poseta-rucsac - mai e la moda?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

undeva in bucuresti ati vazut-la sigur- acest gen de rucsacei?

caut sa fie din piele, haiosi, compartimentati,eventual accesorizati cu capse,fermoare,inchizatori deosebite; culoare:negru,maro,kaki.

caut de-mi vine rau si nu gasesc ceva misto.
am unul mic-mic-mic(de vreo 6-7 ani dar e aproape impecabil!) in care nu imi incap decat maxim telefonul si portofelul si nu face fata cerintelor copilului&co.
unde sa ma duc sa caut?ca in oras am tot umblat de vreo doua luni incoace si nu am vazut nimic...parca, intr-adevar,nu s-ar mai purta!era o vreme cand gaseai peste tot "rucsacei".

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Adrienne, si mie-mi plac unele modele de la linkul ala! Si ai dreptate cu calitatea, nici mie nu-mi place sa port ceva de pinza sau sfori doar pentru ca e trendy. Si nici in tinerete nu am purtat asa ceva.

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Louisea rucsacelul postat de tine e chiar dragutz pt. o persoana tinara. Unde se gaseste asa ceva? Ma gindesc ca ea fiind studenta la drept are de carat carti si caiete pt. semnarii. Nu vad unde le-ar pune in chestiunea aia care aduce a sac pt. racheta de tenis. Adica pe linga ca e urita mai e si nefolositoare. Unde mai pui ca materialul ala e ca de pled pt. nou nascuti! Am pierdut o juma de ora azi sa ma uit pe site la Nordstrom sa vad daca am innebunit io sau chiar se poarta chestiunile alea de m-au oripilat pe mine… Am rasuflat usurata. Nu se poarta! In schimb am vazut citeva ruscacele.Am vazut ca pt. fetele tinere sint posete cu tot felul de brizbrizuri, chestii de culoare, broderii… altceva. De-asta as fi vrut sa ii iau o poseta de la Nine West.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne,

eu tot am mai vazut rucsacele ca acela propus de tine in ultimii ani prin Bucuresti - se mai poarta inca rucsacele, dar alte stiluri.

citeodata am si eu impresia ca moda din State e cu mult in urma fata de cea din Europa insa citeodata e asa de mult in urma incit am impresia ca o ia de fapt cu mult inainte!

Un inconvenient in a purta rucsacul in Bucuresti este ca e foarte accesibil nenumartilor hoti de buzunare.

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Louisea, gentile postate de tine (pe care le-ai vazut la colegele tale) imi plac (ei, nu m-am ramolit chiar de tot :-). Mai bine ii iau asa ceva ca sa nu tenteze hotii buzunare (uitasem de astia). Nematics, ai absolut dreptate. Uneori sintem (aici in SUA) atit de in urma fata de Europa incit cind merg acolo ramin afis. Apoi uita-te si tu... In site-urile postate de mine gasesti posete bune de piele (care sa tina citiva ani) la sub 100 euro. Posetele acelea din linuri si pinze costa tot asa si probabil ca la anul se va purta altceva. Nu e o investitie buna. Acum imi amintesc cind eram in liceu si ai mei imi tineau teoria chibritului ca pantalonii de stofa sint mai de calitate decit blugii iar eu voiam blugi, dar posetele astea chiar mi se par mofturi... luisea, mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by nematics
Un inconvenient in a purta rucsacul in Bucuresti este ca e foarte accesibil nenumartilor hoti de buzunare.
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Exact, in 2002 am patit-o inainte sa plec a trebuit sa aman ca sa fac alt pasaport.
Mie mi-au placut traistutele alea colorate din link-urile de mai sus, am avut ceva asemanator cu ani in urma un model artizanal (semana cu o cerga) cu niste dungi verticale rosu cu negru si cu alb, am purtat-o mult timp.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

aici se poarta;am vazut multe fete.in special tinere
mie-mi place si chiar ma gandesc sa-mi iau unul.nu am avut de mult timp o asemenea poseta

Mergi la inceput

Oana, traistutzele sint OK. Am avut si eu in liceu, asa cum spui tu, stilul cerga, in dungi. De altfel moda se intoarce. numai ca nu cred ca ar fi potrivite pt. o studenta la drept... parca as vrea ceva mai "elevat" pt. ea, ca e adulta, nu mai e copilitza de cergi si posete roz-bombon. Alea au fost bune in liceu... inca nu m-am hotarit mai e o luna pina al ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

mie-mi plac cele de aici, calitativ sunt foarte bune(au 2 ani garantie), eu am un ruxac kaki de la ei, si sunt foarte multumita, si geanta Biei pt scutece&co, tot de la ei ffff. practice.
www.kipling.com/catalogue/index.html" target="_blank">http://www.kipling.com/catalogue/index.html
Acum depinde si de personalitatea ei, ce ii place?, ce fel de prieteni are?
Spor la cumparaturi

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Wow! sint meseriase. Am gasit unele cool zic eu si care merg la cursuri. Ea e foarte matura, emancipata pt. virsta ei. Desi are 20 gindeste ca una de 25-30 (in probleme de viata). E f. dragutza si normal ca se imbarca frumos, foloseste parfumuri bune. Si invata al naibii de bine. Ma gindesc ca daca firma asta e in belgia comand la ei si-i face livrarea in Ro! Mersi pt. site. L-am pus la bookmarks.

Mergi la inceput