Ati ascultat piesele de la Eurovision?
Raspunsuri - Pagina 4
DANA26 spune:
Mie imi place foarte mul Mihai pt ca a muncit mult si merita sa castige selectia nationala,sper sa castige si acum sau cel putin sa fie intre primele 3.
Imi pare rau ca nu pot vota din tara dar astea sunt regulile.
VOI DIN STRAINATATE VOTATI!
amr 9ZILE
BAFTA MIHAI!
Idora spune:
SUPER voce!!
Mult succes Mihai!!
http://www.ghidulromanilor.com/Divertisment/roton059.html
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
craciunitza spune:
Eu consider ca e frumos ceea ce-mi creaza emotie, pana acum nu-mi prea placea Mihai, dar cand l-am auzit aseara la Teo cantand aveam milioane de furnici in talpa
Mi-a placut mult de tot!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Yasmin spune:
tornero e bestiala. si vocea tipului e super. cred ca asta are toate sansele sa castige eurovisionul, dar mi-e teama ca nu o sa castige preselectia romanilor...
april spune:
yasmin, Ro nu tb sa participe la preselectie. Datorita Luminitei Anghel, care a fost pe locul 3 anul trecut, Ro intra direct in finala.
hai Mihai!!!!
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
Yasmin spune:
ah, acum am citit toate paginile si inteleg ca pana la urma tornero ne reprezinta. ceea ce am vrut sa spun a ca nu cred sa adune destule voturi de la romanii de peste hotare, pt ca pana la urma ei vosteaza, nu strainii pe site-ul asta, nu? adica am observat o preferinta pt akcent... dar e bine, se pare ca a castigat tornero
april spune:
atunci votati oameni buni pe 20 mai!!!!
pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
adrianaloy spune:
Hai Mihai! Ne punem toate sperantele in tine!
Melodia e buna, antrenanta si mie mi-a placut din prima. Daca suntem realisti, dintre toti cei inscrisi la selectia nationala Eurovision- Mihai Traistariu a fost cea mai buna alegere! Sa nu ne fie rusine cu el!
Adriana
DANA26 spune:
[quote]Originally posted by adrianaloy
Hai Mihai! Ne punem toate sperantele in tine!
Melodia e buna, antrenanta si mie mi-a placut din prima. Daca suntem realisti, dintre toti cei inscrisi la selectia nationala Eurovision- Mihai Traistariu a fost cea mai buna alegere! Sa nu ne fie rusine cu el![cool
DANA
AYUMI spune:
As vrea sa ascult piesele care participa in acest an la Eurovision.
Stie cineva unde le pot asculta?
Bafta Mihai!!!
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118