sa ne voteze?
Ca sa citez pe cineva care a murit ca prostul: "stati linistiti la locurili voastre", nici un akcent din lumea asta nu ne va duce in fata!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Oana spune:
Deci a castigat Traistariu. Eu as zice ca melodia "Tornero" nu ii pune in valoare foarte bine vocea lui, dar cine stie daca mai lucreaza si la imagine poate va fi remarcat la Eurovision. Oricum ii urez succes ca e de-al nostru si a castigat pe bune.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
giulianne spune:
Mai bine Traistaru decat Akcent,care ne-ar fi facut de rusine cu prestatia lor life.Si de asemenea stau si ma intreb: oare ce cauta Indigo acolo?Si mai erau si indignate pe deasupra!
desprecopii spune:
in olanda - pe site=ul de profil, Mihai Traistaru este cotat cu primul loc
http://www.nosforum.nl/forum.php/list_messages/128
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
craciunitza spune:
Wow.
Asta nu-i bine deloc
Daca e deja pe locul 1, nu mai are unde sa creasca, ce ramane?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
craciunitza spune:
Au umblat cumva la linia melodica? Ascult acum la Teo piesa Tornero si suna bestial... parca nu suna chiar asa bine
Iar Mihai arata super bine, ce i-au facut?
Hai Romania!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Artemis1578 spune:
Traistariu si-a schimbat stilistul si consultantul de imagine, fara succes as putea zice. pacat de melodie, nu e chair nasoala, insa el e jalnic, iar vocea aia pitigaiata..........
oare chiar nu avem atatea voci bune pe care sa le promovam?
Anka si Ubitu
teodora35 spune:
fetelor stiti vreun site unde putem asculta cantecele care participa la eurovision ca mai este un pic pina atunci si nici nu stim si noi ce sanse avem
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
april spune:
carcotasi mai suntem!
el e cel selectionat de noi asa ca trebuie sa-l sustinem, fie ca ne place fie ca nu.
mie imi place. succes Mhai!
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln