S-au casatorit in secret
Tocmai am auzit ca Andreea Marin si Stefan Banica jr. s-au casatorit in secret acum o luna in America.
Casa de piatra si copii multi.
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
Raspunsuri
mira_m spune:
Am aflat si eu doar ca nu prea cred. Stirile sunt contradictorii.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
dolcebaby spune:
Tot ce este posibil... birfele spun ca Andreea Marin ar cam fi insarcinata...
dolcebaby
fannna2003 spune:
am auzit ca s-au logodit in America...nicidecum casatorit...iar in ceea ce priveste bb...se pare ca l-a pierdut
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
am auzit ca s-au logodit in America...nicidecum casatorit...iar in ceea ce priveste bb...se pare ca l-a pierdut
Iar certurile ar fi cam dese in ultimul timp... iar Jr se cam intalneste pe ascuns cu fosta, paparazzi ii vad, scriu la ziar, Andreuta afla si ...
Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat
Foto
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Tot ce este posibil... birfele spun ca Andreea Marin ar cam fi insarcinata...
dolcebaby
Andreea a pierdut copilul!
Sursa: , 20 Februarie 2006
Apar atat de des in presa incat au fost porecliti chiar la un moment dat “Angelina Jolie si Brad Pitt ai Romaniei”.
Relatia lui Stefan Banica jr. cu Andreea Marin a fost atat de intens mediatizata incat popularitatea celor doi a ajuns la cote greu de atins de alte vedete autohtone. Exista insa si reversul medaliei. Firi temperamentale, cei doi isi presara idila cu certuri destul de violente, alimentate uneori chiar de presa, prin dezvaluirile pe care le publica pe prima pagina. Ultima intamplare a avut loc acum o saptamana: Banica jr. a avut o intalnire mai lunga cu fosta lui iubita, iar Andreea a aflat de acest “amanunt”... din revista “Ciao!”, care a realizat un paparazzi cu Stefan si Camelia Constantinescu. Iata o istorie a celor mai “tari” certuri dintre cei doi iubiti celebri ai Romaniei.
Discutiile aprinse intre Andreea Marin si Stefan Banica jr. au aparut in momentul in care cantaretul i-a reprosat “Zanei Surprizelor” declaratiile facute la “6! Vine presa” de la B1 TV. Cantaretul a avut atunci mai multe motive de suparare: Andreea a declarat in fata telespectatorilor ca nu ea a fost cea care l-a despartit pe iubitul ei de Camelia Constantinescu, mama lui Radu, copilul interpretului, si ca relatia dintre Stefan si Camelia nu mai mergea oricum de multa vreme. Iritata, Camelia l-a contactat pe Stefan, sugerandu-i sa-si controleze iubita - in fond, si ea ar putea povesti multe, nu-i asa?
Acasa, Andreea a avut atunci pentru prima oara de infruntat celebra personalitate exploziva a iubitului sau. A fost prima oara cand dragostea celor doi s-a clatinat...
Un alt moment tensionat s-a petrecut in ziua in care Stefan si-a luat fiul la el acasa pentru cateva ore. De fata cu baietelul, Andreea i-a sarit pur si simplu de gat lui Stefan, iar interpretul s-a suparat ca iubita lui nu se abtine de la astfel de gesturi tandre atunci cand e de fata copilul sau. Vecinii celor doi au povestit atunci ca cearta indragostitilor s-a auzit pana tarziu in noapte si a fost pigmentata cu zgomote de pahare sparte.
In timpul Sarbatorilor de iarna, lucrurile pareau iar roz intre Andreea si Stefan. Imediat dupa revenirea celor doi indragostiti din vacanta petrecuta in State, ziaristii au remarcat pe degetele lor doua vedete verighete care pareau sa indice o logodna si a inceput sa se vorbeasca tot mai des despre faptul ca Andreea ar fi insarcinata. Nici unul din ei nu a dorit sa comenteze aceste aspecte. Bucuria Andreei nu a fost insa de lunga durata. Vedeta a pierdut sarcina, dar apropiatii ei sustin ca, ambitioasa cum o stiu, vedeta nu va renunta sa incerce sa ramana iar gravida, atunci cand doctorii isi vor da acordul.
Si situatia baietelului pe care Stefan il are din relatia cu Camelia alimenteaza tensiunea in cuplul care a fost poreclit “Angelina si Brad Pitt ai Romaniei”. Stefan si-ar fi dorit ca Radu, care locuieste in prezent cu mama lui, sa ramana peste noapte la el, dar Camelia s-a opus cu indarjire. Fosta iubita a cantaretului a acceptat cu mare greutate despartirea de cel care a fost barbatul vietii ei. Apropiatii cantaretului povestesc chiar ca putin a lipsit ca cei doi sa nu ajunga pe bancile tribunalului pentru a-si disputa copilul. Insa o data ce au depasit momentele grele, Stefan si Camelia au gasit, se pare, intelepciunea de a se intelege pe cale amiabila in privinta lui Radu.
Citeste tot articolul in Libertatea
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
CristinaT spune:
dar articolul asta e cel mai tare
e tot din Libertatea
Iar scandal!
Iar au iesit scantei intre Andreea Marin si Stefan Banica jr!!! De vineri, de cand s-a filmat Gala “Cei mai iubiti”, lumea mondena din Bucuresti nu barfeste decat despre premiile pe care Andreea i le-a inmanat iubitului ei. Spre surprinderea tuturor, inclusiv a cantaretului, “Zana surprizelor” l-a premiat pe Banica de trei ori. Pana si cantaretului initiativa i s-a parut deplasata, asa ca, dupa filmari, acasa, Andreea si Stefan au avut iar discutii aprinse.
Motivele zazaniei dintre cei doi amorezi Andreea Marin si Stefan Banica jr. s-au invartit de aceasta data in jurul Galei “Cei mai iubiti”. Desi Stefan a mai fost premiat la aceasta gala si in alti ani, acum Zana Surprizelor se pare ca din prea multa dragoste pentru iubitul ei a exagerat, inmanandu-i acestuia trei premii, ceea ce a starnit ironia tuturor celor prezenti, dar si vizibila iritare a cantaretului.
Primul premiu obtinut de interpret a fost la categoria “cea mai iubita trupa”. Cand a fost anuntat, lui Stefan nu
i-a venit sa creada, cata vreme el nu e o trupa, ci canta cu o trupa!
La cel de-al doilea premiu, pentru “cea mai iubita melodie” - “Veta”, interpretul, deja suparat, abia daca a catadicsit sa se ridice de pe scaun, pentru a-si primi distinctia.
In fine, apogeul l-a reprezentat premiul pentru “cuplul anului” obtinut de Andreea Marin si Stefan Banica jr. Sala le-a strigat in cor: “Casa de piatra”. In acel moment, Andreea era topita de fericire, in timp ce Stefan, din ce in ce mai incruntat.
Toata suflarea mondena cunoaste aversiunea lui Banica fata de gesturile publice de dragalasenie. De cand a inceput relatia cu Andreea Marin, cei doi au mai avut discutii pe aceasta tema si se parea ca vedeta de televiziune invatase lectia.
Ce s-a intamplat insa la filmarile pentru “Cei mai iubiti” l-a suparat teribil pe Banica. Iar rasetele si ironiile din sala nu au facut decat sa toarne gaz pe foc. Acasa, disputele pe aceasta tema au determinat o noua cearta intre cei doi, confirmata de vecini.
La ultima lor discutie in contradictoriu, Andreea il amenintase pe Stefan ca-si ia lucrurile de la el si pleaca in apartamentul ei. Stefan s-a mai certat cu Andreea cand aceasta i-a sarit in brate de fata cu fiul sau si apoi cand a vorbit in emisiuni de televiziune despre relatia lor. A urmat scandalul pe care i l-a facut Andreea cand a aflat din presa ca Banica se intalneste pe ascuns cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
daniella4 spune:
Intr-adevar e foarte greu sa fii persoana publica...pana la urma nu pot fi numai avantaje...
Daniella, mama lu'Alexis
diadaniela spune:
Vedeti-va de treaba,ca astia n-au nici o sansa sa ramana impreuna.Nu cred ca s-au casatorit.Astea sunt prostii d-ale presei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana