bona
Raspunsuri - Pagina 2
Pegasis spune:
Off-topic: Luizax ... eu te dadusem disparuta la "Membri dragi..." Ma bucur sa te "revad".
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
FELIS spune:
Bine ca am gasit acest subiect... Mi-am facut si eu o idee despre preturi... Momentan sunt si eu in cautare de bona... (zona Pantelimon). Dar tare mi-e frica... Daca nu o sa se poarte frumos cu el in lipsa mea, daca nu o sa-i arate dragoste?... Daca o sa-l ignore pur si simplu cd e singura cu el si o sa-l lase sa planga?... Mi se cam strange sufletul
Eu ma gandeam sa stabilesc in functie de pretul pe care am vazut ca il practicati, un pret pe ora si o sa-i dau in functie de cate ore sta, deoarece nu vor fi 8 ore... Mai sta si soacra cu el, dar soacra lucreaza in 3 schimburi, asa ca programul nu va fi fix... Credeti ca am sanse sa gasesc?... Concret: in saptamana cd soacra lucreaza schimbul 2 va trebui sa stea cu el de la 2 (14) la 5,30 (17.30), care e program de somn, in mod normal. Daca e soacra schimbul 1, va trebui sa stea cu el de la 8.30 la 14.30, iar daca e schimbul 3 de la 8.30 la 12 (ca sa doarma si soacra)...
Ce ziceti?... Am sanse sa gasesc? Cu un asa program?
Astept si eu pareri... Mai e un aspect... Lunea si vinerea trebuie sa il duca la kinetoterapie (Pantelimon- Manastirea Casin), dar se urca in taxi si il acolo il pune in brate la kinetoterapeuta si il mai ia dupa 45 min...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Chiar nimeni nu isi poate da cu parerea despre situatia mea?...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Andries spune:
Eu cred ca gasesti, de ce nu? este mai greu sa gasesti pentru un program de 10 ore, pentru mai putine ore e mai usor de gasit, dar ar merge doar pe doua variante de program: 8:30-14:30 si 13:30 - 17:30 ca o zapacesti pe bona si mai are si soacra nevoie de ceva timp de odihna, cumparaturi, etc.
Si eu as fixa un pret pe saptamana, de exemplu saptamana cu program de dimineata x lei, cea cu program dupa amiaza y lei si gata. Daca ii dai tarif pe ora sa stii ca iti va numara si 30 minute intarziere si vei avea discutii. Iar despre kinetoterapie este doar o sarcina obisnuita din punctul meu de vedere.
Andries
barbye spune:
Va pot recomanda o bona Dana are 29 de ani,o cunosc si este o persoana de incredere, ii plac copii si este dispusa sa lucreze.Face o mancare superr cei micuti vor avea totul mereu proaspat... Acum ramane de vazut ,cum va intelegeti in privinta banilor si ce are ea de facut.Eu o recomand dar voi sunteti cei care alegeti.Cei interesati sa mi dea un PM
FELIS spune:
Multumesc mult de raspunsuri!...
adriana spune:
quote:
Originally posted by FELIS
Chiar nimeni nu isi poate da cu parerea despre situatia mea?...
Felis draga
din experienta mea de 3 bone pana acum , uite cateva idei de care trebuie sa tii seama:
-sa nu aiba alte obligatii, adica sa aiba copil/copii mari care sa se descurce si sa nu depinda altii de ea.
-sa fie o persoana blanda si mai ales sa nu incerce sub nici o forma sa te inlocuiasca, adica sa nu faca decat ce ii spui tu, sa fie obedienta (nu in sensul rau, ci sa stie ca tu esti mama si tu hotarasti ce e mai bine pentru copilul tau). Eu am avut si am probleme cu acest aspect, pentru ca 2 din cele 3 pe care le-am incercat stiau ele mai bine ce trebuie pentru copilul meu .
-cred ca programul nu trebuie sa fie asa sacadat, poti sa-i faci un fel de program in care sa mai stea si cu tine acasa, sa vezi cum il ingrijeste si sa capeti incredere in ea.
-poate ca o persoana credincioasa ar fi buna pentru voi, care sa-l iubeasca pe Mihaita si sa-l adopte spiritual vorbind. Dar si printre asa-zisele doamne credincioase trebuie sa cauti bine
- explica-le bine ce inseamna boala lui, pentru ca multe nu stiu si se sperie cand aud ca trebuie sa ingrijeasca un baietel bolnav (iarta-ma)
Sper din tot sufletul sa gasesti pe cineva cu suflet bun(de ce nu cauti o asistenta sociala, ceva?)
FELIS spune:
Adriana... multumesc mult... Sper din tot sufletul ca deja am gasit... si sper ca totul sa fie OK...
Eu cu Mihai ma port absolut normal... Din punct de vedere al inimii el nu mai are absolut nici o restrictie, inima e perfecta... Referitor la SD nici nu mai stau sa ma gandesc la el... Il privesc ca un copil absolut normal si toata lumea care stie ca e operat la inima dar nu stie de SD, stie ca trebuie sa se recupereze dupa operatie... Ma refer ca nu merge inca, dar sta in picioare tinut de manutze si chiar merge daca il tii de manute... Asta stie si bunica lui cu care mai sta din cand in cand... Ca se recupereaza dupa operatie... si de aceea se comporta cu el normal... E adorabil... si imi creste inima cand merg pe strada si se opresc sa mi-l admire "Ce copil frumos"
Multumesc mult pt sfaturile tale!...