Aer conditionat

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Dar de marca AIRKOOL ati auzit ceva? Este distribuit de ETNIS SRL, de ei stiti ceva amanunte?

Pe situl lor scrie:Aer conditionat - AirKool - aparate pentru profesionisti

Airkool inseamna garantia calitatii echipamentelor de aer conditionat.
Aparate cu caracteristici speciale, puternice si durabile, ele raspund exigentelor profesionistilor.
Aparatura de aer conditionat Airkool, proiectata in Egipt, este testata in conditiile de caldura si nisip specifice desertului, fiind cea mai buna solutie pentru cele mai grele situatii de utilizare.

Are cineva marca asta de AC?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Originally posted by Christel

Dar de marca AIRKOOL ati auzit ceva? Este distribuit de ETNIS SRL, de ei stiti ceva amanunte?

Pe situl lor scrie:Aer conditionat - AirKool - aparate pentru profesionisti

Airkool inseamna garantia calitatii echipamentelor de aer conditionat.
Aparate cu caracteristici speciale, puternice si durabile, ele raspund exigentelor profesionistilor.
Aparatura de aer conditionat Airkool, proiectata in Egipt, este testata in conditiile de caldura si nisip specifice desertului, fiind cea mai buna solutie pentru cele mai grele situatii de utilizare.

Are cineva marca asta de AC?

Exact aceeasi prezentare o are marca pe care am luat-o eu,AMERICOOL....
Tot Egipt,tot testari,etc
Sa fie aceeasi?

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Christel

Marybell, cat costa un Hayer de 9000 BTU si de unde l-ati luat de la dealeri(tot ei vin si-l instaleaza).

Eu mai am in vedere si un White westinghouse, dar am inteles ca sunt mai scumpe, Electrolux(Altex)undeva pe la 13 mil sau Whirlpool.

Dar as vrea parca sa-l iau de la o firma care sa vina sa il si monteze.

Acum vad ca foarte multi sunt suparati ca te programeaza destul de tarziu pentru montaj, iar atumci cand il face nu il face tocmai bine si am inteles ca montajul este foarte important pentru un AC, daca nu este montat corect, risti sa se strice repede si atunci dai o caruta de bani degeaba. Cei de la montaj trebuie sa vina cu o pompa de vid pentru a masura temp la UE(care trebuie sa fie undeva pe la 5 grade)iar in 80% din cazuri nu o au.

Montajul din cate am inteles este gratuit(inclus in pretul aparatului) dar de cele mai multe ori mai trebuie sa platesti cateva milioane daca vrei sa-l instaleze mai rapid si bine.Dupa cate saptamani de la cumparare vi l-au montat?

Voi stiti vreo firma serioasa care sa faca un montaj corect?

Si daca aparatul il cumperi din magazin(unde ai montaj gratuit) dar vrei totusi sa-l instalezi cu alta firma decat ce-ti recomanda ei, iti scade din pret, se mai mentine garantia?

La voi s-a folosit la montaj pompa asta de vid(care am inteles ca este vitala cum am scris mai sus)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mie mi-au montat aparatul cumparat de la brico store dupa doua saptamani.
Asa am facut eu programare.Ideea e ca am mai cumparat doua aparate pt sora mea si ei i-au montat la vreo 2 zile dupa ce i-am sunat sa fac programare.
Sincera sa fiu pt mine nu am cautat sa vad care firma din lista are liber cel mai devreme.Dar nici nu era asa de cald afara .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

La ce magazin mai pot gasi acum un AC Lg sau Panasonic! Am fost la Brico, la Flanco din Carrefour, la Carrefour dar nu mai exista decat AC no name Tocmai s-au oferit socrii sa ne faca cadou unul si nu mai gasesc

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Dar Ac marca Maxwell are cineva? Am vazut ca sunt relativ ieftine(in jur de 9-10 mil) la Rombiz. Am inteles ca ar fi bune, stiti ceva?

Mergi la inceput