Clubul nurorilor (16)
Raspunsuri - Pagina 11
cherry22 spune:
Dana, mare dreptate ai vis-a-vis de rautatea si prostia soacrelor. A mea e si rea, si proasta.
Flavia, si al meu mai fornaie si fara sa fie racit, dar nu prea tare, ca fac urat
Lavinia, cred ca ii fac si eu soacra-mii niste clatite, dar cu verde de paris in loc de dulceata
va pup
lavinai spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Lavinia ti-ai schimbat semnatura
Flavia (sotie si mamica fericita)
ti-o place???? am trecut la alta etapa de la nunta........la sotzie..........la dorinta de a avea un copil!!!!!
Cherry, ce figura esti!!!
si al meu sotz ami sforaie dar nu prae tare ca si io fac urat!!!!!
Lavinia Sotie si in curand (sper) ........
SUNT FERICITA
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
camelia72 spune:
Mai,adevarul este ca daca nu ar fi prostie multa si soacrele noastre ar fi rosii...incultura si egoismul duc la rautate!Cand zic "incultura" nu ma refer la nr. de ani de scoala sau facultati ci la educatia propriu-zisa,poti sa fii toba de carte si sa nu stii pe ce lume traiesti sau in ce ape te scalzi...sau poti sa ai doar 4 clase si sa fii intelept,bland si cu frica de Dumnezeu!Bunica mea,saraca,tot timpul ne invata sa avem respect fata de toti cei ce ne inconjoara,numai respectand vom fi respectati,sa fii supus, bland si sa nu te amesteci niciodata in familia altora...Cand cineva te loveste,sa-i intorci si celalalt obraz,numai Dumnezeu poate judeca iar pe cei ce nu-ti sunt pe masura sa-i eviti cat poti si sa stai cat mai departe de "lumea lor" pt. a nu te influenta sau inrai!Puritatea sufletului si dragostea pt. cei apropiati sunt placute lui Dumnezeu si aduc energii pozitive,nu trebuie sa lasam pe nimeni sa ne distruga sufletul,este tot ce avem mai pretios!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
camelia72 spune:
Bunicutza mea era asa de buna si ne-a invatat atat de multe dar
scorpia asta de soacra m-a schimbat,nu pot sa mai fiu buna cu ea cand o vad cat de nesimtita este,azi de dimineata pleca si nici patul nu si-l stranse...isi imagineaza ca are servitori!Eu am dus-o pe Georgi la gradi la ora 8.30,ea si Mihaita dormeau atunci,cand am venit se trezisera,eu l-am luat pe micu' la bucatarie sa-i dau sa manace iar ea,intre timp s-a imbracat si dusa a fost,cand am intrat in camera sa ma jos cu copilul...sa-mi vina rau...mai dar si pijamaua aruncata si patul nefacut!Sunt sigura ca asta-i provocare,vrea sa ma enerveze,cine stie ce planuri mai are!Pana acum am ignorat-o total si probabil acest lucru a deranjat-o,la noi este un razboi psihologic,cel mai slab cedeaza si explodeaza...sa vedem cine are nervi mai puternici!
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
cherry22 spune:
Cami, mare dreptate ai. Bunica ta a fost o femeie inteleapta. D-zeu sa o odihneasca(presupun ca nu mai traieste)!
Andreea, cum mai esti?Pregatiri, pregatiri?
va pup
camelia72 spune:
Nu,cherry,din nefericire,nu mai traieste,s-a stins cand eram insarcinata in luna a 6-a cu Georgi,atat de mult isi dorea sa-si vada primul stranepot...avea doar 63 de ani...cat are soacra-mea acum dar atat de diferita de scorpia asta...!
POZE
lavinai spune:
vai, cami da' soacra nesimtita mai ai!!!!!! nici nu e de mirare ca te enervezi cu ea la cat poate sa fie de "scroafa"!!!! multa rabdare sa ai!!! totusi eu nu am inteles , e al ei apartamentul?? sotzul tau ce zice de comportamentul ei???
Lavinia : Sotie alintata si in curand (sper)........ !!!! SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
cherry22 spune:
Doamne, Cami, ce femeie! Dar voi nu aveti cum sa va mutati singuri, sa scapati de scorpie? Este iuman ceea ce spui tu, ei chiar nu-i pasa de proprii nepoti? Ce greu trebuie sa iti fie sa poti trai sub acelasi acoperis cu un asttfel
de om! Nu o baga prea mult in seama, ca ajungi la balamuc.
P.S. Sunt sigura ca tu o sa castigi in
cu soacra
cherry22 spune:
Cami, imi pare tare rau de bunica ta, a murit asa tanara...
Scorpia mea are 53 si minte ioc, dar rautate cat cprinde.
Oare cum ii rabda pamantul pe astfel de oameni?