Si eu sunt o mare admiratoare a acestiu post de teliviziune.Emisiunile mele preferate sunt cele despre cosmetice, stil accesibil si retetele culinare.Cu toate ca atunci cand au prezentat bucataria romaneasca au ales gulas unguresc si colac sarbesc
.
Iar eu nu inteleg motto-ul lor:"Nopatea chiar si fluturii dorm."?Eu stiu ca sunt foarte multi fluturi de noapte
.
Daca vor baga telenovele cred ca vor pierde din fani
.
ppk
Cristina
De or crede toti ca femeile sunt moarte dupa telenovelite
...
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Pentru cei abonati la Astral, am sunat eu acum (si eu vreau sa prind Euforia) mi-au spus ca in baza solicitarilor (de la abonati) vor lua o decizie, dar trebuie sa sune cat mai multi sa ceara postul...ce ma enerveaza!
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
quote:
Originally posted by Amaya
Pentru cei abonati la Astral, am sunat eu acum (si eu vreau sa prind Euforia) mi-au spus ca in baza solicitarilor (de la abonati) vor lua o decizie, dar trebuie sa sune cat mai multi sa ceara postul...ce ma enerveaza!
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

De luni de la 3 dupa masa si in reluare de 10 seara pana la 11 banuiesc vor da "Oprah Show", in sfarsit o sa vedem si noi ce vad americancele