Scandinavii stiu DC (107)
Raspunsuri - Pagina 7
cataghe spune:
quote:
Originally posted by yank
Adusco,cred ca abia asteptai sa te neglijez sa iti fuga neuronii la xeno,care abia a scapat sa nu fie exmatriculat.Btw,welcome back in the glade
Vikingo,esti mai buna decit prevede legea,trust me,lasa minunile alea cum ca ....nemachiata nu e nimic de capu tau.Common
Acum orice rata care pica din cer e caz de gripa aviara?Au murit doua ciori pe limanul nemtzesc si gata,nu se mai mananca decit vita in zona.
Veve,iar zambesti?
Life`s a bitch and then you die
Hopa, iote pe unde era 'mnealui, vezi daca nu cetesc pana la capat?!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
yank spune:
quote:
Originally posted by cataghequote:
Originally posted by yank
Adusco,cred ca abia asteptai sa te neglijez sa iti fuga neuronii la xeno,care abia a scapat sa nu fie exmatriculat.Btw,welcome back in the glade
Vikingo,esti mai buna decit prevede legea,trust me,lasa minunile alea cum ca ....nemachiata nu e nimic de capu tau.Common
Acum orice rata care pica din cer e caz de gripa aviara?Au murit doua ciori pe limanul nemtzesc si gata,nu se mai mananca decit vita in zona.
Veve,iar zambesti?
Hopa, iote pe unde era 'mnealui, vezi daca nu cetesc pana la capat?!
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
Pe aici am emigrat,in zone friguroase dar placute.Femei frumoase,destepte,partyuri,torturi cu gust de burete,migrene,calicaturi,gripa aviara.M-am saturat de sedusi/seduse si abandonate,virgine puritane,ultrareligiosi.Da matale pe unde umbli bre,vi pe jos din Texas?Chiar ma intrebam pe unde esti
lilanda spune:
Buna dimineatza!!!
Breh nu va rideti de gripa aviara, ca-i aci!!! Descoperira astia virsul periculos la o ferma de curcani in Franta!!! Uuuf, frantzujii astia ( sa vaz ce figura o face soacra-mea cind o auzi ca taman curcanii murira primii de gripa periculoasa!!!)
quote:
yank, pe linga faptul ca nu esti PC (), ai uitat ca si vaca-i nebuna??? Ne-o ramas procu' si pestele, dupa care, la pascut!!!
cata, o si trecut anu'??? Soocces la stramutare!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
annie_xtreme spune:
Da, buna dimineatza. Va rog sa ma scuzatzi si pe mine, sunt victima exploatarii omului de catre om. Pam pam.
Work work no fun - da saptamana viitoare o sa fiu la Netherlandia, unde toata lumea crede ca ma duc sa ma "defoncer" - io de fapt ma duc sa reglez conturi cu fostu boyfriend. S am incalecat pe o sha, va pup dulci si va doresc un week end beton!
ECSZ: De parca , dak ash vrea, ar trebui sa ma car pana la Amsterdam ca sa fumez. Cine stie ca in Elvetzia iarba este semilegala (in spetza cik se vinde in magazine de instrumente muzicale, de haine second hand etc) sa ridice doua degete. Sa mai ridice un deget cine stie ca in Elvetia guvernul da ratzia de heroina moka celor care sunt super-dependenti. Si sa ridice o mana cine stie ca again, in Elvetia, orice barbat care a facut stagiu militar doarme cu mitraliera sub perna(pentru ca poate!!). Cu riscul de a ma repeta pam pam. Tarishoara tzara asta, ce sa zic.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by annie_xtreme
da saptamana viitoare o sa fiu la Netherlandia, unde toata lumea crede ca ma duc sa ma "defoncer" - io de fapt ma duc sa reglez conturi cu fostu boyfriend. S am incalecat pe o sha, va pup dulci si va doresc un week end beton!
Ne intilnim la Amsterdam la o lulea () saptamina viitoare???
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by arboria
trebuie neaparat sa instalez mozilla, ca sa vad mesajele?
am vazut ca mai au si altii problema asta, cu invizibilitatea (de exemplu mihaela)
&&&&&&&&
s-a rezolvat cu invizibilitatea
da, s-a rezolvat problema cu refresh, cel putin la mine...
cataghe, gata? reveniti peste balta? asa repede trecu? Nici o sansa sa ramaneti?
lil' esti o dulce! Sa stii ca punem cap la coada evenimentele ce vor fi in vara, inca nu stim ce si cum...si cine stie, poate ajungem pana mai sus...
annie, lil', distractiune placuta...ce dor de duca imi faceti!
vik, am vazut si eu noua culoare a parului, imi place...la fel cum imii place si rochita neagra ...cum iti sta in ea!
irimell, ce frumoasa e Thailanda!
Pupi, o sambata merveioza!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
vikinga spune:
Ehei nu rideti de gripa aviara ca nu-i de ris mey, cind stai cu doldora de pasari deasupra capului cum e pe aici, e nasol rau:)Lil' ieri la stiri numa' de cele 2 rate vorbira, da' stai sa vezi ca nu e tot! Astia din Sylt vor sa tina cit de cit tacerea, ok adik inca nu se dau stiri pe la radio si tv ca daca ne fug turistii moare lumea de foame anul asta. Sau stiu eu pina se stie exact ca e vb de aviara. Da' pasari moarte au fost si aici, ieri o amica de a mea a vazut cum coborisera dintr-o duba niste tipi costumati si mascati de numa' beculete le lipseau in crestet, au luat o oratanie moarta au aruncat-o intr-o chestie sofisticata si au inceput sa pulberizeze substante d'alor peste tot: pe garduri, iarba, masini, tot! Cica aratau ca niste extraterestrii de era sa lesine femeia p'a colo. E si mai sperioasa ea asa, si dupa intilnirea asta cu alienii cica fuge la maica-sa in america:)) Apoi aici cum toata lumea ori e var, frate, ori macar amic, vecin, coleg se raspindesc birfele cu viteza fulgerului:) Pe sotz il suna un bun prieten ce lucreaza in primarie si i-a zis ca nah ne stie cu copil, catzel si ca mergem des in port unde avem barca, ca exact in zona aia au gasit alta zburatoare moarta. Da da acolo unde vina Ricky boschetarul pasari moarte inainte:) si uneori cu noroc raci vii.In alta oridine de idei ca tot e weekend eu tot la petrceri fug, o sa termin luna asta cu cearcane pina in barba, da' nu-i problema, Yank ma iubeste si asa.Ieri am fost la un concert, a fost super atmosfera, eu pe jumate lesinata la recitalul unei trupe de jazz, iar fu mult de baut si de bitiit, ma dor si miinile de la aplaudat:) Ei uite aici Yank ce pont pt cucerire de vikinge: muzica life si se lasa cu euforii:)) Stii sa cinti:)? Ca eu dansez hahaha:))In seara asta bineinteles alt paryt, gata a venit ziua show-ului scolii noastre de dans. Biletele-s vindute de ieri, v-am mai zis ca intrarea e numai pt femei, aoleoo suntem ca araboicele:) Si inca vreo 300 de femei! Las' ca va zic miine ce si cum. Oricum se lasa cu mare fun ca de obicei la petrecerile asta de fete. V-am zis ca la grupa de seniore danseaza si fete asa pe la 50 de ani, la 60 de ani si avem chiar si o dansatoare de 65 de ani, o tipa super! Eu-s la grupa mica inca:))Pup you all si sa fiti cuminti, asa ca mine Xeno bine ai revenit!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
Buna ziua
Surprize ca merge forumu'???
Dam adunarea
annie_xtreme spune:
Lilanda, cu cea mai mare placere, numa spune cam cand esti acolo si in ce oras. Io pendulez intre Amsterdam si Rotterdam, si o sa fiu acolo de pe 1 martie pana pe...4 cred (sambata).
lilanda spune:
OK Io ajung pe 3 dupa-amiza in Amsterdam si stam pina pe 5 dimineata, ...asa ca ne putem intilni ori vineri, mai pe seara, ori simbata ...da-mi un nr. de telefon pe email. lena, liris sinteti available pentru o intilnire in grup???