Scaune de masina sigure

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bogdanrusu spune:

Pana la urma am cumparat scaunul Chicco Key 1 x Plus. Sunt multumit de el. Fetita a inceput sa il accepte din ce in ce mai mult. Nu este foarte confortabil pentru dormit dar daca pun ceva in partea din fata intre bancheta si scaun este OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki31 spune:

Buna, scaunul auto Espiro Optima Pro il are cineva? Vazut in poze pare ok,din descriere pare ok dar cum nu il pot vedea in magazin imi este teama sa-l comand. M-ar interesa parerile celor care il detin.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Dar pe asta il are cineva?

http://www.amazon.de/GRACO-AUTOKINDERSITZ-KLASSE-NAUTILUS-Black/dp/B004K19BKU/ref=pd_rhf_shvl_2

Oare incape in el un copil de 3 ani inalt? Ca daca nu, ma reorientez... nu as vrea sa dau banii pe "centuri proprii" daca nu le poate utiliza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

http://maxi-cosi.com/Products/Car-seats/Toddler/Tobi.aspx

Bun pana la 18 kg si super safe.

Mama lui Joshua-Luca din 10.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns febymirabela spune:

Noi avem un http://coletto.com.ro/produs2937/COLETTO---SCAUN-AUTO-SANTINO-RED-2011.htm Santino coletto primit de la colegii de la munca, si sunt destul de multumita de el, iar BB e foarte incantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.v spune:

de ce sustii ca exista doar 3 marci de scaune omologate? sunt multe marci pe piata omologate. ideea este sa alegeti un scaun dupa premiile pe care le are la siguranta. de exemplu, adac germania testeaza scaune auto si le da calificative. cele care au note bune la teste oricum sunt omologate. va recomand cybex, recaro, romer, concord, maxi-cosi. cam acestea sunt cele mai bune. depinde si de grupa de varsta pentru care cautati. eu am studiat indelung pe net.
uite, eu am gasit un blog cu informatii utile despre cum sa alegi un scaun auto.
http://scaune-auto-copii-review.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruta1 spune:

Scoica de la Peg Perego are 4 stele si e testata EuroNcap Adac Munchen la o viteza cu 40% mai mare decat se testeaza scaunele de masina in mod normal (crash test impotriva impactului lateral si frontal); in plus,se poate fixa in masina in 3 modalitati diferite: cu centurile masinii, cu o baza fixa sau cu baza Isofix. Cred ca e ok, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.v spune:

nu il am insa l-am vazut si l-am analizat amanuntit. il are o prietena de-a mea. are loc sigur copilul de 3 ani in el. este pentru 9-36 kg. insa se lasa pe spate extrem de putin, prea putin sesizabil pentru o pozitie de somn buna. pe langa asta, este prea scump pentru ce face. orienteaza-te spre altceva, cybex sau maxi-cosi

Mergi la inceput