Scandinavii stiu DC (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Papa, saru'mina...mere bine tuica in cana cu falus a aduscai (facem posta??? ...la cana, bre )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LOL lila merge bine cu coada lu aduska makar nu ne incadram la omor din culpa, ci numa la hexoral in grup compact!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

papadie, La Multi Ani!! Sa fi iubita, fericita si sa ai inca o puiutza frumoasa, grasa si mancacioasa!
Tare buna fu tzuica aia, hai sa traiesti! Imi prinsa bine ca io taman o pusei pe Fransoaz sa-i dea un biberon piticei si la un asa eveniment tare bine mearsa o tzuica fiarta!

Carmen, daca vrei, bineinteles, mi-ar face placere!

Lilutz si fetele de va duceti pe malul Amstelului...sa nu abuzati bre ! si sa veniti cu poze acilea.

irimell sper sa ajung sa fac poze p'afara desi deocamdata nu gasii carutz... asa ca nu-mi ramane decat sa sper ca se opreste viscolu' si mai ales ca ma tine spinarea sa car ditamai bebeloiu' de 8 kile in port-bebe!

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

naziua!

doruletz calatorie si sedere placuta! scuze ca-ntreb asa prosteste, da' de ce nu iei carutzu' cu tine? de obicei se pot impacheta ca lumea ... zic si io ... ca nu te vad bine cu portbebeu :-)... poate ai bagaje muulte si fara carutz, nu?

papadie, bem deja?

aici ii isterie cu gripa aviara ... io azi am gatit pui! da' va spui drept ca l-am inghitit cu noduri :-) ... nu cred ca mai gatesc multa vreme de acum incolo pui sau alta zburatoare, chiar daca se zice ca e periculos doar in stare cruda, sau daca te giugiulesti cu vreo pasare moarta ... cica perioada de incubatie e 1-3 zile :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

ne intoarcem la vaca nebuna?

Adela - vreau sa vad postari aici in urmatoarele 4 zile, asa cam din 4 in 4 ore... altminteri sunam la 112!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:)

hello

la multi ani Liris!
La multi ani Papadiku!!!
Va imbratisez din toata inima.

sunt in buc.Tre sa compun...

Pt yank.Mi sa terminat Sim de la mobil, l-a nenorocit sotu, maine imi dau astia altu.

iti dau PM cu nr de-acasa...in caz ca mai ramai p-acilea:))
mai viu.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Papadie!!! Sa fii fericita, sa ai copii sanatosi si la punga grosi-ceea ce-ti doresc si tie!

lil', drum bun si distractie faina! Sa vii cu povesti si cu poze multe!

adeluts, n-ai grija, eu de cand cu gripa mananc mai mult pui ca inainte, si uite ca n-am patit nik! Deh, ce-i rau nu piere! :)).

dorulets, drum bun sa aveti! Ce pacat ca sunt asa departe de Buc., tare mi-ar placea sa ne vedem...si de la tine vreau poze, se-ntelege!

gata va tzuk, io ma bucur ca maine-i vineri .

sabina, spor! la compus si la vandut castele. inca nimik?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

sarumina doamnele si va doresc asemenea!
_
www.dailytech.com/article.aspx?newsid=1067" target="_blank">asta si primul comentariu faaac toooti banii:-))) Enjoy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

papadika si La multi ani!!! si sa iasa tot cu ochii de peruzea ca tare frumosi sunt
liris si tie inca o data si daca va vedetzi sa betzi o vodka si pentru mine!
lilutza sa-ti iei suba ca e ninsoare ca la polul nord acilea!!
io dupa cum ii scrisesem lilutzei ca trebuia sa ne caram la belgika, dar fiindca ieri mi-a fost rau si azi si mai si...sunt gripata, sper ca nu e aviatica d-aia ca mancai numa porc si peste saptamana asta, cert este ca dadui pe gat o dusca de coldrex si bagai si neste nurofen de copii, ca cu paracetamol crez ca se invatza corpul, cert este ca am capul ca o banitza si plin de muci.

t-rex n-are nici pe naiba, e copil de eschimos, v-am mai zis!

t-rex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sar'na ptr urari!

Papa ... LA MULTI ANI!!!! multa sanatate, nastere usoara si copii sanatosi si voiosi si voi la fel pe linga ei!

Mergi la inceput