despre prietenii imaginari!
Nu stiu daca a mai fost deschis subiectul acesta si daca am nimerit bine rubrica......
Sambata copilul meu s-a intors de la bunici si aflu ca are un prieten imaginar pe care-l cheama Pepe!
Am intrebat cine este acest Pepe,gandindu-ma ca poate e un copil pe care l-a intalnit la bunici,dar mi se spune ca nu e un copil real e prietenul imaginar.....
-mami, e un baietel,e cuminte.....
-Pepe,vin-o in autobuz!
-Pepe,Peeeeepeeeeee, nu auzi sa nu impingi masina aia asa de tare.....
-Pepe,uite aici e casa mea,vezi Pepe aici stau eu,asta e pisica mea...
-hai la masa Pepe,vezi sa mananci tot....
-noapte buna Pepe,ne vedem maine!
Si inca multe din astea.....aud cum se cearta cu Pepe prin casa ca nu stiu ce greseste asta!
Acum ma tot gandesc daca sa-mi fac sau nu probleme!
Imi spune ca nu stie cum arata ca nu la- vazut,dar totusi imi spune ca e un baietel........
Si ma intreb o fi bine cu Pepe asta?!
Elena-V.
Raspunsuri
clayhanger spune:
A mai fost un subiect similar, dar nu mai stiu pe unde. Stiu ca fetele vorbeau (si) despre prietenii imaginari pe care i-au avut ele in copilarie... si ideea generala era ca nu e o problema cu copilasii ce au prieteni imaginari.
Acum sa asteptam raspunsuri de la cei cu experienta.
be_yourself spune:
...varul meu are 5 ani...nu stiu daca cunoasteti desenele de pe cartoon network "ed,edd and eddie"...ma rog,nici eu nu le mai vazusem,dar era de-ajuns ca erau preferatele lui...si unul din personaje are ca prieten o bucata de lemn
...asa ca intr-o zi cand merg la ei,copilul se tot plimba prin curte cu o scandura...il intreb ce-i cu ea,la care imi raspunde senin
-E prietenul meu "Scandura",si acum ne ducem sa mancam,asa ca nu ne deranja...si l-am lasat in pace
peste ceva timp cand ii vizitez,intreb copilul ce mai face "Scandura", iar el foarte trist si afectat:
-L-a omorat asta!!!
...pe urma am aflat intreaga poveste...bunicul meu,nestiind de pasiunea nepotului,bagase scandura la foc
au trecut cateva luni,si vad ca nu "sufera" prea tare,dar cel putin noi radem si acum cand ne aducem aminte
diadaniela spune:
eu am mai spus.
fii-mea le are prietene imaginare pe fetitele
Power Puff.
nu cred ca-i vreo problema.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
nanami spune:
scuzati-ma va rog fetelor , dar daca ar fi sa-mi fac asemenea prob. cu fii-meu era de mult cred ca-n camasa de forta la nebuni
aoleuuuuu.... al meu vb, de dim. pana seara in continuu stiti ce e aia? si numai cu maimutoi de aia de care habar n-am . il intreb si el zice pai asta e "kabuto" asta "majirainger" ect... sunt f. mult prieteni imaginari si se uita si la desene si filme , si tot ce vede , se joaca dupa aia , desi le mai inventeaza si eu am avut momente cand era mai mic ca poate sunt fantome in casa , dar ....
stai linistita , nu cred ca sunt probleme , incearca totusi sa-l tot intrebi , cine e ala ? ce face ? unde apare > s.a.m.d.
bafta
mamica de terorist
zana spune:
He, he ...avem si noi din astia :personaje din seriale si din povesti.
mai multi prieteni aici:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78337" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78337