Bebelusi de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare, fetele!

Multumim pt. aprecieri tuturor!

Laura_barb, bine ai venit printre noi! Te asteptam sa mai scrii! Sa-ti traiasca voinicul!

Joker, tu nu faci tratament pt. anemia aia? Ca hemoglobina 8 nu prea e bine. Trebuie neaparat sa te tratezi!
Iar glicemia cred ca o ai 70, nu 7...ca nu mai puteai sa ne scrii daca era asa......(e o gluma, nu sunt sarcastica...).

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni, Anais Alexia!

Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna fetele,

nu mai am timp sa scriu cu Aidan asa naspa cum ii zilele astea dar am mai citit raspunsurile voastre.Am pus si eu poze noi in alb. 7 months 1/2.Sa il vedeti in hainutele ce i le-am luat ieri de la United Colors of Benetton.Scumpeeeee dar frumoase lucruri au acolo.
Si sa vedeti cum se uita el toata ziua la tv.
Parca mi se pare slab Aidan pt varsta lui...voi ce credeti??Sunt sigura ca nu a mai pus nimic pe el, daca nu mananca cum trebuie si nici lapte nu vrea....

Oana, ce mare e Eva si ca fain ca are prieteni...as vrea si eu..numai ce am aflat ca in oraselul in care stam noi mai avem o familie de americani....sper sa aiba copii mici :)

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Brianamica de-aia ne ai pe noi, sa-ti fim un umar de nadejde la nevoie. Haide, capul sus!!!
sanatate multa Anei!

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina78 spune:

Buna seara la toata lumea
Nu prea am timp sa intru sa va scriu dar citesc cat de mult pot.
Va multumesc ca existati si-mi luminati si mie mintea de multe ori.

Sunt tare trista, mi se face rau cand ma gandesc ce s-a intamplat cu Andreea. In seara in care am citit nu am putut sa ma gandesc in alta parte decat la ea. e foarte trist.
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca si sa vegheze de sus la fetita ei cea frumoasa si sa-i transmita putere otului sa o creasca frumos.

Cand o sa am mai mult timp am sa scriu si eu toata evolutia lui Andrei.

Acum ne luptam cu al doilea dintisor si nu prea mai mananca. i-am cumparat cartof dulce dar nu stiu cum sa-l pregatesc si cu ce sa-l asociez.
Va rog sa ma salvati si pe mine, poate asta ii va fi pe gust.

Sanatate multa tuturor
Alina si Andrei-Pavel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Oana- felicitari! Mare de tot Oana ta! Si felicitari pt cum papa. Mario daca gaseste o bucatica nefacuta spuma, vomita tot! Bravo ei, fetita mare. Si ce dimensiuni! Sunteti chiar un pic mai mari decat noi! Am vazut si pozele: Mare si frumusica fetita ta! Si e super frumos la voi, te invisiez pt clima, la noi inca iesim infofoliti! F frumoase pozele! Pupici!

Bell-a multi pupici la baietie si sanatate multa! Sper sa se faca bine repede amandoi si sa vina soarele si pe strada voastra! Abia te asteptam cu vesti bune!

Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

Mergi la inceput

Geanina- Pupici! F frumos Mihai al tau. Felicitari si pt dintisori! Olita avem la fel, dar noi nu am facut nimic inca la olita, doar am cazut de pe ea! Eu iaurt am incercat cu Brenac, am auzit de campina dar nu am gasit decat cu fructe si nu stiam daca are voie. Am aflat ca are asa ca voi cumpara si eu. Voi incerca si cu mili, multumim pt pont! Sa-ti traisca baiatul mare si frumos!

Anis- nu stiu ce sa zic, eu nu i-am dat fructe decat crude. Nici eu nu cred ca e de la mere, poate ca puteai sa-i dai si crud, dar daca asa ti-a zis, fa cum zice dr. Sper sa-i treaca repede. Pai dupa aia eu zic sa incerci si tu la fel ca pana acum, dar fara kiwi si alte delicatese. Eu ca sa stiu sigur in caz de alergie de la ce face ii dau 3-4 zile la rand acelasi lucru, si am inteles ca asa e mai bine ca poti afla exact de la ce a facut. Insa pana acum nu a fost nevoie si sper sa nici nu fie! Pupici si sa va faceti repede bine!

Mergi la inceput

Ema.nu.ela- nu ma face comparatii, fiecare bb creste in ritmul lui! SI voi sunteti mari si faceti destule. Pupici! Si sa va reveniti repede cu somnul, iar tie succes la servici!

Boga- treansmite-i te rugam daca mai vb cu ea ca o pupam si le dorim sanatate copilasilor. Si iti multumim pt vesti! Felicitari si tie pt papacioasa!

Nicoleta- felicitari pt dintisor si pt greutate! Pupici sa treaca repede durerea! Pai asteptam poze!

Joker- pai atunci ai mare grija de tine si fugi la dr sa vezi ce iti da! Ai grija mare, poti sa cazi cu iedul si ce-ai rezolvat? Pupici si sanatate!

Cristina- multumesc mult, voi incerca si eu reteta, credca este mai dulce asa si poate papa! Pupici!

Anca- sanate mult! Eu fac vaccinul. Sper sa fie bine!

Mergi la inceput

Briana- sanatate multa si sa va faceti bine repede de tot! Si tie capul sus si iesi din oala cu melancolie ca te descuri f bine! Mai rezista un pic ca vor trece toate greutatile! Facem galerie sa iasa repede dintisorul!

Adriana- daca dr nu zice nimic, lasa baiatul in pace! Cat vrei sa ia in greutate? Nici Mario nu cred ca a prea luat luna asta ca nu a prea papat! Am vazut pozele. F frumos baiatul, si hainutele si jucariile. Si ce frumos sta el in fundulet si se joaca! Sa creasca mare si sanots si sa te bucuri de el!

Alina- Eu nu stiu cum se face cartoful dulce, nu am dat dar iti vor raspunde sigur fetele care ai dat! Pupici si te asteptam mai des!

Va pup acum, ma duc sa-i fac mamaliga baiatului!

Am pus si eu poze noi daca vreti sa vedeti, in albumul a3- 6 luni-7 luni. Vizionare placuta!
Mai intru si eu mai tarziu! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele...zi grea
Cred ca ii ies dinti iar.Unde s-o grabi atat doamne???????Nu mai vreauuuuuuuuuuuuu

Simona,am citit ce ai scris tu, e posibil sa fie de la carne.Azi nu i-am dat.

Fug ca imi face colinde.....

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput