Scandinavii stiu DC (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

pai am crezut ca vreti stiri proaspete nu vechituri de un an asta cu primarul s-a intamplat anul trecut, cu zisul, de atunci a tot fost indemnat de unii si altii (inclusiv tony blair) sa-si ceara scuze, dar 'red' ken nu si nu, s-a incapatanat sa NU... asa ca acum un tribunal special (??) i-a venit de hac momentan isi linge ranile si isi considera optiunile - adica ar putea sa mearga la recurs, cica se sfatuieste cu ai sai consilieri juridici - care costara pana acum... sedeti bine?... 80 de mii sterline... las' ca are londra destui locuitori sa puna mana de la mana s-o acopere si pe asta

uitai sa zic ca scuza lui e ca era in timpul liber

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Salut,

Hai ca am revenit si eu dupa o scurta deplasare pe meleagurile celei mai micute limbi romanice - provensala (Bre ACusor , frumos rau acolo la tine, cu sau fara furnici :)

Acu' vaz ca s-a intins cam mult criza caricaturilor. Speram sa o inchid eu acilea citind dintr-o caricatura din Charlie Hebdo (in masura in care o caricatura poate fi citata) - "Doar caricaturile de musulmani s-au aratat indignate de caricaturile de profet".

Da' intrucat nu pare a se fi terminat nu mai citez nimica :)

Corect e insa sa recunoastem maiestria agitatorilor care au reusit a trezi o emotie planetara in randul celor ce stateau linistiti in casute atunci cand fratii lor musulmani din Bosnia dispareau cu miile in gropile comune.

Si asa am ajuns si la "Occidentul decadent" care nu renunta si nu iarta fiind acum gata gata sa puna mana pe gen. Ratko Mladici in ceea ce zic eu ca va fi stirea saptamanii.

In sfarsit Milosevic va avea un partener de septic in celula!

De acu' inainte, sa tot reviu

Cu drag,
Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

xenoooooooooo, mi-o fo dor di tini, nenea yanku m-o neglijat din cauza de vikinga, veve, cataghe, etc, etc, etc. adeca tuati.
asa ca am suferit in tacere, iar gandurili meli s-o-ndreptat spri tini.
le-am dat un www.epica-awards.org/assets/epica/2005/winners/films/flv/10539.swf" target="_blank">film la fete si nu l-o gustat, stiu ca tu ai un simt artistic foarte dezvoltat, suflet sensibilos (ah, ce aberez, macar d-as face cu gratie).
v-am pupat pi tati, mult pa, ciao, a rivederci, etc, etc, etc

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Alin,

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

adusca, mie mi-a placut filmuletul
veve, fetita ta e o frumusete
cand ma uitam la pozele de la petrecere, le privea si fiica-mea, peste umarul meu, iar cand am dat de tortuletul cu printese, cica vrea sa aiba si ea unul de ziua ei, ca a vazut ea ieri, la Larry's, ca au. macar a fost bun?
xeno, bine ai revenit! deci de-aia luai tu lectii de franceza? da' pe la doru de ce n-ai fost?
irimell, ce floricei frumosi ne-ai aratat! pe aici e frig rau. azi-dimineata era numai chiciura peste tot

pupix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by adusca

xenoooooooooo, mi-o fo dor di tini, nenea yanku m-o neglijat din cauza de vikinga, veve, cataghe, etc, etc, etc. adeca tuati.
asa ca am suferit in tacere, iar gandurili meli s-o-ndreptat spri tini.
le-am dat un www.epica-awards.org/assets/epica/2005/winners/films/flv/10539.swf" target="_blank">film la fete si nu l-o gustat, stiu ca tu ai un simt artistic foarte dezvoltat, suflet sensibilos (ah, ce aberez, macar d-as face cu gratie).
v-am pupat pi tati, mult pa, ciao, a rivederci, etc, etc, etc

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Adusco,cred ca abia asteptai sa te neglijez sa iti fuga neuronii la xeno,care abia a scapat sa nu fie exmatriculat.Btw,welcome back in the glade
Vikingo,esti mai buna decit prevede legea,trust me,lasa minunile alea cum ca ....nemachiata nu e nimic de capu tau.Common
Acum orice rata care pica din cer e caz de gripa aviara?Au murit doua ciori pe limanul nemtzesc si gata,nu se mai mananca decit vita in zona.
Veve,iar zambesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

xeno, sa-ti fie de bine excursia provancala!!! Ce facusi pe-acolo?? (Sabinelu, nimic n-a vrut sa zica de asta )....si pin' la urma Mladici fu ori nu arestat in Romanika???...pe-acilea numai vesti contradictorii circulara!!!
adusco, tre' sa recunosc ca filmuletul ala l-am inchis de prima oara, in momentul in care s-o pupat fata cu prezervativu'...am zis ca e reclama curata!!! Si nu m-am inselat
arborica, ai rezolvat treaba cu internetu'??? mere ori a inghetat???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

trebuie neaparat sa instalez mozilla, ca sa vad mesajele?
am vazut ca mai au si altii problema asta, cu invizibilitatea (de exemplu mihaela)

&&&&&&&&
s-a rezolvat cu invizibilitatea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Arborico,merci!N-am nici un merit,ca-i copia lu' tac'su...Tortu?Cum sa fie bun?Hahaaa,n-ai vazut ca l-am impartit la toti?Tortuletele alea-s aratoase si atat;parca mananci burete cu ceva.Insa au efectu' scontat la copii si dupa vreo 3 ani de migaleala-n bucatarie am realizat ca nu-s apreciata nici pe un sfert cat e un "blue's clues" la locu' potrivit pe tort;so...faca'se voia lor!
Aduscooooo,nu ma baga-n oala cu amoruri,bre!Is femeie serioasa,ce dreq?Singura mea legatura cu sus-numitu e vikinga...ca ne batem pe ea!hihi!...Si mie-mi placu' filmuletu'.Skioru' rulz!
Xenocide-xenocideeeee,ce-mi facusi tu mieeee?!De prea multe zile-ncoace iarba nu-mi mai place,bla-bla-bla!(mi-)ai lipsit pe-aici prin decor;ai deprins si tu ceva din limbile provensale,au ba?
Si ultimu,da' nu cel din urma (pen' ca,nu-i asa?si desertu' e la sfarsit),nea'Iancu'!Nu zambesc,bre!Is ocupata cu instrumentu' ala de-ti spusei mai devreme=));da' mergi inchis
Somn lin si we vesel!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by adusca

Crezi tu, nu l-am mai vazut de un car de ani pe baiatul ala, nush ce face de cand s-a dus la .ro, l-am dat disparut!!

Xeno, Provence, ai?!...Poze, ceva?

Va pupez pe toti cu drag si va rog sa notati ca io is asa tacuta deoarece din cauza de mutat peste balta back In situatia in care nu pica aveonu, si iu next uic

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput