S-au casatorit in secret
Raspunsuri - Pagina 3
Elise spune:
da' de ce om fi oameni buni asa rautaciosi ?!
doar pentru ca sint persoane publice?
in fond, sint un cuplu ca oricare altul, care incearca sa isi faca viata lor.... se mai cearta, se mai impaca, s-au casatorit...ea vrea copii, ce, noi nu vrem bebelaci?!
Nici mie nu-mi place de vreunul dintre ei, da' asta nu inseamna ca nu sint tot oameni.
Am citit ca...
quote:
io nu cred ca o s adureze prea mult....sper sa ma insel , le doaresc casa de piatra si copii multi
quote:
Eu nu cred ca s-au casatorit si parerea mea e ca relatia lor nu o sa dureze mult... amandoi sunt persoane cu caractere foarte puternice si le este foarte greu sa faca compromisuri sau sa lase de la ei
quote:
Mie mi se pare ca nu se potrivesc.
quote:
Si cu toate ca se merita unul pe altul nu cred ca vor ramane impreuna -sunt amandoi prea plini de ei si plini de fitze.
Parca e casa de pariuri aici ...
Nasol.
Cita rautate.....
Elise
craciunitza spune:
In general, oamenii se merita unii pe altii
Nu certati copiii cand viseaza!
Noi_doi
Copiii
Felix
Otilia
ralnied1 spune:
Eu am pariat ca nu rezista mai mult de un an (cu indulgenta!) relatia-casnicia lor... Oare asa sa fie??? Castig pariul???
Nu am nimic cu nici unul dintre ei. Ba chiar pe Banica il admir ca artist...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Elise
Parca e casa de pariuri aici ...
Elise
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
katty spune:
Foarte bine ca s-au casatorit! E problema lor. Mie personal nu-mi sunt nici antipatici, nici simpatici, dar tot asa cred ca nu se potrivesc. Poate fi doar ceva ptr. publicitate sau sa abata atentia catre altceva. Doar ei stiu! Se stie ca el a fost violent cu femeile care au trecut prin viata lui, si ca "lupul isi schimba parul, dar naravul ba...". Chiar asa rau sa i se fi pus ei pata?
... Iar astrologii au prezis ca planeta Venus nu era favorabila casatoriilor in acea perioada!... Dar cine crede in astre!
Catalina & Andrei (3ani si 6 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
CristinaT spune:
sursa :
http://www.adevarulonline.ro/index.jsp?section_title=Monden&article_title=175690
CRONICA MONDENĹ
Andreea Marin nu e înca Banica
de Evelyn BADEA
Marea stire mondena a acestei saptamâni a fost ca s-a maritat Andreea Marin! Sigur, unii jurnalisti au gasit ca e mai nimerit si mai de impact sa dea titlu articolelor lor "stefan Banica junior si Andreea Marin s-au casatorit", dar, pentru majoritatea cunoscatorilor în amanunt a întregii povesti de amor, realitatea este alta Pentru ca altfel nu se explica de ce juniorul abia-abia a recunoscut ca s-a însurat chiar si fata de apropiatii sai, si de ce colaboratorii Andreei Marin, asaltati de colegi din presa cu întrebari, sustineau ca ei nu cred ca stefan a luat-o de nevasta pe zâna, pentru ca ea este cea îndragostita lulea în aceasta relatie, nu el Dar, probabil, vorba cântecului "Te iubesc femeie" (în al carui videoclip au jucat împreuna, în 2002, cei doi însuratei de astazi), "te-am luat de soata ca sa nu mai plângi"
La scurt timp dupa ce cantautorul Gheorghe Gheorghiu s-a fript rau pentru ca, pe vremea când era furat de valul iubirii patimase, s-a jucat de-a însuratoarea în Statele Unite, iata ca "scenariul" se repeta. Mai în gluma, mai în serios, într-o vacanta programata departe de ochii iscoditori ai curiosilor si de eventualele influente ale apropiatilor, Andreea Marin l-a convins pe stefan Banica junior sa încheie o casatorie rapida, într-un orasel pierdut pe harta SUA. La revenirea acasa, la sfârsitul lunii ianuarie, în loc de luna de miere scaldata în fericire, proaspetei mirese i-a fost dat sa vada cu ochii ei, gratie unor poze prinse de paparazzi, ca sotul pastreaza înca o boare de tandrete în suflet pentru "fosta" si ca a avut chef sa stea cu ea vreo doua ore, la o întâlnire de taina, la finalul careia a si sarutat-o E drept ca pe obraz, dar uneori gesturile delicate sunt încarcate de mai multa emotie decât cele demonstrative si ostentative Aceasta "fosta" pentru care juniorul pastreaza sentimente frumoase este, deloc întâmplator, chiar mama fiului sau, Radu, o minune de baietel, pe care stefan îl adora! Asa ca, pentru Andreea Marin, momentul surprins de paparazzi n-a fost chiar cel mai frumos cadou de nunta pe care-l putea primi si atunci, spune gura lumii, s-a gândit ea ca n-ar strica sa legalizeze certificatul de casatorie american la Bucuresti. Ce, adica Flori Ban, a lui Gigi Gheorghiu, a putut si ea nu poate?!
si uite asa se trezeste omul casatorit Norocul unora cu secolul asta al vitezei, când si casatoriile se pot face peste noapte. Dar, cel mai adesea, se desfac cam la fel
si pentru ca tot se maritase recent, fara surle si trâmbite, Andreea s-a gândit sa-si faca "nunta" în direct, la emisiunea "Cei mai iubiti". Deci s-a pus pe acordat premii mult iubitului sau stefan Banica junior, astfel încât înregistrarea din studioul televiziunii române a devenit, afirma cei prezenti, un eveniment cel putin comic, ca sa nu spunem penibil. Pentru ca, dincolo de faptul ca stefan chiar este un artist de mare talent, el exista ca atare de niste ani buni, numai ca abia acum l-a "descoperit" Andreea Marin si l-a premiat la câte dintre cele 15 categorii de "cei mai iubiti" s-a putut
Lumea mondena se pregateste de nunta mare deci! Se pare ca evenimentul cu sclipici va avea loc la vara. Dar, pâna atunci mai e ceva vreme si, stiti cum este, ca ne-am mai pregatit noi de niste nunti, cum ar fi cea a Anei Maria de la Demmo sau a lui Chivu cu Maria Marinescu si uite ca ni s-a taiat elanul
si, nu ca am fi cârcotasi, dar ca sa fie valabil, certificatul acela trimis cu procura la Primaria Sectorului 3 ar trebui semnat, spun priceputii într-ale legislatiei, de ambii soti. Într-o zi Deci, pâna atunci am putea spune ca, deocamdata, Andreea Marin si stefan Banica junior sunt doar o pereche de viitori însuratei
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
corinadana spune:
Casa de piatra si sa aibe un bebe frumos frumos si sanatos!
Felicitari!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
corinadana spune:
Felicitari!!! Casa de piatra! si tot ce si doresc
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
CristinaT spune:
Corina, dar eu am inteles ca nu s-au casatorit, inca. Este sau nu oficiala casatoria?
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
fdoina spune:
Mie Banica mi sa parea simpatic si enervant de increzut, iar Andreea categoric desteapta...Acu ma gandesc ca macar in cazul Andreei m-am inselat. Pftiu, ce face dragostea din om