Scandinavii stiu DC (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'naziua!

tocmai voiam sa va intreb daca va era dor de
et tu, doruletz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Adela99
tocmai voiam sa va intreb daca va era dor de
et tu, doruletz?

Stiam io ca ma pot baza pe tine!!! Scoate catalogu'!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

N am telefon, saraca de mine (adik am , da n am roaming, ca nu le o placut la Orange permisu meu de shedere). Da acu ca tot mi ai dat ideea, cred ca o sa imi cumpar o cartela :D si dau PM. Pt sigurantza,da shi tu un nr de telefon pe mail :). Faza ii ca io sambata seara plec din A'dam, si mi ar fi mai bine sambata...dar discutam, analizam.
Daca e cu biciuieli io plec

Mergi la inceput

Nu primisi inca pm-u' de la mine??? (ma intreb daca nu e ceva ciudat cu mesageria mea privata de pe DC, fiindca am mai trimis neste mesaje, ramase fara raspuns...nu' de alta, da' macar sa stiu daca e cazul sa insist ori nu )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Lilu, ca vaz ca tu te pricepi, shtii nejte situri cu modele de tzoale, shi tipuri, daca se poate?
In rest, pup la lume, is in febra creatziei , masacrez materiale shi tzoale

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

iren, dadui o cautare pe google si n-am gasit nimic interesant. Ce e gratis, e aiurea si la modul foarte simplu. Icearca aici
http://www.savvyseams.com/clothing/, niste tipuri mai gasesti pe aici http://patternsthatfityou.com/freeclasses.htm
...slabuta oferta!!! (nici nu ma mir, fiindca toate cartile despre tipare si tips costa o gramada de parale!!!)
Iti sugerez sa-ti cumperi o Burda ( e vreo 4 euro) si gasesti colo tipare si sfaturi de cum sa tai si sa cosi..
Mai incearca si tu pe google cu "Sew your own clothes" sau "Free clothes patterns" ..
Socces la forfecat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua
valeu, sa scriu repede ceva ca scoate adela catalogu'!

Io va zisei mai daunazi imi veni ideea sa merg in Ro pentru cateva zile, asa ca fusei ocupata cu cumpararea biletelor, gasirea de apartament in Buc. mai ales dupe ce ma sperie Mihaela cu Adrianul ei plin de gândaci!! Asa ca facui o cercetare 'injinereasca' pe net, trimsei vreo 15 mailuri, primii vreo 10 raspunsuri (foarte profesionale, mai putin unu' care mi-a trantit românescul "N-avem!" - firma Alia Accommodation ca sa stiti si voi) dupa care tot la 'televiziune' apelai si am reusit pana la urma sa inchiriez ceva 'garantat ca in poze' (cica!). Deci io cu pitica o sa fim in Bucuresti de pe 5 martie pana pe 12 martie
Acu' hai sa incerc o intrebare si aci desi stiu ca nu prea sunt sanse: ne-ar prinde bine un carucior pentru cupii mici ca asta o sa ma cocosheze o saptamana in port-bébé. Poate s-o indura vrun cititor care are vrun carutz de prisos sa ni-l imprumute pentru 6 zile.

Xeno , bine ai revenit! La fix ca trebe tu sa-mi tii locu' acush.

Lilanda, Annie si Lena, deci asa, mergeti la o la Amsterdam?? Ce as mai merge si io, exact acu' un an fuseram si noi si a fost tare frumooooos.

Vikinga foarte interesant, ce ti-e si cu diferentele astea intre vecini. Aci e exact invers adica 'strici copilul' daca stai prea mult cu el cica nu-l lasi sa-si 'castige independenta'!(la 3 luni, hehe) Uite chiar acu' ma gandii la ce scrisasi tu ca tot umblai ieri si azi pe forumuri de mamici din Fr in cautarea unui laptic praf cu care sa-i inlocuiesc piticii supturile de peste zi. Si se plangea o mamica pe un forum ca cica ea inca isi mai alapteaza doar seara cupila care are 7 luni si ca din cauza asta tot anturajul (familie, prieteni) se uita chiorâs la ea, ca cica e mama egoista care strica 'echilibrul fiziologic al copilului'! Acu ce sa mai zic, din cate citii p'acolo io care statui 5 luni cu pitica si o mai si alaptai exclusiv pana la varsta asta sunt printre mamele eroine
Nu stiu daca e doar din egoism ca oamenii fac mai putini copii, cred ca e vorba si de posibilitatea mamelor de a lucra (aci natalitatea a crescut de cand cu posibiltatile de a lasa cupilu' de mic la cresa/nounou). Ca studiile dureaza din ce in ce mai mult, iar mediul profesional e din ce in ce mai competitional si sa stai 2 sau 3 ani 'pe bara' inseamna foarte mult aproape in orice profesie. Cred ca e greu de rezolvat dilema asta pentru societatile avansate. (Stai ca vin astia de le plac desenele, ne pun cearsafu in cap si ne trimit la cratita si am rezolvat-o )

offf, iar scrisei o gramada, bine macar ca recuperai 2 zile

Mai viu

PS Gata, o vazuram pe Françoise din Costa de Fildes, e foarte simpatica, i-o lasam pe gepetutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

salutare tare:)

maine din nou la busteni:)
am avut un we tampit, n-am prea compus...da uite c-am pus poze.

aicisa e de la castel:)o reflexie in uriasa oglinda venetiana

http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo114039.htm

si aici filoSofia mea:)

http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo113806.htm

Doruletz...n-am carutz:(((((((((((((((((

da vreau sa ne vedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!!!!
Ai inteles? asa:)

pup si poate mai viu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

prezenta si io! adeluci, nu da!

quote:
Originally posted by doruletz
Deci io cu pitica o sa fim in Bucuresti de pe 5 martie pana pe 12 martie

adica lipsesti din poienitza nu numa de ziua mea, dar si cand o fi a lu' Rayuuuuuu?

Mergi la inceput

arborica, cind mai precis e ziua matale???
doruletz, o scoti pe gepetica-n lume??? La Romanika??? Noah, bine ca v-a placu Francoiase...incanteaza??? :-)))
Sabina, ai simt artistic, mey (visual, I mean!!!). Nu-s daca ai auzit de www.google.dk/search?hl=en&q=golden section&spell=1" target="_blank">Golden Section, dar fotografiile tale, o respecta!!!

Mergi la inceput