Scandinavii stiu DC (107)
Raspunsuri - Pagina 3
bombi spune:
Eu la Loveland sint cu munca, nu cu distractia. Sotul a ramas acasa, asa ca no vacation!
Pegasis spune:
Hai ca ma enervai... Cind sa m-apuc si io sa scriu de una-alta, ma-npiedicai de-o postare si-mi sari mustaru'...
(pauza sa trag aer adinc in piept)
Noi s'tem bine. Mergem la gradinita (din 9 ianuarie n-am lipsit decit o zi!!! ), mai tusim pe alocuri, mai mucim din cind in cind, da' nimic demn de luat in seama. Ma termina crizele de personalitate (cica asa ii zice acu la rasfat ), ma asasineaza cu intrebarile si ma ucide ritmul in care trebuie sa-i cumpar haine si incaltari (fi'mea are 1,22 m, 22 kg si 31 la picior si are numa' 4 ani si 4 luni fratilor!). In rest sint tare mindra ca au inceput la gradi sa-i invete sa scrie cifre si azi a tinut mortis sa-mi arate cum face ea cifra 4...
In seara asta la masa (i-am cumparat un set de tacimuri pt copii cu desene pe ele): "Mami, astea pentru cine mi le-ai cumparat?"
Am citit tot ce scriserati, sarumina pt stiri , sinteti grozave! E mai bine sa citesc acilea decit pe mediafax.
Si last but not least... Veve sa-ti traiasca comoara!
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
lena spune:
carmenutza wow...imi place de fetitza ta cucuiata, cred ca o sa ajunga model cu asa inaltime!!
Viku unde e rochitza ca vreau si io sa bag okiu, are si freya bicla fara pedale de mult timp...ca doar d-aia seamana ai nostri
freya azi serioasa imi cere apa dupa care se aseaza pe scaun si bea tacticoasa din cana, si zice plina de gratie"e cafea!!" ii place tot ce e interzis, bineinteles.
vazui o tipa la patinaj de-a noastra, roxana luca, simpatica tipa, mie mi-a placut, dar saraca e doar pe locul 22.
doruletz spune:
nseara,
pai Lilutz, sa fim anti-franceji chiar ca e o moda.. nu ca homosexualitatea . Nu stiu cat de anti-francez e omu' da' anti-danez e clar. Din ce scrie el zici ca in danezia voastra principala distractie e vanatoarea de barbosi. altfel nu prea stiu ce vrea sa zica, ca danejii isi merita soarta si ca aia de facura caricaturile ar merita lasati pe mana fanaticilor?
acu io repet ca nici nu mai conteaza daca initial a fost provocare sau nu sau daca a fost partinitor (de ex. charlie hebdo nu poate fi acuzat de asa ceva, ei chiar publica caricaturi d'alea de zisa el iar procesele de le-au avut pana acu' au fost cu integristii catolici), ziaru' a respectat legea si gata. Tocmai acu' a fost o dezbatere pe Arte in care erau invitati Philippe Val, un preot neamt, o islamoloaga nemtoaica si un mufti din Marseille. Cea mai desteapta fraza o zisa muftiul: "Caricatura care a jignit cel mai mult islamul a fost reactia demasurata a musulmanilor!"
Bre de de stirea asta ce ziceti: cica in USA Curtea Suprema a autorizat o mica comunitate religioasa sa bea ceai halucinogen. Cica asta face parte din ritualul lor, si ce daca contine o substanta interzisa?! Comunitatea respectiva e de origine braziliana si se numeste "O Centro Espirita Beneficiente Uniao do Vegetal" iar ceaiul de il beau ei (ii zice "hoasca" ) e facut din plante culese de prin regiunea amazoniana si contine DMT. Justitia le dadu deci voie sa-l bea
Io o sa-mi fac o comunitate religioasa al carui ritual va consta in devalizarea unei banci.
Multa lume nacajitaa...
Carmen, ce manechin smecher!
mai viu io, ma duc sa vad si io patinaj
vikinga spune:
Rochita si freza mea blonda le-am pus aseara special pt Lil ca sa dea ok-ul de designer sau sa ma traga de motz, da' dimineata le-am sters, ca ma simteam chiar curca blonda cu rochitele printre stiri si discutii serioase. Ei le aduceam eu inapoi asa cind mai aveam un we lung cu petreceri scandinave. So aici rochita de la party(care are cit de cit un ceva acolo din rochia aia tip pe care mi-ai dat-o, insa greu de gasit pe aici mai ales pt bal...), poze cu aia de la bal inca nu am. Poza e facuta de sotz asa ca nu e vina mea ca ma uit crucis:)) si aici noua nuanta de blond de care-s tare multumita. Ca din cauza pigmentului usor rosu, cind pun vopsea sau decolorez iese un blond usor morcoviu pe care-l urasc! Ete acum in sfirsit sunt ok cu ce am in cap. Doruletz eu nu stiu de legile de cetatenie ca noi suntem de alte natii pe aici prin familie:), sotzu' e nascut aici, de fapt si tatal lui tot aici in Germania s-a nascut dar au tinut dom' le la cetatenia lor italiana de 100 de ani de cind au poposit pe insula ca la sufletul lor asa ceva. Primul neamtz in familia asta e Aldo al meu, am primit actele prin posta, mai mult a fost o confuzie ca noi n-am cerut nika special:)) sa vezi ce s-a oparit unul din seniorii familiei. Si eu mai am pina sa depun actele pt alta cetatenie, da' nu m-am hotarit care ca pot alege intre italiana sau germana.Si cu limba germana merge binisor, sunt multumita, bine ca alta era treaba cu un curs intensiv la scoala, asa cu o sedinta pe sapt privat e mai lent.Lil' ce zice acolo in articolul ala? Brrrrr saracii oameni! offfff!Pegasis cine te-a suparat mai? hai baga aici link la mesajul cu pricinaAsa, azi a fost si Biikebrennen, v-am zis eu ca se fac in toate satucele focuri uriase, vine lumea cu faclii in mina si stau la vin fiert in jurul focului acolo si apoi la mincat grünkohl, cirnati afumati, carne grasa de porc afumata se bea bere multa si cite un schnaps sa amorteasca mincarea acolo. Am fost si noi, si cum focurile sunt la malul marii, am prins un vint de ne zbura cit colo si frig asa la 1 grad maxim. Ciinele lesinat de frica, Aldo extaziat, eu cu aparatul foto si saracul sotz al meu pt a nu stiu cita oara tre sa exclam ca nu i se potriveste nordul asta deloc, pui de italian ratacit la scandinavi. Acum incarc pozele sa vad cite au iesit cit de cit. Aiciniste poze de anul trecut gasite pe net.Insanatosire grabnica Adela si Lil! Adela sa te felicit ca te-ai lasat de fumat? Adica de tot? Hai ca asa prind si eu un avint sa ma las de stupizenia asta de fumat.Si mai ales un mare pup la nora mea cea draga Freya e s u p e r b e s t i a l a a a a!!!!Mai vin.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Irimell spune:
Adelutzdragut, sper ca te simti mai bine. Mi-a sarit inima cind am vazut ca ai ajuns la urgenta...uffff....O sa iti trimit un PM ca sa aflu mai multe amanunte. Pup iu si sanatate multa!
Lil, treci rapid la tuica fiarta sau ceva de omorit frisonul. Eu am incercat, dar la mine nu mergea, ca aveam frisoane cu ...Pupici si fa-te bine repede!
Doruletz, sa fie intr-un ceas bun cu noul nounou. Mi se pare foarte draguta ideea de a creste copiii la gramada, fie ea si de numai doi. Asteptam poze...Io m-am uitat la patinaj la niste ore imposibile (ca le transmit live) de am cearcanele pina la buze...hihi... dar a meritat. Am oftat de citeva ori la frumusetile ghetii si ca nu m-a facut mama si pe mine asa gratioasa si talentata.
La multi ani lui Veve mic si pupici la toti Vevicii!
Nu mai comentez de rochita lui Vik (doar una am vazut, erau mai multe?) si de frumusete, ca am ramas si io ca nenea Yank...
Bombi, distractie la maxim! Trimite-ne o vedere!
Aaaa, am o problema...am depresie literara. Voi ati patit asa ceva? Nu mai am rabdare sa citesc si ce citesc imi da o senzatie de nemultumire. Am reluat carti pe care le iubeam si tot degeaba. Acum incerc cu o carte "1421" sa vad daca imi trece, dar daca nu...ce ma fac?
Pupici pe obrajori de pitici scandinavi!
Am pus poze din Thai....sint cam multicele, sper sa nu va plictisiti.
Mai vin!
flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson
doruletz spune:
nziua
Adelucci, ce faci? ti-e mai bine azi?
vikinga, mai da' ce distractie prin insulele alea nordice! si cand te gandesti ca vazut de la distanta pare ca lumea moare de plictiseala p'acolo cand ei de fapt sunt tot timpul la petreceri
Io veni cu stiri (ca Adelucci vaz ca azi nu-si facu 'datoria')
- Aci nu s-a declansat gripa gainii dar dadu peste francezii din insule o boala cu nume inspaimantator:www.lexpress.fr/info/infojour/reuters.asp?id=15145&0933" target="_blank"> chikungunya! Cica e o boala care a lovit in plin insula Réunion, e transmisa de tantari, se manifesta ca o gripa cu febra mare si dureri articulare. Pana acu' 110.000 de persoane se imbolnavira, ieri a murit o fetita de 10 ani. Asa ca daca aveati drum p'acolo prin Oceanul Indian, mai bine mai amanati.
- Si inca o stire la fel de 'vesela': conform unui sondaj publicat de www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2006/02/19/nsharia19.xml&sSheet=/portal/2006/02/19/ixportaltop.html" target="_blank">Sunday telegraph, 40% din musulmanii britanici sunt de acord cu instalarea shariei in UK (asta apropos de integrare si de modelul multicultural). In aceeasi ancheta 1 musulman din 5 spune ca 'are simpatie pentru motivatiile si sentimentele celor 4 kamikaze de la Londra' dar in acelasi timp 96% condamna atacurile teroriste (cum o fi posibil sa simpatizezi da' sa condamni?)
Pentru Sadiq Khan, un deputat laburist, acest sodaj este 'ingrijorator' si trebuiesc numaidecat facute eforturi pentru integrarea musulmanilor (daca nici engleji n-au facut aceste eforturi pana acu', nu'sh cine le-o fi facut!)
Se pare ca o mare parte din musulmani au viziuni politice diferite de ale majoritatii. Astfel conform unui sondaj din Time, 53% din musulmani considera ca cc comunitatea evreiasca are un rol prea mare in politica UK si doar 52% aproba existenta statului Israel!
Explicatia este ca musulmanii se simt 'diferiti' (ia te uita, de ce oare?) si ca raspunsul la aceasta diferenta este replierea spre identitatea lor musulmana ceea ce le intareste si mai mult sentimentul ca ar fi marginalizati.
Citii acelasi articol in Le Monde.
Voljena? Disparusi? plecasi sa-ti vopsesti masina in verde?
Irimell, super pozele, wow, ce vacantza superba. Inca nu le admirai pe toate ca imi place sa le studiez dar ce vazui pana acu' e tare frumos!
Apropos de Françoise la nounou, io inca n-o vazui, azi o sunai sa ne intalnim dar imi intra raspunzatoru'. Muhahahaha, fratilor, io nu intelesei nimic din ce spunea ea acolo!! Din cate am ghicit canta ea insasi un cantecel religios pe ritmuri africane, intr-o franceza ininteligibila. Intelesei doar ultimele cuvinte din cantecel "Que Dieu vous bénisse! Amen"
Muhahahaha, m-am cocoshat de ras, sa-l vezi pe Alain ce mutra o sa faca cand o auzi-o vorbind, de abia astept . Un lucru e cert, gepetutza mai are de asteptat pana sa ia contact cu limba lu' Voltaire
mai viu io, ma enerveaza forumu asta, merge ca trabantu', stie careva de ce?
vikinga spune:
Irimel superbe poze!!! Ai avut o vacanta absolut interesanta! Cheful de citit revine dupa ce vizionezi vreo 2-3 filme proasteDoruletz e bine ca Gepeta mica o sa aiba un copilash in preajma, acum inca nu e cazul de joaca in toata regula, insa cresc atit de repede si incep sa fie interesati de noutati, de copii, de jucarii. O sa trebuiasca sa stea cu nounou pina la 3 ani, pin ce merge la gradi? Ce te-am batut la cap cu intrebarile pe tema asta, dar sunt tare interesata de sistemul frantuzesc, m-ai facut curioasa cu detaliile pe care le-ai dat de pe vremea cind erai inca insarcinata. Te-as intreba si de bani, cit costa alea alea, da' mi-e jena:) Te-ar fi intersat sa pui in casa o camera de supraveghere asa de curiozitate? E moda asta pe acolo?Mai vin.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
Buna ziua, ba aproape buna seara!!! :-))
irimelluu', wow...da' ce privelisti, ce detalii, ce artizanat!!! Cite zile ati petrecut prin bazar???
Asta cu privelistea e valabila si pentru vik Rochia te avantajeaza (si ti-o spun cu toata sinceritatea), iar culoarea parului chiar ca-i reusita, naturala aproape :-)) Da' di' unde stii ca se poarta din nou auriu' pe linga negru??? Si inca din ala sclipicios Pegaso, ia intreab-o pe Ana, ca ea tre' sa stie!!! :-)))
doruletz, apai riz si io in barba, inchipuindu-mi mutra lui Alain la auzu' lui Fracoise.....mah, da' poate n-o-ntelege!!!
Io-s in urma azi cu stirile ca incepui scoala si tocmai ce aflai ca-s nominalizata la facutu' unui website, asta cu prilejul unei expozitii de handcrafturi, pe care o s-o v-o arat cind o fi gata Ca urmare, am muncit toata ziulica la templateuri si vin cu propunerea asta , dezvoltata din asta Ma duc sa-l plimb pe hacuit.... mai vin :-))
(PS, vik, aia erau doi adolescenti in Iran, acuzati de homosexualitate - in stire nu se spune daca au fost surprinsi in fapt ori nu. Inainte de a fi spinzurati au incasat fiecare si cite 228 de bice pe spinare!!!)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Veve spune:
Heeei,salutic popor scandinav!Io-s in in trante fara sfarsit cu pc-u(rile),asea ca mai putin timp de DC.Insa nu rezistai sa nu va-mbratisez oleac' si sa va multumesc pentru urarile adresate d-rei mele.So,avalansa de www.flang.org.uk/craigsweeney/Funny/beer.jpeg" target="_blank"> pentru baieti,www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3283010&IID=108641775&T=1" target="_blank">tort si www.food-foto.com/bilderpur/Cocktails2.jpg" target="_blank"> pentru fete,garnisite cu-n milion de fierbinti pentru toata lumea,la gramada si fara discriminari!Am avut o tentativa de www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&SID=72410&Show=Y" target="_blank">party (deh,socoteala de-acasa...)soldata cu muulta alergatura,ghiozdane imbuibate cu pizza si bere si mustrarile de dupa,copii obositi da' fericiti si-asa mai departe...
Ma grabesc,da' nu poci sa m-abtin:vik,two thumbs up pentru rochita si nuanta!Bei,oricat de fumee a' dreq as fi,nu poci sa nu recunosc:esti superba!
Pup iu oll!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6