Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fetele,voiam sa va rog sa va dati si voi cu parerea: cum vi se pare un pret de 12 milioane pentru 500 poze digitale pe CD din care ne alegem noi 200 care se scot pe hartie (10/15), 200 minute filmare puse pe 3 seturi de DVD personalizat, cu montaj si tot tacamul, 25 poze din alea cu montaj (nu mai stiu cum le zice) si 5 poze A4 + lectie de vals pentru miri?

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Tigrutz, cufarul despre care vorbesti mi-a picat si mie cu tronc. De cumparat nu stiu unde am putea gasi, dar am vazut ca o agentie inchiriaza, iar pretul este de 500.000 lei. La targuri era expus doar unul dintre modele, dar la sediul lor am vazut doua. Oricum, amandoua arata bine. Daca vrei numele agentiei, ti-l comunic privat.
Oana, te-am vazut la targ, cred. Erai la o agentie... cocheta(), te rugai de ei sa-ti spuna un pret, iar ei iti ziceau ca trebuie sa vada sala si tu le-ai spus ca le trimiti poze cu sala si diverse masuratori ale ei. Am dreptate? Daca tu erai, esti frumusica foc. Si baiatul tau e dulcel si va sta bine impreuna
Diploma pentru Rok arata foarte bine si este in spiritul nostru, al mireselor zapacite, cu toate ca o contributie activa nu ne-am adus toate. Mai-mai ca o invidiez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Macar firma, preturi ceva se poate sti? Daca nu se poate, e ok....
A si mai vroiam sa te intreb ceva, pe tine si pe fetele care mai faceti la Gradina Icoanei....voi ati mai fost pe acolo sa verificati programarea? Stiti ceva, e nevoie sa mai dam o fuga pe acolo?

de la tbz le-am luat - cu 13.000 fara scris (cu sau fara tva - uitati sa intreb - da' acu nu mai conteaza )
n-am mai fost la biserica, dar de cand tot zic ca vreau sa ajung intr-o vinere...

pepenashule - de ce cufar zici tu, ca vazui si io unul la targ, dar firma nu era din bucuresti si mi-a zis ca nu il inkiriaza deca la pachet cu restul decoratiunilor...dar cred ca a fost a'dracu cu mine ca o repezisem ca "sarise" la mine "de unde sunteti, de unde e sotzu'"...si s-o fi razbunat pe mine.....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia
de la tbz le-am luat - cu 13.000 fara scris (cu sau fara tva - uitati sa intreb - da' acu nu mai conteaza )

Io-te Kreliutza mama ca intrebai eu ca de, si noi tot de-acolo le comandaram,
Pretul invitatiilor sunt cu TVA cu tot deci...e pretul final.

Numai scrisul e fara TVA si trebuie sa adaugi inca ceva la ce iti spun ei.
Nauca aia de la care le-am comandat a trebuit sa-si intrebe sefa ca habar n-avea pe ce lume traieste.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Am uitat sa-i raspund Elarei in legatura cu biserica... Deci, daca este vorba despre biserica de la Razoare/Drumul Sarii, biserica poarta hram dublu: Sf Vasile cel Mare si Cuvioasa Paraschiva.

In prvinta cufarului, el arata cam asa sau asa doar ca este din lemn, unul maro inchis, altul natur dar cu niste desene ceva mai colorate. Si sunt din Bucuresti, cu siguranta, nu de alta, dar am mers la sediul lor. Din pacate, nu stiu daca il inchiriaza doar la pachet sau si separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune:

Buna fetelor
Ma poate ajuta careva cu cateva info despre Restaurant clasic romanesc - terasa Tequila. ( Calderon 18) Azi trebuie sa dau avansul si stau inca in cumpana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Io-te Kreliutza mama ca intrebai eu ca de, si noi tot de-acolo le comandaram,
Pretul invitatiilor sunt cu TVA cu tot deci...e pretul final.
Numai scrisul e fara TVA si trebuie sa adaugi inca ceva la ce iti spun ei.
Nauca aia de la care le-am comandat a trebuit sa-si intrebe sefa ca habar n-avea pe ce lume traieste.

hai ca ma dumirii si io - noroc cu tine
pe sefa o chema cumva..... dna magda?
(noi ne ducem la inceputul lu' martie pt comanda ferma )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Krelia, uite aici niste poze mai clare cu lazile: www.motiffdesign.com/files/cufar_site.gif" target="_blank">cufar 1 si www.motiffdesign.com/files/cufar_2.site.jpg" target="_blank">cufar 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by krelia
hai ca ma dumirii si io - noroc cu tine
pe sefa o chema cumva..... dna magda?
(noi ne ducem la inceputul lu' martie pt comanda ferma )[/purple][/font=Comic Sans MS]

Io-te ca numele sefei nu l-am retinut.
Pe noi ne chemasera luni (adica azi) dar eu am treaba (de invatat), nu pot sa plec de acasa si al meu nu prea agreeaza ideea de a face ceva fara mine (cica ii e frica ca explodeaza vulcanul - adica subsemnata - daca nu-mi convine ce a facut el).
Aaaa....faza tare e ca vulcanul poate sa mearga singurel si sa decida de capul lui...cica nu se supara nimeni.

Asa ca a ramas ca dau eu un telefon sa spun cand pot sa merg.
Mi s-a parut ciudat ca tanti aia mi-a zis ca...ORICAND dorim.
Probabil vom merge vineri sau saptamana viitoare...sa vad unde inghesui si asta.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Pepenash, merci mult, chiar m-ar ajuta foarte tare numele si datele de contact ale firmei respective.....raman datoare

Mergi la inceput