S-au casatorit in secret
Raspunsuri - Pagina 2
ooana spune:
Mie personal nu imi place Andreea Marin...poate din cauza vocii care imi da senzatia de persoana plina de fize si alintata!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
kisstherain999 spune:
Mie personal amandoi imi sunt antipatici si cred ca se merita unul pe altul.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
CORNELIAP33 spune:
quote:
Originally posted by kisstherain999
Mie personal amandoi imi sunt antipatici si cred ca se merita unul pe altul.
kiss
Nici mie. Si cu toate ca se merita unul pe altul nu cred ca vor ramane impreuna -sunt amandoi prea plini de ei si plini de fitze.
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
alayna spune:
Mi-e indiferent daca s-au casatorit.Mie mi se pare ca nu se potrivesc.Daca a pierdut bebele imi pare foarte rau.
Dar parca a mai fost insarcinata anul trecut si a mai pierdut un bebe,asa-i?
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
catalynaa spune:
Eu nu cred ca s-au casatorit si parerea mea e ca relatia lor nu o sa dureze mult... amandoi sunt persoane cu caractere foarte puternice si le este foarte greu sa faca compromisuri sau sa lase de la ei
Nora spune:
Dom'ne, ba chiar s-au casatorit. Am vazut la Observatorul de la Antena1. Mare branza!
Nora
poze sept-oct 2005
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Nora
Dom'ne, ba chiar s-au casatorit. Am vazut la Observatorul de la Antena1. Mare branza!
Nora
poze sept-oct 2005
A fortat Andreea Marin casatoria cu Banica jr.?
Prezentatoarea emisiunii “Surprize, surprize”, Andreea Marin, a facut o surpriza de proportii tuturor cunoscutilor ei si l-a determinat pe Stefan Banica jr. sa o ia de nevasta. Casatoria a avut loc in urma cu cateva saptamani, in timpul vacantei petrecute de cei doi in SUA. Vestea a fost raspandita la numai cateva zile dupa ce diva a fost aspru criticata de presa si bine mustruluita chiar de Banica pentru “inspiratia” de a-l premia “fara numar” pe acesta in show-ul “Cei mai iubiti”.
O femeie fericita ar trebui sa fie Andreea Marin dupa ce in luna ianuarie si-a oficializat relatia cu Stefan Banica jr. pe care a recunoscut ca-l iubeste si alaturi de care a petrecut o minivacanta in SUA. Casatoria oficiata in orasul Clark, in apropiere de New York, a fost recunoscuta si de Primaria sectorului 3 din Capitala, actele de inregistrare si in Romania a actului de casatorie fiind deja depuse.
Cei doi s-au casatorit la numai o luna dupa ce au aparut primele zvonuri cu privire la o eventuala sarcina a Zanei Surprizelor. In urma cu cateva luni Andreea Marin a inceput un tratament de fertilizare, s-a mutat la Stefan Banica, inlocuind-o pe Camelia Constantinescu, iubita acestuia de atunci si aparea prima oara in public la bratul acestuia.
Intentia vedetei parea clara: vrea sa se aseze la casa ei. Si ca la un veritabil maraton, in trei luni Andreea a rezolvat aceasta ecuatie din care n-au lipsit sarutarile patimase in vazul lumii, participarile la proiecte comune, informatiile despre o eventuala sarcina, la scurt timp casatoria, apoi zvonurile despre pierderea sarcinii. Vestea casatoriei a aparut intr-un moment foarte delicat pentru cei doi proaspat insuratei: la numai cateva zile dupa ce acestia au trecut printr-un scandal de proportii declansat pe platourile de filmare a show-ului “Cei mai iubiti”, gazduit de Andreea.
Pentru ca aceasta l-a pus intr-o situatie penibila, acordandu-i trei dintre cele patru premii la care a fost nominalizat, Stefan Banica jr. a trebuit sa suporte ironiile tuturor celor aflati pe platoul de filmare care s-au distrat pe seama lui. In culise au inceput reprosurile, Stefan fiind vizibil iritat de premiile oferite de Andreea. Discutiile in contradictoriu au continuat acasa cand cearta dintre cei doi soti s-a facut auzita pana la etajul inferior, Stefan reprosandu-i vedetei nu doar premierea neinspirata, ci si stilul ei prea posesiv. Dupa cateva ore de discutii, Andreea a fost vazuta iesind singura din bloc si demarand in tromba la volanul masinii sale. Stefan si Andreea s-au impacat a doua zi, cand diva a revenit la domiciliul conjugal, peste cateva zile aflandu-se in presa ca cei doi s-au si casatorit.
Stefan Banica jr. si Andreea Marin au avut prima colaborare in 2002 cand ea i-a fost partenera in videoclipul piesei “Te iubesc femeie”. Amandoi spuneau atunci ca este doar o colaborare profesionala si ca nu se pune problema unei relatii amoroase intre ei. Stefan si Andreea s-au reintalnit dupa 3 ani si de aceasta data relatia lor nu a lasat nici un dubiu: au devenit un cuplu.
Despre evenimentul care ar trebui sa fie unul fericit pentru amandoi sotii, colegii de serviciu ai divei spun ca nu stiu nimic, ba mai mult, ca nici nu cred ca asa ceva s-ar fi intamplat din cauza starii tensionate dintre ei. Cele doua vedete n-au putut fi contactate.
Stefan Banica jr. si Andreea Marin au incercat sa pastreze in cel mai mare secret evenimentul care i-a facut sot si sotie. Pentru ambele vedete este cea de-a doua casatorie, Andreea mai purtand verigheta pe deget in timpul casniciei cu Cristian Gheorghita, iar Stefan Banica jr. avand la activ mariajul cu Mihaela Radulescu
Parintii lor nu comenteaza stirea
Mama vitrega a Andreei Marin, Renata Puscasu, a treia sotie a tatalui vedetei, este sefa Oficiului de Stare Civila Iasi. Pentru a afla mai multe amanunte despre casatoria Andreei Marin cu Stefan Banica am contactat-o telefonic. Aceasta ne-a raspuns pe un ton destul de artagos: “In primul rand mi-ati gresit numele. Nu Puscau, ci Puscasu. De fapt, mai corect e sa-mi spuneti doamna Marin, asa ma numesc acum. Apoi, referitor la casatoria Andreei, cel mai bine e sa o sunati pe ea, e singura in masura sa va ofere mai multe amanunte. Sau daca nu, pe Stefan. Eu nu va pot raspunde la nici un fel de intrebari. Imi pare rau, la revedere!”. Tatal Andreei, Dan Marin, precum si mama lui Banica jr., Sanda Liteanu, au refuzat sa comenteze vestea casatoriei celor doi.
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=147223
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
mira_m spune:
Si ce daca s-au casatorit, treba lor! Oricum am inteles ca s-au ciocnit destul de mult in ultima vreme!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ooana spune:
Am auzit ieri seara la Observator ca au depus la Primarie certificatul de casatorie...inseamna ca e adevarat, desi la inceput inclinam sa nu cred asemenea zvonuri!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
adrianafedorca spune:
io nu cred ca o s adureze prea mult....sper sa ma insel , le doaresc casa de piatra si copii multi
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea