Clubul nurorilor (16)
Raspunsuri - Pagina 12
camelia72 spune:
Fetelor,la noi situatia locuintei este un pic incurcata in sensul ca desi ap. este pe numele sotului,scorpia are o clauza de uzufruct,adica are dreptul de a locui atata timp cat traieste...Sotul nu vrea sa ne mutam la ai mei pt. ca este locuinta lui si am investit mult pt. imbunatatiri,ea nu a platit niciodata nimic,adevarul este ca nici nu a prea stat cu noi!De ex. statea o saptamana-doua apoi 3-4 luni nu stiam nimic de ea...v-am mai povestit ca tot ea ne-a dat in judecata,anul trecut,cand sotul s-a certat cu ea,se bazeaza pe acea clauza si poate tot timpul sa ne ameninte ca nu o lasam sa traiasca linistita in casa!Acum face ce vrea,vine-pleaca...vede ca o ignoram total,ne imaginam ca nu exista si asta o deranjeaza f. tare!Pot sa va spun ca m-am obisnuit,o consider un "om" de nimic care nu merita sa-mi fac nervi,chiar nu-mi mai pasa...doar ma minunez de ce este in stare,va rog sa ma credeti...ESTE UNICAT!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
a.cicel spune:
Ce fac fetete? Am reusit si eu sa intru in sfarsit pe la voi....ca de dimineata alerg intr-una. nu mai pot. La 6 vine si socru...s-au anutat si niste musafiri. Noroc ca merg la mama. dar avand in vedere ca tot pentru noi vin...trebuie sa fim prezenti si noi acolo. Sunt franta de oboseala. Sper sa reusesc sa dorm o ora macar azi. Dar pot sta linistita de acuma ca am terminat tot ce aveam de facut. Iubi merge maine cu nasu' sa duca bautura la restaurant...si fructele, si maine seara mergem la sala ca sa vedem cum o aranjeaza, apoi la ora 7 mergem la biserica. Si gata. Dar intre timp merg si la coafor sa ma vopsesc, la cosmetica pt pensat...Ca trebuie sa ma fac frumoasa
15+
Mai am 2 de zile pana la nunta
POZE
Alynutza spune:
Cami, din cate povestesti tu, chiar ca e unicat... din pacate un monstruletz unicat. Foarte bine ca n-o bagi in seama, chiar nu merita sa iti faci tu nervi pentru ea.
Andreea, succes pe ultima suta de metri! Sunt convinsa ca vei fi o miresica foarte frumoasa, numai incearca sa te mai si odihnesti, ca sa poti sa petreci in voie sambata.
camelia72 spune:
Cum sa-i pese de nepoti cand ei nu i-a pasat de copiii ei?Pe primul copil(fratele sotului) l-a crescut soacra-sa de cand s-a nascut iar pe sotul meu l-a dus la cresa saptamanala cat a fost mic,apoi tatal lor se ocupa mai mult...ei ii zburau ochii si mintea la alti barbati...a fugit cu unu' mai mic cu 10 ani decat ea si i-a facut o fata pe care i-a lasat-o,saracuta,va imaginati cat de greu i-a fost sa creasca fara mama!Atunci a murit socrul meu,bietul om,a suferit destul si nu i-a mai rezistat inima...
Acum,zice-ti si voi,aceasta femeie se poate numi mama sau bunica?Este in persoana,nu stiu cum o mai rabda-o pamantul!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Alynutza spune:
Doamne, Camelia, sa stii ca nu se poate numi mama si bunica... nu se poate numi nici macar om... din cate spui tu, tot ce-a facut in viata a fost sa distruga tot ce atingea in jurul ei... n-are pic de suflet...
cherry22 spune:
Andreea, odihneste-te, ca sambata o sa fii franta!
O sa fii o mireasa frumoasa, fericita, iubita si cu bb la purtator!
Cami, ce nemernica e! Cum a putut sa isi lase copilul,sa nu-l tina in brate, sa nu-l creasca ea, ce inima a vut? Doamne, e mai rea decat Bine ca mai si pleaca si nu sta tot timpul pe capul vostru. Chiar nu inteleg cum de o mai rabda pamantul, ca otraveste totul in calea ei, mama ei de scorpie , i-as smulge inima si as da-o la caini.
va pup
lavinai spune:
cami a ta merita culoarea neagra bolduita!!! propun sa mai facem o coloana cu soacrele "nesimtite" rau de tot care sa fie trecute cu negru!!!
cred ca cea mai buna arma a ta este indiferenta, daca ai observat ca o deranjeaza!!! fate ca nu o vezi, ca e invizibila pt tine.....
noi suntem alaturi de tine, macar cu un sfat, cu o parere si cu o vorba buna!!!
eu te si fii tare!!!
Lavinia : Sotie alintata si in curand (sper)........ !!!! SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
marinar spune:
si eu fetele
Andreea, draguta numai maine nu-i poimainte. Sa sti ca o sa ne gandim la tine. Sa te odihneeeeeeeeeeeesti.
Cami, ce sa-ti spun, te compatimesc, nu stiu cum mai suporti. Eu tr sa fiu fericita, nu e soacra scrisa cu rosu bolduit, dar decat cu nerrrrrrrrru mai bine rosu pal.
Si pt ca tot am vazut ca sunteti microbiste, si mai sunt 20 de min pana incepe meciul cu Steaua (soata mea e pe stadion), chiar daca nu sunt stelista
HAI STEAUA!!!!!!!!!!!!!!!
marinar
Nadia1976 spune:
Fetelor, multumesc tuturor de urarile de bine ptr. soacra..
In alta ordine de idei, eu nu dorm bine de vreo 5 nopti... sotul a fost plecat in San Francisco de joi noaptea si cainele cred ca i-a simtit lipsa ca din ora in ora (cred ca isi programase ceasul, sa ma supere pe mine) se apuca de latrat si ma trezea. Azi noapte, in sfarsit, sotul a venit acasa, cainele n-a mai latrat, dar am stat cu sotiorul meu la povesti pana la 5am... m-am trezit din pe la 8 apoi pe la 9:30, apoi la 11am a sunat telefonul si gata cu somnul... ooohhh, well! Poate la noapte o sa dorm mai bine!
Winners don't quit; quitters don't win.