Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Offfff, fetelor, sunt asa de stresata si agitata....Vrea cineva (care nu e din oras de la mine) sa deschida o farmacie, mi-am trimis CV-ul si de acuma stau si astept, si dupa cum stiti, asteptarea e cea mai grea.Culmea ca tipa asta (cred ca e un fel de intermediara) a mai deschis un notar (tot la mine in oras) si culmea cei/cele care s-au dus cu "pile" la ea au picat din prima...Eu una..., ceea ce a depins de mine am facut , acuma nu imi ramane decat ...si multa rabdare (din partea mea), ca simt ca de stres...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mihaela, in legatura cu batoanele Fibrobar se gasesc in magazine gen plafar. Contin fibre, sunt dulci si daca mai bei si apa te simti de-a dreptul satula. Cu pretul revin dupa ce verific.

Nora voi fii prezenta maine la raport cu kg. si dimensiunile. Si cum m-am obisnuit voi fi in top, sper ca in top 3. Am vazut ca deja e pregatit.

Gusta bine ai venit. Ai o dulceata de fetita, sa fie sanatoasa si sa creasca mare si voinica, iar voi sa va bucurati de ea.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Karin, eu sunt o tauroaica furioasa; fiul meu e azi pestiuc.
Gusta, bine ai venit si sa-ti traiasca .
Mihaela, ma voi pentru reusita ta.Cu Amalia ce vei face?
Nora, multumesc pentru urari.
Fetelor ma duc sa-mi pitrec bb-lul .
Va si ne auzim maine.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor pe unde umblati?Cautati martisoare pentru maine?
Hai sa va duc pe prima pagina si plec acasa la interzise.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu sunt aici. Invat pentru examenele de maine, pe calculator...

Sa va spun meniul meu pe azi, pina acum.

ora 10: salata de fructe
ora 12: salata de fructe
ora 14: un ardei gras mare cu un pate mic vegetal
ora 16: doi morcovi (asta "prestez" acum)

Salata de fructe contine: doua pere, un mar mare, stafide, miez de nuca si miez de floarea-soarelui; am impartit-o in doua si am mincat la doua ore, la 10 si la 12.
Am baut 2 litri de apa pina acum, temporizata.

Mai pe seara cred ca imi fac peste la cuptor, il impart in doau si il pap la 2 mese.

Va astept maine la raport cu vesti bune.

Nora

Cam asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Ce bucurie sa vad atata lume prezenta, asa ca .
Mihaela draga iti doresc multa multa bafta, stiu ca asteptarea e grea dar te rog fii optimista.Vad ca ai primit informatii despre batoane, eu oricum nu am auzit de ele si nici n-am incercat vreodata ceva similar, nu stiu cat de grozave sunt fiindca la TV un nutritionist a spus ca decat sa-ti pacalesti foamea cu asa ceva mai bine mananci un morcov sau un fruct.

Carmen sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si voinic, iar mamaica lui o zana.

Gusta un calduros bun venit si mult spor la gonit kg.

Fetelor am scapat de durerea de bostanel, fiindca s-au instalat rusii. Azi noapte am avut dureri groaznice de cap , ma gandesc ca o fi pa baza hormonala ? Voi ce credeti?
AZi am mancat D-graham cu 2 felii sunca , P-orez cu putina varza, de cateva minute am gatat de rontait niste cereale iar mai pe seara orez gol. Apa plata cu putina lamaie ca oricum m-am umflatit de iar zici ca am vreo cateva luni.
Va pupicesc si sper sa intru si mai tarziu.

SIMOMIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Am uitat sa ma spun ca eu de ieri am inceput sa la greu...sper sa aiba vre-un efect...si sa o vedeti pe fica-mea cum cica sare si ea...
Apropo Carmen, chiar nu stiu ce voi face cu Amalia daca voi fi "aleasa", asta e o mare problema pentru mine, mai ales ca mama lucreaza, iar pe mana lui socrela nu prea as las-o...si un post ca acesta rar il gasesc, mai ales la mine in oras...mai ales ca patroana e o tipa care isi respecta angajatii...e o decizie foarte grea pentru mine...de aia si sunt intr-un asa mare stres

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Buna fetelor!Se vrea o rectificare in meniul meu de azi,nu am avut timp sa-mi gatesc ciupercutele ,asa ca am facut ceva mai rapid,caci imi era o foamecind am venit de la servici!!!!So,D -banana 1;P -spanac cu 1 ou si salata de rosii;S -eu vroiam doar spanac sau doar o salata,dar cred ca o sa "maninc 2-3 cani de CEAI" si somn de voie!!!!!!Carmen,am inteles ca flacaul tau implineste 3 anisori,La multi ani! si sa te bucuri de realizarile lui!Nora,iti tinem pumnii in continuare!Fetelor,cui ii place fibrobarul,poate fi un substitut de "ceva dulce",dar are 170cal,e drept ca da senzatia de satietate,dar pe mine ma imbaloneaza(aerocolie) si culmea ma constipa desi se spune ca e facut din fibre! Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Mihaela,incearca totusi postul acela,te poti retrage oricind,nu? Bun venit,Gusta,in clubul fetelor frumoase!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Nora buna dimineata eu una deocamdata stagnez cred sincer nici nu m-am mai cintarit dar vad eu dupa mine ca nu am mai slabit oricum si fara regim si tot am slabit ceva zic eu deci 75 kg

Gusta in afara de virsta si kg trebuie sa spui si dimensiunile
(adica ai 1.70m 90-60-90)

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput