Scandinavii stiu DC (107)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hello:)
sunt in Bucuresti pt cateva zile.

ati scris...o droaie!
La multi ani vevik:)

Vik, superba ca mereu!
Cine-a castigat la fete medalia?(patinaj)
sa-mi revin:) am o gramada de recuperat pe forum.

Yank nu m-a sunat:)

va pup.

] revin.Doruletz, intarcat adica inceput si alta mancare, de intarcat definitiv dupa un an:)ne-am inteles?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Sabina
Yank nu m-a sunat:)

Io zic ca Yank ii ocupat, ca sigur dadea el un semn de viata, la vederea vikingei

No, mai citii si io azi stirile; cica imamii plingaciosi au fost reclamati la Politie, iar seful acesteia zice ca, daca unele plingeri sint doar simple frustrari, vreo citeva reclamatii se refera la "aducerea de prejudicii companiilor daneze". Ca urmare, ministrul integrarii a sfatuit-o pe dna Dansk Folkeparti (aia de propunea retragerea cetateniei) sa sada blind, ca pisica se muta din ograda politica in cea economica!!! La aceasta nemernica lovitura pe la spate, purtatorul de cuvint al Comitetului European pentru Onorarea Profetului (participant si el in delegatia plingaciosilor) o zis ca va organiza o manifestatie la Copenhaga in care ii cheama pe musulmanii danezi sa-si arda pasapoartele daneze Mai mult, acelasi imam planuieste www.dr.dk/Nyheder/Indland/2006/02/22/135207.htm" target="_blank">si o greva a musulmanilor danezi, iar Niels spune ca asta e realmente "periculoasa" pentru economia de stat, din moment ce marea majoritatea a imigrantilor de orgine musulmana traieste din ajutoare sociale

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

salutare poienitza

felicitari la veverici

abia apuc sa va citesc ce prolifici sunteti... cand sa mai lovesc si tastele ?

doruletz - ai facut revista presei uk, nu-mi vine sa mai scriu ca-mi creste tensiunea, de-acum chiar si colesterolul , astea-s stirile cu care ma trezesc dimineata, abia l-am convins pe al meu sa nu mai puna alarma aia de scula tot cartierul... inca ducem tratative sa punem muzica... cica el pe muzica doarme bine... suna a nepotrivire?!

azi la radio am prins un pic dintr-o emisiune in care se plangeau de strainii din uk care nu vorbesc engleza... eram in masina si n-am putut sa telefonez ca e de la garaj si n-are hands-free ca pe a mea o vopsesc verde (adika o repara ca iar am busit-o) ca verde n-o vopsesc nici cu cearceaf pe cap, uite asa... imi place galbena prea mult... ca tare as fi vrut sa ii intreb cum e cu englezii care nu vorbesc engleza ca tocmai avusesem ora la doctor la hematologie si pentru ca am zis 'hematology' la receptie m-au trimis sus la etaj de-am ajuns la birourile personale ale medicilor, cica acolo este acces restrictionat, dar au crezut ca sunt medic... pai daca n-am zis ca ei 'blood clinic'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nseara
vikinga, cred ca mai spusei io despre modurile de lasat cupilu:
- cea mai ieftina e cresa: 10% din venitul lunar al parintilor => degeaba, ca nu-s locuri
- dupa aia vine asistenta maternala => astea au un certificat acordat de pediatrii si de puericultoare cum ca au conditii de pastrat cupilu la ele acasa. Pot fi platite la ora sau un 'abonament'. pentru un timp complet (8 ore/zi, 5 zile/saptamana) costa in jur de 600€.
- ultima vine nounou la domiciliu, adica o Françoise cum ar veni. E cel mai scump, pentru o nounou fara nici o experienta trebe sa platesti salariul minim pe economie ceea ce inseamna vreo 1200€. d'aia in cazul asta se apeleaza la "garde partagée', adica mai gasesti o familie care are un bb de preferinta de aceeasi varsta si angajezi aceeasi nounou. Salariul ei se va imparti la 2 deci revine cam cat o asistenta maternala cu avantajul ca jumate de timp cupilu' il petrece la el acasa.
ah, sa nu uit, o parte din bani se deduc din impozit si in functie de venitul parintilor mai poti avea si diverse ajutoare pentru asta.

Camere video nu cred ca e voie dar mamica lu' Paulin mi-a zis ca ea la inceput se intorcea de la servici la ore neasteptate si atuncea se vede usor cu cine ai de a face. Cu francoise sper sa nu fie probleme ca ea e deja nounou la Paulin de vreo 2 luni deci au avut timp s-o studieze ei. Mai ales ca mamica lu Paulin lucreaza acasa acuma.

Sabina bine ai revenit in Bucuresti! Cum ramasa cu concursu' pana la urma? acu' ramai acilea sau pleci iar?
O sa incerc sa-i pastrez din laptic, macar seara si dimineata da' nu stiu daca am sa reusesc. Va fi foarte obositor cand o sa incep sa lucrez... cred.

Voljena hehe, si io tot cu stiri ma trezesc. cred ca trebe sa te mai gandesti cu privire la verdele ala dupe cum merg treburile p'acolo pe la voi.

hahahaLilutz, io zic ca la treaba cu arsu' pasaportului imamu' i-a cam pierdut pe drum pe musulmani, m-as mira sa se stranga de-o echipa de fotbal la manifesatia aia!
Auzi, da' tu crezi ca Adelucci, se supara pe noi?? Io sper ca nu...

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Bre,eu cind o vad pe vikinga,raman fara cuvinte 2-3 zile,da o sa imi revin eu.Mai ales cind vad poza aia in rochie neagra deja imi vine sa ma apuc de
Sabina,te sun zilele astea,sint un pic cam prins ca sa spun asa,plus de asta azi cainele unul prieten mi-a mancat telefonul mobil
Veve,si tu nu mai ranji in fatza monitorului cind citesti

Nu ranjesc,sa mor io!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by lilandaDa' di' unde stii ca se poarta din nou auriu' pe linga negru??? Si inca din ala sclipicios
ei pai daca Doruletz si Adela fac revista presei, am si eu timp de cutreierat pe net dupa fuste si furouri, trenduri alea alea. Acum pe bune, habar nu aveam da' asa m-a lovit feelingul de negru auriu in seara aia.Veve tu esti frumusete veritabila, am salivat la pozele tale! Mai eu-s ca alea de le vedem pe la parada de vipuri, machiate si cu rochitele alese de designer toate arata bine, ca fara "accesoriile" astea ar fi multe vai de mama lor. Asa ca norocul meu ca o am pe Lil' sa-mi sufle niste ponturi acolo, ca in rest fara frezat, machiat si tocuri aurii nu-i nika de capul meu, serios.Doruletz mersi de rapsuns. Pe aici o tages mutter, un fel de Francoise la ea acasa dar cu maxim 5 copii in grija(pot fi si numai 2-3 dar ea are dreptul sa aiba maxim 5) costa 400€ pe luna pt 8ore/zi 5zile/sapt. Si acasa tinere au pair, dar care nu sunt pregatite sau specializate in asa ceva, e totusi un risc. Ca sa nu zic de riscul ala de ziceau si alte fete, sa-ti bagi in casa singura si de buna voie problema tinara si subtirica Cred ca asta ar costa pina in 1000€, mai poate face si altceva prin casa, programul e de 6zile pe sapt. Ok inclusiv cazare si mincare. Cum mai vreau un copil ma tot gindesc la alternative.Yank Mai bine zi de mititeii aia ca mi-ai trezit pofta Abia astept sa se mai dezmorteasca pe aici sa fac si eu un rind la gratar asa cu bere.Chiar asa fetelor m-am laudat la voi cu o vizita promisa de o fata tare draga? O sa vina in vara pe la mine Lorelei, adica Ana din Elvetia! In sfirsit ajunge si la mine pe insula cineva drag de pe forum! Abia astept sa o cunosc sa ne cafelim si sa ne cinstimPe miineVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

'neatza!

irimell ti-am mai spus ca te invidiez? :-) multzam de poze, cu ce ai venit acasa de acolo ca souvenir? si io am un elefant din ala din lemn ca suport de floare :-), cumparat insa de aici de la o licitatie

primul caz de gripa aviara din aia mutanta la un pui de gaina (deci la animal de casa si nu salbatic) s-a gasit in Austria, alte cazuri de gripa aviara de data asta in continuare la rate salbatice in Slovacia, Franta (din nou) ... pe mine cazul asta din Austria ma-ngrijoreaza intr-un fel, pe voi nu?

doruletz, da' ce, tu te superi pe mine? :-) io de ce m-as supara pe voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neaatza
ah Adelucci, ma linistii! vazui ca ieri fusesi p'aci dar n-ai trecut sa ne dai strile d'aia zisei ca poate te-ai suparat pe noi. Asta ar fi ultimul lucru pe care l-as dori, doar noi discutam discutii acilea.
ai dreptate cu gripa austriaca, asta e primul pas periculos, trecerea din mediul salbatic in ala domestic. Totusi io zic sa ramanem optimisti, au fost extrem de putine cazuri de transmisie la om si astea doar acolo unde conditiile de igiena erau foarte precare.

vikinga cred ca depinde si ce varsta au cupilasii, mie 5 bebelusi mici deodata pentru o singura femeie mi se pare cam mult! aici n-au voie mai mult de 3 si aia dupa multe aprobari. Nici la cresa o ingirjitoare nu are mai mult de 3 bbei mici.
Acum catva timp am vazut aici un reportaj despre diferentele in domeniul asta dintre germania si fr. Asta atunci cand se laudau francezii cu cea mai mare rata de fertilitate din Europa (1.9 copii/fimeie) si cand Merkel a zis ca trebe sa ia si ei exemplul francez. Am vazut insa o mamica frantzuzoaica ce locuia in Germ. si care spunea ca e o diferenta de mentalitate. Ca nemtii considera ca mamicile care-si lasa cupiii prea devreme (inainte de un an doi) sunt considerate 'denaturate' de catre societate si de aceea alea care vor sa lucreze mai bine nu fac cupii. Cica exista si un cuvant in germana, nu mai tin minte cum a zis dar traducerea ar fi fost 'mama cioara'. pe cand in Fr este exact invers, mentalitatea lor e sa nu stai prea mult cu cupilul, cuvantul ala 'mama cioara' nu exista in schimb exista altul tot la fel de peiorativ dar in sens invers: "mère-poule" adica "mama-closca". Si pe mine ma intereseaza subiectul pentru ca si eu m-am intrebat daca n-ar fi mai bine sa mai stau o vreme cu piticania, pe de alta parte ma intreb daca motivul meu nu e cam egoist, daca nu cumva pentru mine as vrea sa mai raman cu ea, ca sa profit numai eu si nu neaparat pentru binele ei. Io n-am gasit inca raspunsul, e un subiect tare delicat.

Altceva: ma bate gandul sa merg cateva zile in Ro ca m-am cam plictisit p'acia de cand stau acasa, insa in Buc. nu as vrea sa mai cad pe capul rudelor sau prietenilor cu sugar cu tot. Stiu ca Mihaela a intrebat odata despre apartamente in regim hotelier, cum a fost? Ce firma ati ales pana la urma? Da-mi si mie cateva detalii si impresii daca mai tii minte. mercic

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

doruletz da' Alain isi poate lua concediu de paternitate? si ai de gand sa incepi serviciul direct cu 100%?

imi place ideea cu apartamentele in regim hotelier, am bagat si io un ochi pe net, si 'vad ca sunt cateva www.ghidul.ro/rezultat.php?idd=5375" target="_blank">agentii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Adelutzdragut, si mie mi-ar fi placut elefantei drept scaune si elefantei drept masa si cutiile pictate manual, insa cum sa le cari pe toate, iar ca sa le trimit de acolo nu ma tineau buzunarele, evident.
Mi-am adus multe handicrafturi, mai ales de pe la triburile din nord si ceea ce numesc eu textile, adica matase, broderii, dantele, materiale pe care acum incep sa mi le croiesc incet-incet. Mi-am mai luat jad, ca ajunsesem la granita cu Myanmarul si era foarte ieftin, iar eu ii iubesc culoarea...Am prins si reducerile dupa anul nou chinezesc si era o ieftineala generala. Nu stiu daca am spus cit de ieftina e Thailanda, inchipuiti-va cum era la reduceri prin magazine. Insa placerea cea mai mare e negocierea cu 'stradalii', e un deliciu si o nebunie sa faci cumparaturi in bazar.

Doruletz, noi am apelat acum vreo 3 ani la Adrian Accommodation si am fost multumiti de 2 apartamente din Piata Unirii linga Hanul lui Manuc. Acum vad ca a si renovat unele, asa ca arata si mai bine...Insa am inchiriat pentru niste rude pentru citeva zile, acum daca vrei sa stai mai mult de o saptamina s-ar putea sa nu fie avantajos ca pret.

Mai vin!

Pup iu ol!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput