Slabim mincind din 3 in 3 ore (5 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

buna ziua fetele...
Oooooo, lume noua Carmen
Eu azi incerc iar sa beau numai iaurt

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Adif eu am revenit la batoanele de slabit Fibrobar R. Le-a incercat careva. Eu am impresia ca au gust de napolitane cu ciocolata. Iar un baton are doar 170 cal. Si nici nu poti sa-l mananci pe tot intr-o zi decat daca esti mare dupa dulciuri.

Monica

dati-mi si mie mai multe amanunte despre Fibrobar, adica, cam cat ar costa un baton la magazin (ca pe net am vazut ca cc costa cam in jur de 14 000 lei/buc), si cam pe la ce fel de magazine s-ar gasi asa ceva.Si au efect????
Multumesc

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lume noua-lume noua si net care nu merge.Am scris 3 mesaje azi si nici unul n-a ajuns la destinatie .Oare are ceva calculatorul meu?Cred ca stie ca am avut o dimineata proasta; dar recuperez dupa-amiaza cand merg in vizita la niste amici.
Azi pap pui la sticla (doar pipt si picior...)
Atat.Vorbim maine.
Sper sa ajunga mesajul la voi

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Nu e de la calc tau, ci forumul a mers ca azi...
Si, vecina, maine dai de beut?????Sa vin la Piatra

Site Amalia

Mergi la inceput

Carmen, iata www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70030" target="_blank">"o mica atentie" din prtea mea

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allain spune:

Seara buna fetelor!Cum mai stati cu kg-ele?Eu tot stau pe 61-62 si nu vrea deloc sa coboare acul cintarului.Dar macar azi,am mai facut un pas,n-am mai rontait seminte,si asa de mult imi plac!Acum sa va spun si meniul:D -1 mar; P -conopida la cuptor cu salata de rosii; S-sper sa nu maninc decit doar o salata.Aaaaa si sa nu uit,seara beau o cana de ceai antiadipos,ma ajuta foarte tare la digestie,ca de slabit sufletu"!Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Allain, si eu din pacate nu reusesc sa scad sub 59 kg.
Si din aceasta cauza in urmatoarele 4 zile mananc 300 gr. paine + margarina light/zi. Peste sandwici pun salata verde sau rosii sau castraveti sau ridichi. Va anunt daca a avut ceva efect.

Dar maine voi da raportul asa cum ne-am inteles.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Din nou acasa...Am fost sa fac si contestatie, sa nu zic ca nu am incercat totul...Degeaba, ma lupt cu forte...aproape malefice...Nu are sens.Iti spun ca e alba, cind ea e neagra...
Va multumesc ca ati fost alaturi de mine. Sunteti bine toate? Eu sunt epuizata fizic si nervos, dupa atita timp...de stress, sa vad cum va fi maine la raport. Sper sa nu capat grohaitor...
Merg sa pregatesc lista.

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Gata, lista e pregatita. Pentru ca maine e ultima zi a lunii februarie, eu vin cu urmatoarea propunere: sa dam raportul pe 1 martie, adica miercuri, sa o luam de la inceputul lunii cu kg si cm. Cine vrea sa-l dea si maine, nu-i bai. Asa ca marti si miercuri, raport. Numai tura asta, nu mereu
Va astept.
Eu sigur voi da raport pe 1, sa-mi revin si eu putin dupa perioada asta super-grea prin care am trecut.
Sa-mi fac si ki-ki, ca fiind in deplasare nu am apucat...dar maine seara, acum nu mai am forta!

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simomic spune:

Buna fetelor,acum am ajuns acasa si hop pe forum. Intr-adevar azi a mers jalnic forumul, de dimineata nu am reusit sa intru.
Am o durere de cap de-mi vine sa , asta din cauze naturale ca astept " musafirii " dar e groaznic .
Se pare ca in tara asta totul merge ca...si ce ma enerveaza cel mai mult e ca atuci cand ai "curajul" sa spui ceva ti se raspunde imediat ca daca nu-ti convine poti sa pleci ca sunt destui care asteapta.
Va spun eu la noi nu s-a instaurat democratia ci e in floare sclavagismul.
Cu kg stau bine adica pe loc, acum ca o sa am si problemute va dati seama ca iar o sa arat ca un balonas iar cantarul o sa o ia razna.
Azi am mancat D- graham si o felie sunca iar la servici doar orez fiert.
Va doresc o noapte lina si pe maine.

SIMOMIC

Mergi la inceput