Scoala 139 sau Liceul Ion Barbu?

Scoala 139 sau Liceul Ion Barbu? | Autor: miki_c

Link direct la acest mesaj

Buna

Are cineva copilul la una din aceste scoli sau il inscrie? Nu stiu pe care sa o aleg? Ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Chiar nu merge nimeni la una din aceste scoli?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Buna!
Fata mea este clasa II la Liceul Ion Barbu. Dar nu stiu care este Scoala 139 - cea de pe Panduri?
Eu cred ca este important, mai ales in primele clase, ca scoala sa fie cat mai aproape de casa, sa nu se piarda mult timp pe drum (si efort, pentru ca ghiozdanul este f.f. greu). In rest conteaza foarte mult invatatoarea si copiii din clasa - si acestea nu prea ai cum sa le cunosti dinainte, indiferent cate "povesti" auzi.
O problema ar fi la Ion Barbu ca este liceu - asa ca se invata in trei serii. Copiii din clasele I si II au program de la 11.30 - 15.00. La inceput mi s-a parut ciudat programul acesta in mijlocul zilei, dar intre timp m-am obisnuit si pentru noi are 2 avantaje:
- nu trebuie sa trezesc copilul dis de dimineata;
- fata mea are fiecare dupa-amiaza ocupata cu activitati extra-scolare, asa ca poate sa isi faca temele dimineata - cand este odihnita - inainte de a pleca la scoala.

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_c spune:

Scoala 139 este la Teius pe sos. Alexandriei si este destul de aproape de mine. Si eu stiu ca este bine ca scoala sa fie aproape de casa in primii ani.

Am fost la acest liceu si mi s-a spus ca inscrieirea se face in aprilie dar nu cunosc nici o invatatoare. Am vorvit cu d-na invatatoare Palaga de la clasa aIVa care mi s-a parut amabila.
Pana la liceu am de mers 3 statii de autobuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

Buna!

La ce scoala ai hotarat sa mergi miki?
Eu am inscris fetita la liceul Odobleja dar programul incepe la 7.30 si nu reusim sa ne adaptam.
Abia acum am vazut ca la Barbu se incepe la 11, ora care ne-ar avantaja.
As vrea sa stiu ce invatatoare este mai blanda in ideea unui transfer al fetitei mele la liceul Barbu. Nu doresc performanta deoarece este foarte constiincioasa si foarte sensibila. Noi in acest moment avem o invatatoare foarte exigenta si am cam dat-o peste cap pe fetita. Imi este tare frica ca se va imbolnavi. A slabit in trei luni 3, 5 kg.
Multumesc,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgabi spune:

Buna.

Dupa cum observi mi-am schimbat numele.
Noi ne-aminscris pana la urma la scoala 139 tocmai din cauza programului de la liceul Ion Barbu si sunt foarte multumita de alegerea facuta.Imi Pare rau ca nu te pot ajuta cu mai mult.
[pup
Sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amcris spune:

La Multi Ani!
Multumesc pentru raspuns,
Cristina

Mergi la inceput