Clubul sportivelor 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Slaba miscare pe aici!
Eu continui, am rezultate, am ajuns la formele dinaine de a ramane gravida, dar mai e un drum lung de parcurs.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

wow!!!!!!!!!
andreeaatan!felicitari! esti de o ambitie demna de pus in topul celor mai active femei! bravo!

pupici! succes in continuare!!!!!!!!!!!
cand am sa incep sa am rezultate, postez si eu!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Anca (denizel)welcome to the club!Sunt cam ocupata de ceva timp, desi mi-a venit ajutorul din Ro, dar ne mai auzim noi...spor la antrenamente si
Fetelor, eu am un zel incredibil la antrenamente de vreo doua saptamani...puiului meu i-au aparut in sfarsit primele maselute, dupa vreo trei saptamani de chin si nopti nedormite, acum papa iar bine si mi-a revenit si mie elanul in toate cele.vremea s-a mai incalzit aici, e o placere sa alergi!

Mergi la inceput

Allure, unde ai disparut? vino sa mai inviorezi putin atmosfera, I'm doing my best, dar nu prea mai am timp sa intru pe DC.

Mergi la inceput

http://www.livescience.com/humanbiology/060303_ap_weights_belly.html

Fetelor, cititi articolul, care sustine ca antrenamentul cu greutati de doua ori pe saptamana ajuta realmente la slabit, indeosebi in zona abdominala.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, am inceput si eu sa merg la sala la aerobic de cate ori pe saptamana pot (chiar si 4-5 ori), deocamdata sunt la inceput, abia merg de 2 saptamani..nu ma astept la miracole asa devreme dar ma simt foarte bine mai usoara si mai cu chef de orice.
Am trecut peste perioada cu febra musculara si parca si la sala am mai multa rezistenta si spor, totusi sunt anumite zile cand la inceputul sedintei cand sunt exercitiile de alergare si topaieli ma doare splina..ce sa fac sa nu ma doare? Oare tine de respiratie sau ceva?

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Buna ziua fetele...
Am citit mesejele voastre si mi-am luat si eu filmuletul cu exercitiile Pilates....
Sunt
Exact de astea faceam si eu odata...demult la sala si ma impac bine cu ele ca le retin si fac din memorie...
Insa eu ma cam grabesc cind le fac..dar asta e!

Azi a fost prima data cind le-am facut...dimineata cit doarme mogildeata mea...
Pot sa le fac si seara inainte de culcare?Si se poate bea apa dupa?

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Aveam impresia gresita ca nu s-a mai intamplat nimic aici in ultima saptamana.

Nu s-a incheiat saptamana a 7-a de program de soc si pot sa ma laud cu 9 kg date jos. In plus, am inceput sa intru in hainele dinainte de sarcina si in cautarea unui costum sexi pentru cheful de un an pentru Thomas am intrat si in costume mai sexi.
Deci totul e bine.

Roxana, multumesc de aprecieri. Numai acum le-am vazut, imi cer scuze ca nu ti-am multumit mai repede.

Mona B, foarte diplomat modul in care le sugerezi fetelor sa puna mana pe un ganter mic de macar 1 kg si sa face exercitii de weighlifting. Nu pot decat sa subscriu. Muschiul trebuie sa stea vesel pe noi, ca altfel, degeaba suntem slabe cu celulita si cu pielea atarnand. Parerea mea si nu numai.

Ioana, se poate bea apa dupa, se poate si in timpul. Eu nu obisnuiesc, dar am vazut ca e la moda sa umbli cu sticla de Perrier dupa tine prin sala.

Hai sa va plictisesc si cu programul de saptamana a 7-a.

Luni: Piept, spate, abdomen (3 ex, a cate 3 serii, a cate 15 repetari)+CARDIO 20 min, interval 2:1
Marti: bicepsi, tricepsi, umeri+20 min cardio, puls 70%
Miercuri: flexii si extensii coapse, cardio 20 min 70%
Joi: piept, abdomen, 20 min cardio 70%
Vineri: Spate, bicepsi, umeri, 20 min cadrio 75%
Sambata: flexii, extensii coapse, umeri, cardio 20 min 75%.
Duminica: pauza

Marturisesc ca minutele de cardio in programul original sunt mai multe, dar nu pot exagera, glezna mea dreapta zice ca nu poate mai mult. Deci am taiat cam 15 minute din volumul zilnic cerut in programul original.

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Crini, cum merge inotul?

Roxana, ti-ai gasit sala ideala in Cluj?

Allure, ce mai face alura ta sexi?

Pe unde umblati, ca daca nu mai scrieti aici imi fac un blog cu sport undeva...

Mama lui Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Bun gasit fetelor!Eu merg la aerobic de 4 saptamani, si dupa ce la vreo doua saptamani am pus pe mine cca un kg (si se vedea si la haine, nu era vorba de masa musculara ce cantareste mai mult decat grasimea), acum se pare ca masurile mele sunt constante. Lucru care ma enerveaza la culme, am 3 saptamani de cand nu mai mananc seara (doar cate o portocala sau o cana de lapte), si nu reusesc sa dau jos deloc. Iar in restul zilei mananc cat mai sarac in calorii, fara dulciuri si fara panie. Nici la cantar, si nici la haine nu se vede vreo schimbare. Aveti vreun sfat pentru mine? Ana-MariaDon't worry about what people think, they don't do it very often.

Mergi la inceput