concediu cu bb la mare !!???
fetelor poate ma puteti ajuta si pe mine....anul asat vreau sa merg cu bb la mare, vrem prin augurt , atunci el o sa aiba 1 an si 3 luni, am vrea sa mergem in turcia, grecia, italia croatia...cu masina...dar parca mi se pare prea lung drumul cu bb asa mic, care sigur se va plictisi...asa ca ramane varianta marea neagra...voi ati fost cu bb la mare ,unde? as vrea undeva sa am acces la bucatarie sa pot gati pt bb, si sa am conditii bune, as inchiria chiar o garsoniera aproape de plaja, as vrea in constanta aproape de mamaia....daca stiti vceva spuneti-mi si mie...
si multumesc anticipat
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
Raspunsuri
adrianafedorca spune:
haideti fetelor chiar nu stiti nimik? voi unde ati fost cu bb la mare?
Cezar,minunea mea
crista-s spune:
Adriana ia intreaba aici la fetele din Constanta
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69410
ca poate ele cunosc pe cineva, vreo vecina , vreo matusa .. care sa inchirieze o garsoniera sau un apartament ...
Oricum bb al tau nu e chiar asa de mic de plecat cu el la drum eu am avut mereu parte in vacantele mele sa intilnesc familii cu bebelusi, in Turcia acum citiva ani erau niste Olandezi cu o beeblusa mica -mica la hotel ... deci a zburat si cu avionul ca altfel nu avea cumsa ajunga la Bodrum... anul trecut la cort am avut vecini cu o fetita doar de citeva luni, si statea cuminte in caruciorul ei , avea si patutul de voiaj ... dimineta mergeau la plaja cu bebelusa ea statea sub umbrela mai o si bagau in apa, dupa masa o puneau in cort la somn ,seara dormea .. n.am auzit-o decit rar sa se smiorcaie putintel ... acum 2 ani erau altii tot linga noi cu un baietel mai maricel , ca statea in fundulet deja dar nu mergea inca nici el .. si deci lumea era la cort cu bebeii .... Iti mai spun ca pina sa ajungem in Sardegna, unde am fost anul trecut am mers 6 ore cu vaporul si tinerii parinti la fel .. deci bebe a calatorit ceva . Copii se adapteaza conditiilor de calatorie usor.
Cristina
Noi doi... si nu numai
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
adrianafedorca spune:
crista-s merci mult uite nu ma gandisem sa le intreb pe fetele din constanta...
Cezar,minunea mea
badjoke spune:
Eu am fost anul trecut la mare cu pitica mea, care pe atunci avea 10 luni si jumatate, pe cont propriu. Am stat la hotelul Doina din Eforie Nord. Nu ti-l recomand. Nu are aer conditionat, iar pentru frigider a trebuit sa platim o taxa. Cu mancarea ne-am descurcat foarte bine. Lapticul il faceam dimineta in camera. Incalzeam apa plata cu fierbatorul. Pranzul il mancam impreuna la restaurant. Ii dadeam ciorbita cu painica. Dupa-amiaza inainte sa plecam la plaja ii dadeam borcanelul ei cu piureuri de legume cu carne pe care-l incalzeam intr-un ibric, apoi un borcanel cu piure de fructe, ca desert. Si seara iar laptic.
Depinde si cate zile stati. Eu zic ca nu trebuie neaparat sa-i gatesti tu daca stati doar 4-5 zile. Gasesti mancare proaspata gata facuta. Important este sa nu mancati oriunde, la orice autoservire. Si incearca si varianta cu borcanasele de mancare.
anemona spune:
Poti indrazni si un concediu in afara. Noi am fost anul trecut in Grecia cu fetita de un an si o luna, cu masina, si ne-am descurcat super, desi am stat la hotel (fara bucatarie) si ea a mancat borcanele (eu nu am vrut sa gatesc si in concediu, iar ea accepta cu placere mancarea de la borcanele). Pot spune ca s-a simtit excelent si noi la fel. Daca vrei neaparat sa ii gatesti, poti alege un aparthotel in care ai kicineta.
Merita sa iei in calcul si varianta asta.
Vacanta placuta, oriunde ati merge.
Anemona
Gabrielama spune:
Adriana,
si noi am fost cu Mara la marea romaneasca cand avea 1 an si 2 luni. Noi am ales sa stam la hotel - am stat in Mamaia Nord, la Hotel Orfeu (OK, curatel, renovat) ca sa fim aproape de plaja. Cum nu puteam sa gatim, cu mancarea am facut cam asa:
- am pleacat cu laptele praf la noi si cu cana de incalzit apa - in acest fel avem apa pentru lapte si pentru ceai; cum folosim apa plata, nu era nevoie sa o fierbem, ci doar sa o incalzim;
- la pranz am mers la restaurant (iti pot spune la care) si comandam mancaruri simple pe care sa le poata manca Mara (pui la gratar, mamaliguta cu branza si smantana, cartofi copti, ficat de pui...) pe care le marunteam cu cutitul si furculita ca sa le poata manca;
- am avut cu noi borcanele de la Hipp si Nestle cu fructe si cereale (singurele borcanele pe care le-a mancat); i-am mai dat si iaurt, biscuiti sarati si suc de fructe pe care il faceam in camera, caci am plecat cu storcatorul dupa noi.
Marei i-a placut foarte tare la mare, s-a bucurat, s-a jucat si a dormit mai bine ca niciodata. A doua oara cand am fost - 1 an si 4 luni - a fost deja simplu.... Daca mai vrei si alte detalii, ti le dau cu placere.
Gabi
Bebe Beca spune:
Adriana, noi am fost la mare anul trecut, cand Rebeca avea 1 an si trei luni. Si am fost in Turcia, cu masina. Si a fost foarte fain, contrar asteptarilor nu a fost nevoie sa facem opriri dese, a dormit o buna parte din drum, am avut jucarii. Totul a iesit neasteptat de bine, la un drum de 1100 km, facut in doua parti. Deci nu este deloc greu si am vazut o multime de familii cu masina si cu copilasi mici. Trebuie doar putin curaj!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
adrianafedorca spune:
offf ...asa e imi trebuie curaj...sper sa-mi fac pana la vara...inca nu ne-am hotarat unde mergem....daca ar fi acceptat borcanele nu ar fi fost vreo problema dar nu-i plac...si parca mi-e frica sa comand de la restaurant pt el...sper sa gasim o solutie ...oricum de mers trebuie sa mergem
Cezar,minunea mea
Bebe Beca spune:
Adriana, noi am avut aceeasi teama: restaurantele. Motiv pentru care am inchiriat o vila in Turcia si ne gateam noi. Dimineata nu era mare lucru sa pregatesti un mic dejun, ba era o placere sa il servesti pe terasa. Nu este chiar atat de greu pe cat pare, iar eu nu sunt o femeie careia sa ii placa foarte mult sa gateasca. In felul asta am asigurat fetitei noastre un meniu sanatos. recomand.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pd spune:
Adriana, noi am fost anul trecut in Turcia cu fetita si atunci avea exact 1 an si 3 luni. E adevarat ca am fost cu avionul si nu cu masina. Hotelul unde am stat avea la restaurant mancare speciala pentru bebelusi (carne fiarta, piure, diverse legume fierte, orez, supa). A fost foarte bine si chiar i-am dat sa manance si din ce mancam noi. Am carat borcanelele dupa noi si ne-am intors cu ele intregi.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya