anticonceptionalele

anticonceptionalele | Autor: micki

Link direct la acest mesaj

Am 30 de ani. Am si eu o intrebare. Daca am luat timp de 9 ani MArvelon ca metoda anticonceptionala si acum ne dorim un bebe, care este perioada de timp care trebuie sa treaca de la incetarea anticonceptionalelor si pana la conceptia bebeului, pentru ca acestuia sa nu-i dauneze faptul ca eu am folosit atat de mult timp Marvelonulsi probabil corpul este incarcat de asa ceva. Imi puteti raspunde care este perioada aceasta de pauza. Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Bine ai venit pe .
Parerile sunt impartite si intre doctori, unii spun cam 3luni, altii spun ca n-ar avea nici o importanta cu anticonceptionalele astea de ultima generatie.
Problema s-a mai discutat si aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58132&whichpage=1&SearchTerms=anticonceptionale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaben spune:

DRAGA MICKI.AM INTELES DIN MESAJUL TAU CA AI LUAT 9 ANI MARVELON.BANUIESC CA AI FACUT PAUZE IN DECURSUL CELOR 9 ANI,MACAR 2 LUNI PE ANI:ASA E SFATUL MEDICULUI(DESI UNII RECOMANDA ADMINISTRAREA LOR FARA PAUZA:F.F.GRESIT)AM SPECIFICAT ASTA PT. CA UN TRATAMENT CONTINUU CU ANTICONCEPT.POATE BLOCA OVARELE,ADICA FUNCTIONAREA LOR NORMALA SI LA INTRERUPEREA LUI SA APARA AMENOREEA-(LIPSA MENSTUATIEI),LIPSA OVULATIEI SI IMPLICIT IMPOSIBILITATEA DE A RAMANE INSARCINATA.SPER CA IN CAZUL TAU NU EXISTA ASEMENEA PROBL.AM AMINTIT DESPRE ASTA PT CA MA CONFRUNT DES CU ASEMENEA SITUATII LA SREVICIU.(GINECOLOGIE)EU STIU CA NU E NEVOIE DE PAUZA DE LA INTRERUPEREA MARVELONULUI SI INCERCAREA DE A RAMANE GRAVIDA.DACA OVARELE ISI REIAU FUNCTIA NORMAL DIN PRIMA LUNA E OK.MULT SUCCES.

Mergi la inceput