poseta-rucsac - mai e la moda?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

ce i-ai cumparat pana la urma adriene?

p.s. e bine de stiut ca studentele la drept din USA invata bine ca sa stiu la ce sa ma astept daca-mi iau niste cursuri acolo un semestru

------------------------
Louisea si Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

siminaf e super rucsacelul tau si chiar daca se mai poarta sau nu mie mi se par practice cand ies in oras la cumparaturi si la intoarcere am mainile ocupate.mi-am luat acum 2 saptamani o poseta fainuta cu manere scurte si e cam incomoda cand vreau sa incer ceva sau sa ma uit la produse prin magazine.o mana este mereu ocupata.

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Eu una nu stiu daca este la moda sau nu,dar eu nu madespart de ea.Este foarte utila, pot tine ce-mi trebuie in ea, si de la piata pot sa vin "lejer" cu sacosile in maini si sa nu maiam si grija gentii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by osna

siminaf e super rucsacelul tau si chiar daca se mai poarta sau nu mie mi se par practice cand ies in oras la cumparaturi si la intoarcere am mainile ocupate.mi-am luat acum 2 saptamani o poseta fainuta cu manere scurte si e cam incomoda cand vreau sa incer ceva sau sa ma uit la produse prin magazine.o mana este mereu ocupata.

11

Multumesc.
Ai dreptate in ceea ce priveste mersul cu gentuta in mina! Si daca mai ai si un copil-doi pe llinga, atunci mai bine renunti la cumparaturi...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Adrienne, se poarta rucsacelele si-s chiar foarte comode si practice.
Iar Kipling fac niste super genti, foarte rezistente si foarte solide (si dragute pe deasupra).

Noi avem un rucsac de la Kipling care cred ca in curand face 15 ani si e inca foarte prezentabil, ca sa nu mai zic ca nu s-a rupt nici un pic. Singura chestie e ca Kipling, din cate stiu, fac gentile din material impermeabil si nu din piele, deci nu se pot purta la orice.

Eu am un rucsac din piele de la Daniel Ray, cam ca acela pe care l-ai prezentat prima oara si-s foarte multumita de el si ca eleganta si pentru ca e practic.

Come to the dark side: we have cookies!!

Mergi la inceput